2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150143 بازدید | 896 پست
حتما تویی ک نظامی هستی گوشت و مرغتون دولت میده کارت بنتون هر ماه شارژ میشه برای هر مناسبت کلی خوراکی ...

بابا شوهر من نظامیه کو حقوق ۴۰،۵۰تومنی اخه😆ی قرون قسط نداشته باشی تهش ۱۸تومن ک ما هیچوقت بالاتر از ۱۲،۱۳ تومن ب چشم ندیدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایت عمومیه

عه نن فکرکردم خصوصیه خوب شد گفتی ولی چون حساسی سایت نیا چون توتاپیکام ک نگاه کنی ملت میگن اسهال داریم بچمون ری ده توش فلانه پریود شدم توش فلانه خیلی تاپیکای چندش حالا تو نظرمنا دیدی؟دوس داشتم نظری بدم ک مهمونا بگن میزبان پاکیزه نیس دیگه خودشونا نندازن اونجا چون بارها دیدم میگن وای خونه فلانی نمیریم چون مثلا دستش همش تودماغشه .

پسر برادرشوهر من جوری رفتار می‌کرد انگار شعبه دوم از خونه شو اینجا زده،کاملا حق بجانب و پررو

چی بگم که خودمم زیاد اطرافم هست از اینا

شده از درد بخندی که ببارد چشمت؟؟                          من در این خنده ی پر غصه مهارت دارم😔😔
رفتیم سیسمونی بچینیم برا خواهرم.مادرشوهرش اومد.من بهش گفتم خوش اومدین.اینقدر بهش برخورد.گفت خونه پسر ...

خدا به خواهرت صبر بده با این عفریته

شده از درد بخندی که ببارد چشمت؟؟                          من در این خنده ی پر غصه مهارت دارم😔😔

عزیزم

یه جاری دارم خانواده همسرم همین کار و باهاش میکردن به برادرشوهرم زنگ میزدن نه تنها خودشون بلکه یه ایل و جمع میکردن میرفتن خونش  جاری من بنده خدا بچه روستاست و واقعا خانه داری و اشپزیش خوبه ساعت ۲ظهر بهش میگفتن شام میایم خونت اونم کلی غذا تدارک میدید و اونا دائم میرفتن البته به جاریم زنگ نمیزدن به برادرشوهرم زنگ میزدن کلا جاری منو ادم حساب نمیکنن چند بارم بهش گفتم به مادرشوهر بگو مامان یاسر مرد بیرونه خبر نداره من تو خونه چی دارم چی ندارم شاید دیر بیاد واسه اینکه فامیل میخوای بیاری خونمون بمن زنگ بزن  روشو نداره بگه ... من بعد اینکه عروسی کردم و رفتم خونه خودم یه روز ساعت حدود۳همسرم با من تماس گرفت که مامان اینا و فلانی و فلانی و فلانی شام میخوان بیان خونه ما گفتم با شما چرا تماس گرفتن باید بمن زنگ میزدن در هر صورت میدونی که من پریود میشم حالم خیلی بد میشه تنم میلرزه خودمم ناهار نتونستم درست کنم بخورم از من انتظار پذیرایی داری؟ گفت چیکار کنم بمن گفتن ما میخوایم بیایم چی میگفتم زشته رد میکردم گفتم من خودم زنگ میزنم عذر خواهی می کنم برای اخر هفته دعوتشون میکنم تازه الان اگه حالمم خوب بود نه مرغی از فریز دربیارم یخش وا میشه نه من از پس این همه آدم برمیام ابرو برامون نمی مونه مگر اینکه از بیرون غذا بگیری  گفت نه زیادن بودجه خرید این همه غذا ندارم و خوددانی...منم زنگ زدم به مادرشوهرم گفتم مامان من خیلی فشارم پایینه پریود شدم کنار شوفاژ خوابیدم فامیلا رو میخوای بیاری خونمون کاش از دیروز بمن میگفتی یه کم سعید کمکم میکرد یا شمارشون و بمن بده بهشون زنگ بزنم یا خودتون زحمت بکشین بهشون زنگ بزنین عذرخواهی کنین واسه آخر هفته دعوتشون کنین که بتونم خوب پذیرایی کنم الان تواناییشو ندارم نه جسمی و نه اونقدر فرزم که بتونم تا شب اشپزی کنم گفت خب اخر هفته که اونا میرن ییلاق نمیتونن ما امشب میایم بهت کمک میکنیم خودمو زدم به نشنیدن گفتم اره مامان اخر هفته بیاین بمن کمک هم بکنین بهتر پذیرایی کنیم دید حریف من نیست گفت باشه و این شد که اینا دیگه هیچوقت بدون هماهنگی با من راه نیفتادن بیان البته داشتن شوهر باشعور و همراه خیلی مهمه

