2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150141 بازدید | 896 پست
اون از اوناشه که باید مستقیم و توتخم چشش نگاه کنی بگی باورت میشه من این کارم کردمبه یکی شون یادمه گف ...

خودشو زده ب پررویی،میگم چرا نمیری خونت میگه ازونجا خوشم نمیاد البته اللن چند ماهه شوهرش با شوهرمدب مشکل خوردن از شرشون راحت شدیم.اگر نزنه ب پررویی باز بیاد.نا‌گفته‌نمونه بعد چند سال ما رفتیم شوهرش انگار مارو نمیشناخت

توهم بهونه بیار بگو فلان جاییم☺️ وقتی اومدن در باز نکنید و گفتن کجا بودید یگید پارک یا...

ما بار آخر اینکارو کردیم.۷سال ماهی ی بار دو هفته خونمون بودن ،بعد ۷سال دوبار ما رفتیم اونور مراسم مارو دیدن خودشونو زدن ب کوری،بار آخر اومدن در خونه گفتن ما میریم خرید برمیگردیم مام در و بستیم و رفتیم برگشتیم 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشو زده ب پررویی،میگم چرا نمیری خونت میگه ازونجا خوشم نمیاد البته اللن چند ماهه شوهرش با شوهرمدب م ...

اینا دیگه از گونه های نادرن

پس فقط یه راه داری اگه بهت زنگ زدن جواب نده

اومدن هم پشت در درو باز نکنی

خب بزرگ کردن که کردن که چی ؟ ملاحظه هم خوب چیزیه پسرشون الان متاهله زنش بارداره باید خونشو بکنن تو ...

ن عزیزم دکتر هلاکویی اشتباه گفته خانواده های ایرانی همیشه از عروس طلبکارن فقط عروس

داماد و دختر هم جاش رو سرشونه

اینا دیگه از گونه های نادرنپس فقط یه راه داری اگه بهت زنگ زدن جواب ندهاومدن هم پشت در درو باز نکنی

بمن ز نمیزنن،ب برادرش میزد،منتها بار آخر برادرش قالشون گذاشت رفتن فعلا 

خونواده شوهر منم همیشه برا دعوت کردن زنگ میزنن به همسرم میگن شب بیاین اینجا من بهم برمیخوره که چرا ب ...

واقعا شرایط سختیه واسه ی خانم مخصوصا اگه موقع مهمانی حساس هم باشه ،بار دیگه که خواستن بیان و به همسرت بهت گفت پیش همسرت هیچی نگو،مهمانها که اومدن اصلا پیششون نشین همش به کارای خودت برس مثلاً لباس بریز تو لباسشویی یا خودتو تو آشپزخونه سرگرم کن بعد جلو مهمان بگو ببخشید نمیتونم پیشتون بشینم چون دیر فهمیدم شما می‌خواین بیاین،اگه خودت هم زن داداش داری میتونی مادرم اینا قبل رفتن خونه داداشم زنگ به عروسمون میزنن چون اون خانم خونس بهتر می‌دونه واسه مهمان زمانو مدیریت کنه

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
چجوری اختیار دستتونه و تصمیم میگیرین کی و کجا برین یا دعوت بکنین یا دعوت نکنین؟ من که شوهر نکبت خیر ...

با پررویی 

فکر کردی شوهر من میذاره هر کاری دلم میخواد بکنم ؟؟ خودم وایمیستم جلوش ولی رو نمیدم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
واقعا شرایط سختیه واسه ی خانم مخصوصا اگه موقع مهمانی حساس هم باشه ،بار دیگه که خواستن بیان و به همسر ...

عزیز اشتباه متوجه شدی منظورم این بود وقتی دعوتی دارن بمن نمیگن به همسرم زنگ میزنن و دعوت میکنن 

بعدم خونواده همسرم اصلا خونه من نمیان فقط مناسبتا میان

عزیز اشتباه متوجه شدی منظورم این بود وقتی دعوتی دارن بمن نمیگن به همسرم زنگ میزنن و دعوت میکنن بعدم ...

آها😅😅

ببین اگه من جات بودم اینکارو میکردم،،اول با همسرم درمیون میزاشتم که ازاین رفتار خانواده ات ناراحتم و چون وقتای دعوتی من آماده شدنم طول می‌کشه دوست دارم همیشه آراسته باشم یا کارای خونمو تموم کرده باشم وبادل راحت بیام مهمانی باید زود متوجه بشم که مثلاً شب دعوتیم تا سر حوصله به کارام برسم و آماده بشم،،،اگه می‌دونی همسرت باهات همکاری می‌کنه بزار چند باری که دعوت کردن همسرت تنها بره بعد اونجا که سراغتو گرفتن همسرت بگه خوب شما به من زنگ زدید منم فراموش کردم به خانمم زود بگم اونم کار داشت نتونست بیاد یا مثلاً ظرفهای کابینت رو ریخته بود بیرون تمیز میکرد هنوز کارش تموم نشده بود منم یادم نبود زودتر بهش بگم شب دعوتیم،،چند بار همسرت بهونه بیاره  بهشون بگه خوب چرا به من زنگ میزنید به خانمم بگید اون باید زوداماده بشه وگرنه آماده شدن من زیاد طول نمیکشه،،یا همسرت بگه چون خانمم کار داشت منم نتونستم تنها بیام ،خلاصه باهمسرت درمیون بزار کاری کن اون خانواده رو قانع کنه شما پاپیش نذاری بهتره البته اگه همسرت قبول کنه،اگه نه که خودت تو جمع دعوتی بگو امروز خیلی کار داشتم به زور آماده شدم اومدم چون همسرم همیشه دیر بهم اطلاع میده 

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
خو‌ ش به حال خودم که خواهر شوهر ندارم با برادر شوهرام رابطه نداریم فقط یه مادر شوهر پیر دارم

از بندگان برگزیده ی خداوندی   

تابلوی حرز کبیر امام جواد علیه السلام هم بخر ( از باسلام یا ترب ، روی پوست آهو قاب کرده و خیلی خوشگلن )‌ 

بعضیاشون پایینش حرز صغیر امام جواد علیه السلام هم داره = یا نورُ یا برهانُ ... 

فقط روز نصب تابلو ( روز قمر در عقرب نباشه ) 

این ۲ حرز [ مخصوصا حرز کبیر ] ۸۰ تا خاصیت داره