2777
2789

پرستار که نه مربی در حدی که روزی بیاد یکی دو ساعت با دو قلوهام بازی کنه( ساعتی ۵۰) فقط و فقط بازی و تعامل نه هیچ کار دیگه

پسر دبستانی کلاس اولی دارم نمیتونم اصلا بهش برسم من برم با پسرم تو اتاق درس و مشقاشو کار کنیم پرستارم پیش بچه هام باشه

به نظرتون کارم درسته؟

میشه؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

ساعتی ۵۰ هزار تومن؟؟؟؟؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهاحتمالا دانشجوهایی دختر که دنبال کار پاره وقت می‌گردن استقبال کنن اگه حقوقش خوب باشهحوصله بچه هم ...

الان یکی زنگ زد ۲۴ ساله 

پولش که کمه ولی قبول کرد راضی بود

به نظرم هرکسی رو وارد خونه ات نکن 

اصن نمیدونی کی ان چیکاره ان

من باشم همچین ریسکی نمیکنم واقعا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
طرف دیگ بلال بزاره جلوی خودش بفروشه خیلی بیشتر از ساعتی ۵۰ درمیاره چرا بیاد با دوتا بچه سر و کله بزن ...

فروشنده ها خیلی کمتر میگیرن

من الان تو سایتی اگهی کردم چند نفر زنگ زدن البته نزدیکن پباده میان

به نظرم هرکسی رو وارد خونه ات نکن اصن نمیدونی کی ان چیکاره انمن باشم همچین ریسکی نمیکنم واقعا

خب چکار کنم؟ هیچ راهی ندارم به پسرم بریم الان هنور مشقاش مونده 

دوقلوهام کتاباشو خط خطی میکنن پاره میکنن