2777
2789
سلام به همگی ..ظهرزیبای پاییزیتون بخیروخوشی....آنقدر دوستدارم روزانه گزارش بدیم که چطور خرج امروز رو ...

توحساب ویپاد دخترم پول گذاشتم ۳ماه بمونه انشاله وامش روبگیرم...

فعلا عزیزان همینا گزارش من بود امیدوارم همتون موفق باشید.

سلام دوستان خوبید 

مصرف برنج ما ایرانی که الان قیمت گرفتم کیسه ای دو میلیون نیم چون این ماه هزینه هامون دو سه برابر ماه های قبل بود می‌خوام با یارانه این ماه مخارج ببندم 

برای موقت گفتم برنج پاکستانی دانه ریز بگیرم

کیسه ای شیصد تومن گفتن بسیار خوش پخت مصرف خونه خودمون اما فعلا خرید نکردم گفتم قبل از شما بپرسم فرق برنج ایرانی با پاکستانی که اینقدر اختلافشون چیه واقعا برنج هستند❓

گوگل کردم نوشته بود روی برنج آزمایش انجام دادن برای سلامت انسان خطری ندارن و ارسینک زیادی ندارن

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان خوبید مصرف برنج ما ایرانی که الان قیمت گرفتم کیسه ای دو میلیون نیم چون این ماه هزینه هام ...

نمیدونم پاکستانی رو نخریدم ولی یادمه دهه های 60 و 70 خیلی تو ایران همه برنج پاکستانی میخوردن ...یه جوری شیشه ای طور بود دونه هاش یعنی شفاف طور بود و مزه خاصی نداشت نسبت به طارم و برنجهای ایرانی منظورمه ....از نظر سلامت نمیدونم ولی قطعا یه فرق هایی با برنج ایرانی دارند هر چند اون برنج ایرانی هم بدون سم و ...نیست و اونم باز مشکلات خودشو داره

سلام دوستان خوبید مصرف برنج ما ایرانی که الان قیمت گرفتم کیسه ای دو میلیون نیم چون این ماه هزینه هام ...

ما الان چندساله استفاده میکنیم برا مهمون هم استفاده میکنیم هم طعم و بو هم ظاهرش مثل ایرانی هستش.

اینم بگم ما نسبت به طعمش خیلی حساسیم.

هندی نمیتونیم بخوریم جایی مهمون هم هستیم هندی باشه بخوریم دل درد میشیم.

یه بار هم یه پاکستانی خریدیم بوی خاک میداد دادم یه بنده خدایی گفت گذاشتم تو آفتاب بوش رفته.

من دل بهار خریدم. گلبهار هم خریدم.

اما قیمت ۱۲۰۰بود

یکی از نزدیکانم  داخل  یکی از شرکتهای معتبر ایرانه گفتن  مواد غذایی هایی ک وارد میشه اول آزمایش میکنن بعد  تأیید آزمایشگاه. ،ترخیص میشن

گفتن که تمام آزمایشهای ک انجام میدن و اینها تماما سالمن 

حتی گوشت های منجمد 

تخم مرغ 

ماهی 

از همین ها هم خانواده شون می‌بره 

کاملا سالمن

ما الان چندساله استفاده میکنیم برا مهمون هم استفاده میکنیم هم طعم و بو هم ظاهرش مثل ایرانی هستش.اینم ...

ممنون از نظر همگی💛

با همسرم صحبت کردم گفتم مخارج این ماه زیاد شده نظرت چیه برنج پاکستانی اینبار بگیریم هم نرم هم دانه ریز و خوش هضم گفت نه همون ایرانی بگیریم 

بچها من از یک چیزی خیلیییییی عمیقأ این روزا ناراحتم 

اینکه من و همسرم دو قطب ناهم نام هستیم

از لحاظ اینکه همسرم بسیار خوش خرج و ظاهراً بیخیال 

من استرسی آینده نگر و حسابگر 

سالها متاهلی پیشرفت نداشتیم و صاحب خونه نیستیم

همسرم توی امور مالی باهام صادق نیست

از وام ها و پس انداز یا هر سرمایه گذاری که انجام میده کاملا بی خبر هستم

الان که براتون دارم می‌نویسم گریه میکنم منم دلم میخواد صاحب خونه باشم یا ماشین عوض کنیم یا هر چیز دیگه ای که بتونه نسبت به آینده امیدوارم کنه 

طبیعی چیزی نمی‌بینم صحبت نمیشه دچار یاس و ناامیدی میشم 

توی این شیش ماه پونزده میلیون از پولایی که شوهرم برای خرجی شخصی خودم بهم برای لباس و متغییر میداد این پول جمع کردم قطعا با نخریدن این پول جمع شده 

