2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150143 بازدید | 896 پست
وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری از ...

اونی که دختر بزرگ میکنه پدرش درنمیاد؟؟؟؟ دخترش و از سر راه آورده. فقط اوناییکه یه نرِ نفهم، مثل شما بار آوردن شاخ غول و شکستن؟؟؟ دنبال زن میگردین واسه زندگی یا کلفت واسه خونوادتون؟؟؟؟ تا وقتی مجردین، سلامِ پدر مادرتون و علیک نمیگین، خونِشون و تو شیشه میکنین، بلایی نیست سرشون نیارین.‌ اونوقت همینکه زن میگیرین، ننه بابا دوست میشین. یهو یادتون میفته که  و بالوالدین احسانا

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ببین جمشون کن یعنی چی خانواده شوهرمن سه نفرن سالی یبار با دعوت ب زور میان هربار بهونه بیار ردش ...

خوشبحالت طرفات ادم حسابین خاهر شوهر من هر موقع میاد خونه مادرش منتظرع ک من دعوت کنم بیاد بخوره بره من اما پارسال ابان از خونشون اومدم یک شب موندم  اگ دعوت نکنمم خودش خودشو دعوت میکنه منم اینجوری حالم بد میشه حس میکنم سواستفادع میکنن مثلا هفته قبل نذری داشتن ی هفته رفتم کمک شستن پاک کردن اخرین روز ک میخاس برگرده ب پسرم گفته شام میایم خونتون منم کتفم در رفته بود از درد نمتونستم وایسم  سرکار کردن براشون این اتفاق افتاد  پاشدم رفتم خونه مادرم شب اخر وقت اومدم عوض اینکه بگه بیایین شما شام خونه مادرم این یک هفته کلی خستت کردم خودش خودشو دعوت کرده بود الان چن روزه ناراحتم ک چرا بعضیا حالیشون نیس

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که دختر بزرگ میکنه پدرش درنمیاد؟؟؟؟ دخترش و از سر راه آورده. فقط اوناییکه یه نرِ نفهم، مثل شما ...

یاشا اینه حرف حق ریدم رو هرچی شوهر و مرد نفهمه

وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری از ...

طرف دختر بزرگ میکنه مگه اذیت نمیشع؟؟تو‌پرقو بزرگ کن چیز نجو بهش ی لیوان برندارع ک مبادا اذیت بشه بعد بیاد کلفت خانواده شوهر بشه مگه اون دختر خانواده نداره دلش نمیخاد خانواده خودشو مهمون کنه مادرشوهر یا خاهرشوهر اگ کرم نداره بشینه خونش یا دلش عروس و نوه میخاد دعوت کنه خونه پدر 

اکثر همین خانوما خواهر شوهرم هستند😁

خوب باشن اکثر مردا هم هم یا شوهرن یا شوهر میشن  یا خاهر و مادر فضولی دارن لااقل یکیشون یاد بگیره ی دخترم خوشبخت باشه  کافیع

باید رفت و امد دو طرفه باشه. این خانم یکساله نرفته خونه اونا چون از زیرش در رفتن. وقتی متوجه این قسمت قضیه شدی بیا واسمون تز بده دانای کل.

کاش تو خونواده شوهرم بودیمن همش باهات رفت و آمد میکردمعاشقت شدم اصلا😂😂😂

🤣😁😁😁فیلم پلیسی زیاد دیدم

فدای تو عزیزم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
خونواده شوهر منم همیشه برا دعوت کردن زنگ میزنن به همسرم میگن شب بیاین اینجا من بهم برمیخوره که چرا ب ...

مال منم همینطور بودن.

دیگه به شوهرم گفتم اصلا نمیام

باید به خانوم خونه زنگ بزنن.

بگو اگر دلت میخواد بریم باید بهشون بگی من در جریان برنامه ی خونه نیستم و با زنم تماس بگیرین و برای شام دعوت کنید

خانوم هستم

من جای تو بودم

با دکترم هماهنگ میکردم 

میگفتم بگه جفت بچه خیلییی پایین اومده اگه اینجوری بمونه بچه سقط میشه

از زیاد کار کردنه 

باید استراحت مطلق داشته باشه

و مراقبت های اینجوری اونجوری داشته باشه

مثلا اگه میخاد خم بشه باید تو ۳ مرحله این کارو انجام بده 

بنظر من کار سازه 

خودتم زنگ بزن ب مادرشوهرت با حالت ناراحتی و عصبانیت 

بگو دکترم اینطوری گفته 

بگو اگه مامانم اگه پیشم بود اینطوری نمیشد

من تک و تنها موندم اینجا کسی هم درک نمیکنه 

و تماااااام

با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

مادرش برای پسرشون ۹ماه زحمت کشیده،همون پسر هم باید جبران بکنه نه همسر پسرش و بقیه

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️