2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150142 بازدید | 896 پست
پسرشون که ۳۰ سال اونا بزرگش کردن هفته ای یه بار نباید دو نفری بره اونجا تفریح؟ فقط اونا ماهی دو بار ...

خب اینام برن کسی جلوشون نگرفته 

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

بله 

ولی‌جاری‌و برادر شوهر همسر منو‌ بزرگ ‌کردن!!!!؟؟

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارم یبار انقد زدم تو سرم خون دماغ شدمولی اصلا تاثیر‌نداشت الانم توقع دارن براشون مریض داری کنم و ...

فقط به راه داری. اینسری که اومدن، هیچ کاری انجام نده. اگه زبونشو داری، از قبلش اولتیماتوم بده به شوهرت که دیگه غذا نمیزارم و از بیرون بگیر.

یا اگرم از پسش بر نمیای، خودتو بزن به حال بد و دراز بکش. اگه میتونی یکاری کن بری بیمارستان و حال نی نی رو چک کنن.

هر بار مریضشو، نمیان.

بله ولی‌جاری‌و برادر شوهر همسر منو‌ بزرگ ‌کردن!!!!؟؟

خیلی محترمانه به مادرشوهرت بگو 

قدم شما روی چشم ولی من باردارم نمیتونم از این همه آدم پذیرایی کنم

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

باردارم یبار انقد زدم تو سرم خون دماغ شدمولی اصلا تاثیر‌نداشت الانم توقع دارن براشون مریض داری کنم و ...

اعصابم خورد شد جات باشم حتما با شوهرم برخورد میکنم چه وضعیه اخه

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼

عروس هیچ وظیفه ای درقبال پدرو مادرشوهر نداره خود پسره باید زحمت همه چیزو بکشه حالا اگه خونواده خانم میومدن همین مادرشوهر می‌گفت خونه پسرموتاراج کردن

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

واقعا سخته منم اوایل ازدواجم باردار بودم پدر مادر شوهرم و برادر شوهرم با زن و بچه هر هفته اخر هفته میومدن وقتی میرفتن خونم انگار بمب زده بود حتی بچش ادویه هارو خالی میکرد رو فرش منم توی ماه هشت  بودم یه بار روز بعد رفتن درد زایمان من و گرفت جوری که تو حیاط از درد غلت میخوردم تا اژانس اومد شهرشون ۲ ساعت با ما فاصله داشت شبم میموندن دستور مدل غذا هم میدادن

قطعا شما یک مادر شوهر هستی  

شاید هم یک خواهر شوهر حق به جانب   

پسر رو سالها بزرگ کردن ولی دختر از زیر بوته به عمل اومده؟؟

پس عروس هم حق داره که ماهی دوبار خانواده ش دعوت کنه اونوقت برخورد شوهر و خانواده ش دیدنیه

بار دیگه که اومدن خیلی راحت تو جمع بگو من بیرون کار داشتم بخاطر شما نتونستم به کارم برسم دفعه دیگه ق ...

وقتی شوهرش پشتش نیست هر حرکتی بزنه خودشو سبک کرده

دفعه بعدی زنگ میزنن به شوهرش و پامیشن میان

استارترم خیت و خنک میشه

خب اینام برن کسی جلوشون نگرفته

کامل‌ بخون 

من آدم بی ارزشی نیستم یهویی برم 

زنگ‌میزنم از قبل و اونا میگن نیستیم 

یا برنامه داریم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

عزیزم این دفعه که اومدن بی تعارف به مادرشوهرت بگو ،بگو مادرجون من خیلی دوست دارم درخدمتتون باشم ولی حقیقتا سنگین شدم از پس کارهای خودم هم برنمیام ،شرمنده ولی یه مدتی مامهمون شما باشیم تا بعد زایمان ،اینجوری رفت و امدشون کم میشه بعد زایمانم که دیگه عادت کردن به کمتر اومدن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

نمیدونم چرا بعضی خانواده شوهرا فکر میکنن صاحب خونه ی اصلی خودشونن میتونن هروقت خواستن برن بیان بریزن و بپاشن

شده از درد بخندی که ببارد چشمت؟؟                          من در این خنده ی پر غصه مهارت دارم😔😔