2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150143 بازدید | 896 پست

عزیزم شما دیگه زیادی شل گرفتی دارن ازت سو استفاده میکنن

حالا که شوهرت همراهت نیست خودت زرنگ باش

دفعه بعدی که شوهرت گفت دارن میان خیلی ریلکس برو اتاق دراز بکش بگو کمرم درد میکنه نمیتونم پذیرایی کنم خودت پذیرایی کن

یه چایی هم درست نکن

از اول تا اخرشم که اومدن و رفتن تکون نخور بگو باردارم شرایط پذیرایی ندارم 

دفعه بعدی خاستن بیان بگو نوبت دکتر دارم 

از خونه بزن بیرون برو دکتر 

چرا اجازه میدی اینطور اذیتت کنن؟ دوسه بار بی محلی کنی حالشون جا میاد 

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز شما ۱۵ نفر

خانواده پدریم ینی عموهام  عمه هام بچهاشوووونن

تقرسبا ۵۰ـنفرن

میان ماهی دوبار

ماهم میریم!!

عمم ک اهوازه میاد شهرمون مباد ۱ هفته ۱۰ روط میمونه ولی وقتی میریم مهمون نوازه

اون یکی عمم همینجور

دختر عمم بهبانه اونم عین اینا

زیاد مهمان داریم

زیادم مهمانی میریم

هم طرف پدر هم مادر 

من عاشق مهمونی ام چ بیاد چ بریم خیلی خوبه

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
اینا یا مَردن خودشون، یا احمق

اینا همون خواهرشوهرا مادرشوهرایین که دائم از دست خوانواده شوهر مینالن میگن ما حیف شدیم... 

یا عروس پاشو جم نکنه میگن.... 😵‍💫

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
اینبار ک شوهرت گفت خودتو بزن ب مریضی و بیحالی،تا اون باشه دیگ دقیقه نود بهت بگه

میگه نمیگه بهش تا یک ساعت قبل اومدنشون چه جوری خودشو بزنه به مریضی تابلو میشه که میگه نگا مریض نبود نبود تا گفتم خونوادم میان مریض شد

ینی ۱۴ روز از ۳۶۵ روز؟زیاد نیس واقعا

خب ببین زیاد نیست چهارده روز

ولی

نمیزارن ما بریم خونشون

این زور داره

الان سه چهار ساله نرفتیم ما

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
باز شما ۱۵ نفرخانواده پدریم ینی عموهام عمه هام بچهاشووووننتقرسبا ۵۰ـنفرنمیان ماهی دوبارماهم میریم!! ...

این خوبخ

رفت و امد

نه که هی بیان 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

اینا یا مَردن خودشون، یا احمق

خودشون همش یه جا پلاسن

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

وا فکردکنم متوجه نشدی ۱۵ نفر بیان خونت

به این کاری ندارم که بهونه میارن نری خونشون...ولی خب توقع داری یک یا دوبار هم نیان خونتون؟کلا بگو رفت و امد نداشته باشن الان خانواده خودت بود چیکار میکردی؟

[QUOTE=350241100]   فرمایش شما درسته ولی بازی هایی در میارن ادم مات میمونه مخصوصا جاری خانما ک نگم براتون هزار ادا دارن ...[/QUOTE

خدا رو صد هزار مرتبه شکر ۲ تا برادر شوهر ترشیده دارم یکی نزدیک ۵۰ سالشه یکی ۳۶ ساله جاری ندارم 

مطمئن باشید اگر داشتم حتما از خجالتش در میومدم چون هنوز که ندارم مادر شوهرم عروس های بقیه رو می کوبونه توی سرم 

...

این خوبخرفت و امدنه که هی بیان

اره مثلا مهمون اهوزیامون یه ۱۵ نفر اینان زمستون میان اینجا 

میمونن

ماعم تعطیلات عید میریم😍

اصلا اینجوری خوبه

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
شما احتمالن عین خانواده شوهر اسی همش رو سر یکی پلاسین

اره دیگه یه عروس می خواد اون بپزد،،،   این بخوره بعدم بگه عروسم بد بود ..دست پختش خوب نیست.. پول هم  خرج نکنه  ... فقط کلفت می خوام پول ندم ..... پیرش کنم    احساس خوش بختی نکنه .

بدبخت دختر هایی که عروس هم چین مادر شوهر هایی میشن که پوستشون می کنن