2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150147 بازدید | 896 پست
اره دیگه یه عروس می خواد اون بپزد،،، این بخوره بعدم بگه عروسم بد بود ..دست پختش خوب نیست.. پول هم ...

والا ک همینه ،اینطور دفاع میکنه

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی ببخشید بچه ها چرا از استاتر دیگه خبری نیس با هم منحرفین و نظر میدین و بحث میکنین اما از اسی هیچ ...

عزیزم حتما خسته شده ،،    به صفحه ۲۵ رسیده جواب کاربران دادن خیلی سخته 

ماهم که صحبت می کنیم دلامون پره از قوم الظالمین 

عزیزم یه بار که قسمت شد و رفتی خونشون چند روز بمون به خنده و شوخی بگو اومدیم یهو عوض همه مهمونیا رو درآریم چند روز منم استراحت کنم باردارم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
عزیزم حتما خسته شده ،، به صفحه ۲۵ رسیده جواب کاربران دادن خیلی سخته ماهم که صحبت می کنیم دلامون پ ...

قوم الضالمین خوب اومدی🤣

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
کاش مادر‌شوهر‌میومد سه تا جاری گردن کلفت با بچه و شوهر میشینن پا میندازن پشت پا تخمه میشکوننمیریزن م ...

بابا خیلی رو دادی یه دفعه اومدن بعدش خودتو بزن به حال بدی برو اورژانس زنان به همسرت الکی بگو گفت بچه اومده پایین و فلان.قشنگ بتوپ به همسرت بگو دیگه حق ندارن اینجوری بیان.

خب ببین زیاد نیست چهارده روزولینمیزارن ما بریم خونشوناین زور دارهالان سه چهار ساله نرفتیم ما

خب اره حق داری رفت و امد باید دو طرفه باشه غیر این باشه میشه سواستفاده

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
منم باردارم خانوادش اومدن خونم اصلا از جام بلند نشدم گفتم خودتون از خودتون پذیرایی کنید همه چیزو هم ...

شوهرتم هیچی بهت نگفت ؟؟؟ شوهر من این حرفا حالیش نیست حتی وقتی باردار بودم

این دفعه بشوهرت زنگ زدن گفتن میان،هیچ تدارکی نبین بگو چون بامن هماهنگ نکردین نتونستم چیزی آماده کنم.

یا زنگ زدن به شوهرت گفتن میان،بعدش شما زنگ بزن بگو معمولا رفت و آمد ها باید با خانم خونه هماهنگ شه،چون خانم خونه باید برای پذیرایی از مهمون آماده باشه،ببخشید من اصلا آمادگی ندارم امروز تشریف بیارید کار دارم یا پریودم،بعد بگو مساعد شدم خودم باهاتون هماهنگ میکنم،بعد دیکه خبری ازت نشه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