2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150148 بازدید | 896 پست

اسی با همسرت صحبت کن. با این رفت امدا ممکنه دخالت هم داشته باشن.

بهش بگو این دفعه دقیقه نود بگی بیان میرم سینما مثل خودشون. به من احترام بزار که اونا هم احترام بزارن. اگه قبول نکرد یک بار این کار رو انجام بده تا بفهمن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرم زنگ‌میزنن نه من شوهرم نمیگه به من تا یه ساعت قبل اومدنکه هیچ غلطی نکنم

وای ۳تا بچه ماهی دوبار مهمونه ۱۵نفری که دلتم باهاشون خوش نیست،فقط خدا صبرت بده و یه جوری  بشه نیان واقعا

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

متنفرم از تفکرتون 

ی ساله خونشون ندیدن ماهی دوبار با این وضعیت میان میخورن... خانوم باردار خجالت نمیکشن

دلیل نمیشه چون بزرگش کردن توقع داشته باشن. 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
متنفرم از تفکرتون ی ساله خونشون ندیدن ماهی دوبار با این وضعیت میان میخورن... خانوم باردار خجالت نمیک ...

دقیقا‌...انگار فقط اونا پسرشون و بزرگ کردن. پدر مادر استارتر دخترشون و پیدا کردن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

باردارم یبار انقد زدم تو سرم خون دماغ شدمولی اصلا تاثیر‌نداشت الانم توقع دارن براشون مریض داری کنم و ...

خیلی رو دادی بهشون

وقتی میان اصن تحویلشون نگیر

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

دقیقا‌...انگار فقط اونا پسرشون و بزرگ کردن. پدر مادر استارتر دخترشون و پیدا کردن

انقد حرص میخورم از این جوابا که نگو فقط همینو بلدن بگن.. 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
همونا زندگی تو چشم کردن دقیقا همونا که انقدر عزت گذاشتی بهشون آدم به گدای سر کوچه غذا بده به فامیل ج ...

موافقم

بنظرم اون قدیما بود ک همه باهم یک دل بودن

الان خاهربرادر چشم دیدن همو ندارن

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

عروس خانم خواهران عزیزم خودتون باید شوهرتون تربیت کنید و تعادل توی خانواده شوهر برقرار کنید.... با ...

فرمایش شما درسته ولی بازی هایی در میارن ادم مات میمونه مخصوصا جاری خانما ک نگم براتون هزار ادا دارن🙂🙃والله به خداااا😐 

خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

شما احتمالن عین خانواده شوهر  اسی  همش رو سر یکی پلاسین