2777
2789
عنوان

چون چادر میپوشم همه یه جوری نگام میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3140 بازدید | 112 پست
اگر برهنگی تمدن است پس حیوانات متمدن ترینند. یک عده واقعا حیوانیت و با واژه آزادگی اشتباه گرفتن وخود ...

حیوون بیچاره مگه فرصت تمدن داره .این جه مقایسه ایه آخه 

حیوون پوشیده مسخره هست که 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم از پیامتون . من اولین باره اینطوری میشنوم نمیدونم والا. ولی عکسای زنان پادشاهان هست. حتی ...

بله پوشش زنان ایران باستان رو حتی میشه از لباس های اصیل لری و کردی متوجه شد ، اصالت این اقوام به دوران ماد ها میرسه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

اصلا واست مهم نباشه بابا قوی باش😂

من خودم چادری نیستم ولی بخاطر اینکه فرهنگیانم شهر تحصیلم هم چادر میپوشم هم روسری اصلا یه تار مو هم معلوم نیست  از سرم تازه یه شهری که اصلا چادری توش کمه اینقدر متلک میندازن که نگو ولی اصلا واسم مهم نیست 😂چه تاثیری روی زندگیم دارن مگه

حیوون بیچاره مگه فرصت تمدن داره .این جه مقایسه ایه آخه حیوون پوشیده مسخره هست که

دوباره جمله استاد شریعتی رو بخونید متوجه میشید. 

واقعیت محض هست.

الان عصر تکنولوژی یک عده افراد بدون اصل و ریشه دارن تو لخت بودن باهم رقابت میکنن و ب اجداد غار نشینشون نزدیک میشن 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

عزیزم احساس میکنم اعتماد به نفست پایین هست..

من چادری ام ولی همیشه کیف و کفش ست میپوشم یا ساق دست و روسری ست میپوشم جلوی روسریمم همیشه صاف و مرتب هست و روسریمم یه مدل جدید و به روز میبندم.

یه عطر با کلاس و ملایمم همراهش..

همه ی اینها رو میشه با چادر انجام داد اونوقت دیگه نه خودت تصور عقب افتاده بودن داری نه دیگران همچین دیدی ممکنه پیدا کنن بهت

بله پوشش زنان ایران باستان رو حتی میشه از لباس های اصیل لری و کردی متوجه شد ، اصالت این اقوام به دور ...

احسنت.

خداوکیلی پوشش های سنتی مون همه سراسر پوشیدگی هست.و چقدر هم زیباست.

همه این ها نشونه اصیل ونجیب بودن اقوام ایرانی هست

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
نه اصلا خواهر خودم بی حجاب

منم چادری بودم انقدر منو مسخره کردن و طعنه زدن بهم 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

به نظرت برعکس نگفتی اونا که جادر دارن بقیه رو یجور دیگه نگاه میکنن

نه واقعا من خودم میرم دانشگاه همه بی حجابی تو کلاس فقط من چادریم حتی میبینم که توی سلام کردن اینا هم وقتی با دوستانم به اونا سلام میکنن من سلام میکنم جواب نمیدن