2777
2789

من مجردم ۳۱سالمه سیکل ماهانه‌م از ۲۹ روز به مدت ۷ روز خونریزی؛ ۸ ۹ ماهی شده که ۴۵ روز ۵۰ روز به مدت ۳ روز میشن.

رفتم پیش متخصص زنان به گفته‌ی بقیه ماهر سونو شکم انجام داد و شروع کرد با ملایمت توضیح دادن که رحم سالمه فقط کیست‌های ریز داری ‌که بهش میگیم پلیکیستیک و این تخمدان رو تنبل کرده 

شما که ژنتیکی نیست از استرس و ناراحتی بیش از حد اینطور شده عملکرد خراب مغزت هورمون‌های تخمدان رو مختل کرده 

بهم دارو نداد فقط مکمل متفورمین و فمیبست داد ۳ونیم میلیون آب خورد گفت جدای ویزیت و سونو 

گفت ورزش کنم حتی شده ۳۰ دقیقه سایز شکم هر چی کمتر بهتر و قندمو کنترل کنم و شبا حتما زود بخوابم فقط از تنظیم لایف استایل گفت حالا من دو ماه دیگه باید برم 

گفت نگران نباش درست میشه ربطی به بعد ازدواج و باداریتم نداره 

به نظرتون داشت امید میداد بهم؟ هر چی می‌کشم از استرس لعنتی و افسردگی 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مشکل شمارو داشتم تو مجردی جدی نگرفتم الان ک ازدواج کردم باردار نمیشم. 4 ماهه اقدامم هنوز باردار نشدم... 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

۳ساله دیر پلی کیستیک هستم،نه راست گفته بهت

مال من بخاطر این درمان نشده که شب نمیتونم بخوابم و لایف استایل رعایت نمیکنم

وگرنه اگه رعایت کنی بله خوب میشی،منم متفورمین میخورم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

دکتر درست گفته چیز خاصی نیست، به شرطی که مواردی که گفته رو رعایت کنی، دختر من 20 سالشه، الان چند ساله داره و فقط و فقط با اصلاح سبک این بیماری و کنترل کرده، دارو هم مصرف نمیکنه 

منم مشکل شمارو داشتم تو مجردی جدی نگرفتم الان ک ازدواج کردم باردار نمیشم. 4 ماهه اقدامم هنوز باردار ...

پس چرا گفت نگران بارداری نباش 

خیلی امیدبخش حرف می‌زد 

چطوری جدی نگرفتی دکتر نرفتی اصلا 

خب عزیزم چی میشه؟ راست گفت خوب میشم؟

خوب شدن نداره همیشه باید تحت نظر دکتر باشیم ریسک دیابت نوع ۲ داره قند رو حذف کن ورزش کن استرس نداشته باش چیز خطرناکی نیست فقط هر چند ماه باید چکاب بشیم به من اوزیل و دوفامد داده

پس چرا گفت نگران بارداری نباش خیلی امیدبخش حرف می‌زد چطوری جدی نگرفتی دکتر نرفتی اصلا

چون مادرم هم این مشکلو داشت اما باردار شد. بیخیال بودم الان ک ازدواج کردم پشیمونم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

۳ساله دیر پلی کیستیک هستم،نه راست گفته بهتمال من بخاطر این درمان نشده که شب نمیتونم بخوابم و لایف اس ...

مرسی عزیزم پس امیدوار به بهبود باشم 

متفورمین چیکار میکنه توضیح میدی؟ 

منم چندین ساله شبا نمیتونم بخوابم مغزم قاتی کرده 

دیشب ۶ تا ملاتونین خوردم نزدیکای صبح شبیه سکته‌ای ها شده بودم بیدار بودم ولی نیمه هشیار اختیار پلک زدنمو از دست داده بودم خیلی ترسیدم 

مرسی عزیزم پس امیدوار به بهبود باشم متفورمین چیکار میکنه توضیح میدی؟ منم چندین ساله شبا نمیتونم بخوا ...

من دائما پرش خواب دارم حملات اضطرابی و....فکر کنم مربوط به همین پلی کیستیک معدم هم همیشه مشکل داره

دکتر درست گفته چیز خاصی نیست، به شرطی که مواردی که گفته رو رعایت کنی، دختر من 20 سالشه، الان چند سال ...

اگر بتونم آرامشمو حفظ ‌کنم استرس و افسردگی درمان نداره واقعا خصوصا افسردگی😔 همونم نمیذاره راحت بخوابم