2777
2789
عنوان

هر کی میگه فریز زخم رحم درد نداره دروغ میگه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 49 پست
ببین من بیشتر از ۲ دقیقه فریز طول کشید از جام که بلند شدم درد شدیدی داشتم حدودا ۷عصر کردم تا فردا ص ...

دکتر ب من گف پد نزار پد خودش دوباره عفونت میاره پارچه نخی تمیز استفاده کن

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من درد نشد فقط حس بدی داشتم اون وسایل رو استفاده میکرد اخه بدون شورت که نمیشه باید نخی باشه و زود زود عوض کرد و خیس نمونه سریع خشک کرد بعد از دستشویی 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
ببین من بیشتر از ۲ دقیقه فریز طول کشید از جام که بلند شدم درد شدیدی داشتم حدودا ۷عصر کردم تا فردا ص ...

منم فریز کردم ولی اصلا درد نداشتم .در حد یک دقیقه 

اما یکساله عفونت ندارم 

باردار شدم و دوباره شرت میپوشم و عفونت شروع شد 

خیر سرم دیگه میریزه سنگ دستشویی 

آنتی بیوتیک هم میخورم معده و روده م کاملا میچسبه 

منم فریز کردم ولی اصلا درد نداشتم .در حد یک دقیقه اما یکساله عفونت ندارم باردار شدم و دوباره شرت میپ ...

پس چرا من مردم و زنده شدم؟

ادمی هستم ک آستانه تحمل دردم بالاس ولی واقعا این بد بود

واسه من درد نشد فقط حس بدی داشتم اون وسایل رو استفاده میکرد اخه بدون شورت که نمیشه باید نخی باشه و ز ...

بخدا من مردم

حالا آستانه تحمل دردم هم بالاس

منم نداشت البته ترشحات بعد فریز خیلی زیاد بود نوار بهداشتی گذاشتم تا یک

دکتر ب من گف نوار نزار پارچه نخی بزار نوار باز عفونت میاره

بخدا من مردمحالا آستانه تحمل دردم هم بالاس

حتما با هم فرق داشته من کم تحملم ولی خیلی اوکی بودم انشاالله که خوبه خوب بشید عزیزم 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
منم فریز کردم ولی اصلا درد نداشتم .در حد یک دقیقه اما یکساله عفونت ندارم باردار شدم و دوباره شرت میپ ...

حتما درمانش کن ک باز تبدیل ب زخم نشه

حتما با هم فرق داشته من کم تحملم ولی خیلی اوکی بودم انشاالله که خوبه خوب بشید عزیزم

مرسی خانومی  

انشالله همیشه سلامت و تندرست باشید