2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150143 بازدید | 896 پست

والا برا منم اوایل اینطور بود من دورم ازشون میومدن یک هفته مینشستن .گند میزدن به خونه.دخالت میکردن ایراد میگرفتن مهمون دعوت میکردن برام.سبزی و کاراشونم میاوردن رو سر من بدبخت.ولی از وقتی باردار شدم و استراحت مطلق بهتر شدن الانم سالی یه بار میان ولی خب دست به سیاه وسفید نمیزنن حتی سفره هم نمیندازن 

ولی خب منم میرم مادرشوهرم نمیزاره خدایی کار کنم هی میگه تو تو خونه خودت خیلی کار میکنی دیگه اینجا استراحت کن در کل خیییییلی خوب شدن چون شوهرم جلوشون ایستاد.شما مقصر اصلی شوهرته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا و اشتباه اومدی، صفحه بحث اجتماعی هست و به جنسیت ارتباطی ندارد و میتونی با یه سرچ کوتاه به اصل ...

شرمنده تیتر سایت اینه : نی نی سایت، راهنمای بارداری و بچه داری

حالا شاید شما به حول و قوه خدا بارداری یا هورمون زنانه ت زیاده میل به همچین دورهمی های خانمانه ای داری یا خدانکرده مشکل جنسی و اخلاقی داری و دستت به جایی بند نیست. یا انشاالله هیچ کدوم و ندونسته عضو شدید و الان متوجه حقیقت شدید، پس از سایت بیرون میرید

الحمد لله کما هو اهله
اصلا ربطی به زبون نداره بعضی مردها اصلا زیر بار حرف زنشون نمیرن کار خودشونو میکنن زن چکار کنه زندگی ...

چقدر شبیه همیم منم ۱۱ساله دارم زجر میکشم تا حرف میزنه سریع میگرنم عود میکنه سردرد شدید وحالت تهوع بهم دست میده

وااا شما ماهی دوبار ۱۵ نفر خانواده شوهرت مهمونی میدی؟!

من به شخصه بعد و قبل مهمونهای بزرگ درگیرم و این یعنی اگر بخوام ماهی دوبار مهمونی بزرگ بدم اکثر زندگیم به مهمونی دادن میگذره

به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

پس چرا اینو خونشون نمیزارن . اینم بره ماهی دو سه بار خونه تک تک اون ۱۵ نفر ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ن خب به داداشت بگو چیکارمیکنه رفتارهاشو بگو منم زن داداشم درصدش از زن داداشت کمتره ی چندبار رفتار زن ...

اخه مشکل اینجاس داداشم طرف زنش رو میگیره. صب تا شبم بگی حرف اونو باور میکنه. خیلی نفوذ داره رو داداشم. یه جوری فیلم بازی میکنه جلو بقیه و داداشم ک کسی باورش نمیشه مقصر اونه.همه میگن عروسه فرشته. فقط خدا میدونه و خودش و ما ک چخبره. ما هم ول کردیم دیگ اصن نمیریم. ولی پدرمادرش خواهر برادرای خودش نزدیک 25 نفرن ماهی یکی  دوبار دعوتشون میکنه. ما سال به سال نمیریم. 

وای چقدر بهانه گیرن،آخه مگه آدم با جمله خوش اومدین ،ناراحت میشه،چه آدمای تازه به دوران رسیده ای

بشدددت

چون روابط اجتماعی ندارن،آداب اجتماعیشون بسیاااار ضعیفه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

شبم میخوابن؟ یا فقط یه وعده میان خونت؟

چند روز میمونن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 

چقدر منو استاتر شبیه همیم یعنی تا مغز استخون حاضریم از خودمون بگذریم ولی کسیو دلخور نکنیم و از حقمون دفاع نکنیم ولی عزیزم باید بدونی این زندگی مال توعه حق توعه کسی نباید ازت ب هررررر عنوانی سو استفاده کنه پس همه تلاشتو بکن و اینکه واقعا اگر بتونی رک باشی و رک و پوسکنده به یکیشون بگی یا کسی رو واسطه کنی بهشون بگه بزرگترین لطف رو در حق خودت کردی 

اندکی شعر..🙂🌻