والا نمیدونم چطورین ما بعضی وقتا که خونه داداشم دعوتیم..اولا که عروسمون زنگ میزنه دوما هم میریم در هر صورت کمک میکنیم تعدادمون هم کمه 

بعضی وقتا هم میان خونه خودمون مهمونمون میکنن هم خوش میگذره هم نه اونا اذیت میشن نه ما

در کل دو هفته یکبار همدیگه رو میبینیم بیشتر هم اونا میان چون خونه ما بزرگتره راحت تریم

مشکلی هم نداریم

بنظرم دو طرف باید از اول یه جوری باشن که نه دخالتی تو زندگی هم داشته باشن که باعث اختلاف شه نه اونقدر از هم دور شن که سالی یه بار هم همو نبینن

باید همدیگه رو درک کرد

넌 나의 운명💜
بخدا چند بار زنگ‌زدم خونه نبودن و گفتن فعلا نیستیم مقصر شوهرمه که زیادی رو میده

چند بار زنگ نزده برو . اگه شکم سیر هم رفتی ،الکی بگو شام نخوردیم . چند بار بی هوا برو ،ادب میشن ‌

بگو اومدم سر بزنم که بشه رفت و آمد دوطرفه ،یهو ناراحت نشین بگید اصلا نمیاد خونه مون

بیین خانواده شوهر منم همیننالان کنترل کردم چند تا راه حل بهت میدم چون رو آدمهای مختلف یه حرکت جواب ن ...

من عاشقت شدمممممممممم😂😂😂😂

حرکتات کاملا انتحاریههههههه

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
عزیزمیه جاری دارم خانواده همسرم همین کار و باهاش میکردن به برادرشوهرم زنگ میزدن نه تنها خودشون بلکه ...

واقعا دمت گرم تودیگه کی هستی

از حرکتت خوشم اومد

خیلی دوس دارم بدونم بااین سیاست توپت کجایی هستی عزیزم؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
اهان متوجه منظورتون شدم بله کاملا حرفتون رو قبول دارم یه سوال دارم ازتون چجوری این متنه که نوشته یه ...

قسمت بالا گوشی سمت راست یه دایره هست بزن روش میری قسمت نی نی سایت من بغلش سه تا خط افقی مشکی هست بزن روش منو باز میشه برات بعد قسمت اطلاعات کاربری  فک میکنم باشه بزنی روش اخر صفحه نوشته امضا اون قسمت در اخر هم بزن ذخیره ک گوشه پایین صفحه هست

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

کامل‌ بخون من آدم بی ارزشی نیستم یهویی برم زنگ‌میزنم از قبل و اونا میگن نیستیم یا برنامه داریم

عزيزم اومدن ، زبون كه داري رك و راست بهشون بگو ، يعني اگه نگي حماقت خودته ، حرف دلتو بزن، به شوهرتم نگاه نكن ، ادم بايد تو زندگي خودش روابط و مديريت كنه، بگو ازتون گله دارم يكساله دعوت نشدم  نوبتي هم باشه نوبت منه كه دعوت بشم ، هر موقع خواستم بيايم يا نبودين يا برنامه داشتين ، خيلي ازتون ناراحتم.

عزيزم يا دعوتت ميكنن يا بهونه ميشه قطع رابطه كني و حرفتم زدي ديگه…