2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150141 بازدید | 896 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ماهی ۳۰ نفر مهمون میان خونتون؟! بار سوم باید یه برخوردی با شوهرت میکردی که دیگه اجازه نده بهشون

باردارم 

یبار انقد زدم تو سرم خون دماغ شدم

ولی اصلا تاثیر‌نداشت 

الانم توقع دارن براشون مریض داری کنم و پدر شوهر رو نگه‌دارم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

عزیزم یا خودت روزهای که تعطیل هست و میدونی ممکنه بیان 

قبلش برنامه ریزی کن برید مسافرت یک روزه 

یا اگر نمیتونی کمر درد رو بهانه کن بگیر بخواب   تا خودشون کار کنن 

یا اینکه رک بگو  خیلی دلم میخوادبرم مهمونی   پوسیدیم همش مهمون داری 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

می‌دونی اینکه تو نمیری ولی اونا میان بیشتر داره اذیتت میکنه،میفهمم ،شوهرت باید همکاری کنه وگرنه هیچی

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

خب پسر و عروس حق ندارن تفریح کنن عایا؟؟!!!!!

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
چجوری به من زنگ‌نمیزنن که

بار دیگه که اومدن خیلی راحت تو جمع بگو من بیرون کار داشتم بخاطر شما نتونستم به کارم برسم دفعه دیگه قبل اومدن به خودم زنگ بزنید ببینم اوکی هستم یانه،ناراحت هم شدن به درک

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

پسرشون که ۳۰ سال اونا بزرگش کردن هفته ای یه بار نباید دو نفری بره اونجا تفریح؟ فقط اونا ماهی دو بار ۱۵ تفری بیان خونه زن باردار تفریح؟ نبرد نا برابره

Belle سابق