2777
2789
عنوان

دخترا به نظرتون واسه این امکان داره بچه هام بعدن‌ ازم ناراحت بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 52 پست

به قول اون کاربر 

شما داری منع میکنی از بچگی کردنشون 

عقده ای بارشون میاری 

میتونی خودتم تو خونه بستنی درست کنی 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای دخترم میوه و آجیل می‌ذارم گاهی هم لقمه یا کیک هم می‌ذارم قبلا خیلی کیک صنعتی برای مدرسه بچه ها میذاشتم امسال کمتر ...بعد دخترم می‌ره مهد هر روز میاد میگه برای من خوراکی بذار دوستم خوراکی میاره.گفتم‌گاهی براش بگیرم بچه عقده ای نشه ولی هر روز نباشه.

پول میدم بهش ،می گم‌نخر نمی خره میگه هر چی تو بگی می خرم چون هر وقت حرفت گوش نکنم مریض میشم .خودش مع ...

منم پسرم خیلی حرف گوش کنه،ولی دارم عادتش میدم یکم مستقل تر باشه و خودش انتخاب کنه

منظورم این نیست ک جلوشو واس خوردن این چیزها نگیر،ولی زیاده روی هم نکن 

والا ما از بچگی مون با چیپس و پفک بزرگ شدیم هنوزم که هنوزه به این رسیدم هر روز باید یه خوراکی ای بگیرم

هیچی مونم نشد اتفاقا جز لذت‌بخش ترین اتفاقات بچگیم وقتی چیپس و پفک نخریدیم عصرا و با چایی تازه دم فرش میکردیم تو حیاط میشستم دور هم میخوردم 

من اگه جای بچه هات بودم صددرصد ناراحت میشدم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

مضر رو گاهی می خورن ,ولی هر روز نمیزارم بخورن

دیگه فکر نکنم خودشون هم بخوان هر روز بخورن

ولی تذکر و تاکید زیاد خستشون میکنه

و ممکنه بعدها که برای بچه ی خودشون برعکس شما عمل کنن

البته من خودمم تقریبا مثل شما حساسم و سعی میکنم خودمو کنترل کنم که بهشون سخت نگیرم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

خوبه که برای بچه هات به فکر تغذیه سالم هستی ولی عزیزم افراط تو هر چیزی خوب نیست میتونی هوس بستنی یا چیپس میکنن ماهی یه بار خودت تو خونه هر دوشو درست کنی براشون که سالمتر از چیپس و بستنی های بیرونه اینجوری بهتره از این که کلا ندی بهشون 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

مریض شدن لذت داره 🤔من کل بچگیم مریض و بد حال بودم .

مایی که میخوریم مریضی گرفتیم؟

شما بر حسب خودت برا بچه هات 

نسخه مپیچ

اونارو نابود میکنی 

و عقده ای بارشون میاری 

هر دو هفته یه بار ببر فروشگاه 

دست هر کدوم سبد بده خودشون 

انتخاب کنن و بخرن هم مستقل میشن 

خرید کردنو یاد میگیرن هم عقده ای نمیشن 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

تعادل و نگه دار انقاقا اینجوری بیشتر حریص میشن و ممکنه تو سنی که دیگع نمیتونی کنترلشون کنی برعکس رفتار کنن یا بعدها به بچشون مثل خودت آسیب بزنن چون این چیزا عقده میشه،در کل کارت درسته ولی معلومه زیاده روی میکنی

من برای دخترم میوه و آجیل می‌ذارم گاهی هم لقمه یا کیک هم می‌ذارم قبلا خیلی کیک صنعتی برای مدرسه بچه ...

دقیقا ،مال منم براش آجیل و میوه و لقمه میزارم میاد میگه بچه های دیگه پاستیل بزرگ آورده بودن یا مثلاً ساندویچ خریدن از بوفه .منم حس بد می گیرم می گم تو هم بگیر ،بعد یه بار گرفت مسموم شد از مدرسه زنگ زدن گفتن بیا مسموم شده ،خودش می گفت واسه ساندویچ بود مزه بد میداد مونده بود و....😑الان خودش به این نتیجه رسیده خوب نیست .ولی باز یادش میره