2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150141 بازدید | 896 پست
اینبار ک شوهرت گفت خودتو بزن ب مریضی و بیحالی،تا اون باشه دیگ دقیقه نود بهت بگه

عزیزم مریضی بدتره 

یا باردار بودن!!!؟؟؟ 

شوهرم میدونه که من چقد اذیتم دلش نمیاد دل اونا رو بشکنه

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل خانواده شوهر منن

بیشعورا سالی دو بار یک هفته ای کیان تلپ میشن بعد ننه شهرم نمیزاره رنگ خونشو ببینیم الان چهار ساله‌ب خدا

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
چجوری به من زنگ‌نمیزنن که

خواهرم اینکارو کرد 

وقتی اومد گفت ببخشید وقت دکتر دارم رفت بیرون

بار بعدی گفت ببخشید بازار کار دارم

بار بعدی خودشو زد مریضی از تو اتاق نیومد بیرون 

البته اونا چون خونشون دیوار به دیوارشون بود خانواده شوهرش بدون درب زدن میومدن یهو داخل 

خواهرم خیلی اذیت شد از دستشون

.
تو هم از شب قبل زنگ بزن بگو فرداشب هستین؟ گفتن نه بگو باشه پس شب بعدش میایم. و بروچندبار ک تو بری او ...

بخدا چند بار زنگ‌زدم 

خونه نبودن 

و گفتن فعلا نیستیم 

مقصر شوهرمه 

که زیادی رو میده 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

هفته بعدش زنگ بزن بگو شام میایم اونجا برو هیچ کاری نکن شامتو بخور برگرد حداقل چیزی که خوردن رو‌پس بدن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خب ماهی یبار اونقدم‌ زیاد نیس

اتفاقا زیاده...

یه مرغ ساده هم بزاره با میوه و...حدودا 3تومن میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...