2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

150141 بازدید | 896 پست

هر وقت دلشون بخواد میان به بهونه اینکه خونت بزرگه 

ویلاییه و خوش میگزره …

هر‌وقت من میخام برم 

یا سینما هستن

یا پارک 

یا مهمونی 

یکساله دارم مهمونی میدم هنوز خونه یکیشون نرفتم 

دسته جمعی میان 

پانزده نفرن‌

واقعا ازشون متنفرم 

سواستفاده میکنن، همسرم زود گول‌میخوره و هیچ بهونه ای نمیاره 

جوری رفتار میکنه انگار دارن لطف میکنن میان خونم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی چند بار میان؟یه بار که ز میزنی و بهونه میارن دفعه ی بعوش تو هم بهونه جور کن که بفهمن ناراحت شدی ...

به شوهرم زنگ‌میزنن نه من 

شوهرم نمیگه به من تا یه ساعت قبل اومدن

که هیچ غلطی نکنم

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

تنها راهش اینه که وقتی آمدن مثل به یکیشون بگی انشالله هفته دیگه میخوایم بیایم خونتون ببین عکس العملشون چیه ؟ اگه بهونه آوردن کاری دارن بگو پس هفته بعدش میایم 

کافیه یک نفر رو داشته باشی بقیه هیچن هیچ اون هم خداست

بی محلی کن یبار پاشو برو خونه ی مادرت نمون 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

چجوری به من زنگ‌نمیزنن که

اگه همسرت نمیتونه جواب بده خودت زنگ بزن هر بار با یه بهونه ای دکشون کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...