2777
2789

مقعدم زخم ی مدت داشتم چرب میکردم انگار ازداخلم زخم خیلی میترسم دکتر رفتم چندروز پیش گفت احتمال شقاق مقعد میترسم 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

منم این مراحل گذروندم و الان یه دم دارم😂😩

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرولاکس شربت کاستورکس لاکسی ژل لاکتولوز روغن زیتون بخور ب شکم و نافت بمال

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

منم این مراحل گذروندم و الان یه دم دارم😂😩

عزیزم شما چطوربودی خون دیدم نزدیک بود ازحال برم داشتم مقعدمو چرب میکردم انگار ازداخلم زخم ی قسمت خیلی ترسیدم‌ حالم بد چند ماه درگیرشم 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
پدرولاکس شربت کاستورکس لاکسی ژل لاکتولوز روغن زیتون بخور ب شکم و نافت بمال

دارم میخورم خون دیدم حالم بد شد دوماه دارم دارو استفاده میکنم باکوچکترین فشاری بازاینطور میشم

عزیزم شما چطوربودی خون دیدم نزدیک بود ازحال برم داشتم مقعدمو چرب میکردم انگار ازداخلم زخم ی قسمت خیل ...

دقیقا همینطور بودم

پماد و شیاف استفاده کردم نتیجه نگرفتم 

بیخیال شدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دارم میخورم خون دیدم حالم بد شد دوماه دارم دارو استفاده میکنم باکوچکترین فشاری بازاینطور میشم

مشکل روده التهاب یا .....

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دقیقا همینطور بودمپماد و شیاف استفاده کردم نتیجه نگرفتم بیخیال شدم

الان بهتری اینقد الان گریه کردم خیلی میترسم اخه خونریزیم داشتم

مشکل روده التهاب یا .....

نمیدونم 

نمیدونم

سیتی شکم لگن ندادی 

الان بهتری اینقد الان گریه کردم خیلی میترسم اخه خونریزیم داشتم

دیگه برام عادی شده

۵ ساله

سیتی شکم لگن ندادی

نه کلا خیلی وقت درگیر هموروئید هستم چندین سال اولین بارباخونریزی خودشو نشون داد کولونسکوپی کردم و سیتی واین چیزا مشکلی نداشت هموروئید داشتم