2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150142 بازدید | 896 پست

مشکل فقط شوهرته تا شوهرتو درست نکنی هیچی تغییر نمیکنه حالا اینکه با سیاست درست نیشه یا با دعوا دیگه خودت باید بدونی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم راهنما و اساسنامه سایت رو مطالعه کنید،سخت نیست فرض کنید میخواهید غیبت جاریتونوبکنید

شما چرا بین خانومایی که غیبت جاریشونو میکنن ول میچرخید؟ اسم سایت میگه برای چه قشری هست شما هم مریضی که اینجایی، توجیه نکن.تمام

الحمد لله کما هو اهله
اگر‌منطورت من بودمبدون که خیلی بی تربیتی ‌وهر بلایی سرت بیاد حقته از کی تا حالا به آدم با ادب میگن پ ...

عزمزمه بهت برنخوره

ولی من هم ازت تعجب کردم.خوب به خودت بیا زندگیتو جمع کن.دعوا راه بنداز .زرنگ باش.

جارایت دارند ازت سو استفاده می‌کنند.

بی احترامی کن.جلو شوهرت وایسا

آذر کونی خفه شو

@niniyar_5  

سلام. پس چرا تعلیقش نکردید؟! دیگه چی باید بگه؟!!! یه شماره قاری قران تماس اینجا میذاریم تعلیق می کنید، این فحش ناموسی میده ایراد نداره؟ رواله یعنی؟!

الحمد لله کما هو اهله
@niniyar_5 سلام. پس چرا تعلیقش نکردید؟! دیگه چی باید بگه؟!!! یه شماره قاری قران تماس اینجا میذاریم ...

سلام دیروز مگه لایک نکردم پستتون رو؟ از دیروز پستی گذاشته؟ تعلیق کردم دیگه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ای خواهر من ماهی ،۴۰روزی ی بار دو هفته ازین مهمونا داشتم تازگی ی کم خلاص شوم،بهش میگفتم چرا نمیری خو ...

اون از اوناشه که باید مستقیم و توتخم چشش نگاه کنی بگی 

باورت میشه من این کارم کردم

به یکی شون یادمه گفتم من نه خودم بدون دعوت جایی میرم نه خوشم میاد مهمون بدون دعوت بیاد خونم

به نظرم شماهم همین کار رو بکن تا احترامت حفظ بشه