بعد اینکه بی سیاستی کردم بهش گفتم این پول دارم باهاش برام طلا بگیر و گفت باشه تا بعدا (دیالوگ همیشه اش) 

پول برای هدیه و لباس خرج شد چند بار بهش گوشزد کردم من این پول برای طلا پس انداز کردم گفت خرج کن بعدا بهت میدم نگران نباش 

اصلا نمیتونم بدون عذاب وجدان و بیخیال خرج کنم چون از هیچی خبر ندارم و استرس وجودم گرفته اگر باهام صحبت میکرد شاید با دلیل و منطق یکم حالم بهتر الان می‌بود 

مثلا بیرون می‌خوایم بریم به صورت روزانه یا هفتگی همسرم هربار معتقد خوراکی یا غذا به تعداد بقیه باید تدارک ببینم 

چند وقت پیش نیم کیلو بیشتر گوشت چرخی برای لازانیا دورهمی مصرف کردم بماند بقیه اقلام که از سوپری گرفتیم یک تومن شدن

کسایی که تجربه شون از من بیشتر و چند پیرهن بیشتر من پاره کردن لطفا منو راهنمایی کنید

سلام دوستان🥰ما برا تکمیل وجه ماشین چون دعوتنامه زودتر صادر شد 🙃مجبور شدم ۳۷ گرم طلا فروختم 🫠و نیم ...

عزیزم اول 30 تومن رو پس بده

با حدود 10 تومنش خونه رو پر کن برای مدت کوتاه بیشتر هم تمرکزتو بزار روی مواد غذایی تا شوینده

باقیشم طلاها و سکتو بگیر

بزار دو سه تا از اقساطتتون تمام شه و یکم نفس بکشید 

چون با دو سه تومن واقعا گذرانِ هفته هم سخت میشه چه برسه به یک ماه ♥️

و اینکه ببینی قسط وام جدید که احتمالا کم هم نیست رو میتونی راحت بپردازی ان شاالله ❤️

به امید خدا دی ماه که ماشینو گرفتین ، اگر دیدی شرایط مناسب هست و میشه با ماشین جدید بازم اسنپ رفت

اون وقت وام ویپادتو بگیر 🌸

عزیزم اول 30 تومن رو پس بدهبا حدود 10 تومنش خونه رو پر کن برای مدت کوتاه بیشتر هم تمرکزتو بزار روی م ...

گلم میشه پست که بالای پست شماست راهنمایی خواستم شما نظرتون بگید💛

بچه ها طلا احتمالش هست پایین بیاد به خاطر صلح حماس ...؟؟مرد بازار چیزی نگفت؟

اومده پایین ...

یه تحلیلگر دیگه دارم ، تاکید داره طلا خیلی میریزه...  با ریزش انس و توافق لفظی ایران آمریکا .... 

حسابی بهم ریختم ، چون منتظر فرصت فروشم .... برا کاری پولم خیلی کم ... 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

سلام خانومای گل ایام به کام...من یه دسته گلی آب دادم که ازدیشب حالم گرفته است😔...دخترم النگوش شکسته بودومنم بعدعیدباعیدی وکادوهای تولدش حدود۲گرم طلاشکسته خریدم تابعدابرای تعویض النگوش بزارم روطلاش دیشب بامادرم رفته بودیم طلافروشی ومادرم النگوپلاک زنجیرگرفت که انشالله بیشترش سهم شماباشه منم طلاشکسته والنگودخترم همراهم بودچون دخترم چندوقتی بودهمش دلش میخواست النگوش بندازه وبرااینکه شکسته بودناراحت بودالبته هرچندمن فقط توخونه میزارم بندازه بیرون رفتتی درمیارم تااینکه دیشب رفتیم تومغازه همش النگوهارونگاه میکردومیگفت مامان چه قشنگن😍 منم همش ۳تومن پول داشتم امابرااینکه دل دخترم شادبشه وهم اینکه طلاهای شکسته اش یه جابشه چندمدل دیدم تااینکه طلافروش دیدپولم کمه یه مدل فوق العاده شیک باسودواجرت کلا۱۰درصدحساب کردکه البته لطف کردن 🙂برام ومنم ۳تومن خودموگذاشتم روش اما۵۰۰سوت ازوزن طلاکم شدبه خاطرتعویض ومن همش عذاب وجدان دارم که ای کاش فعلاصبرمیکردم و۵۰۰سوت ازطلاهای دخترم کم نمیشد😒😒ازطرفی ذوقشومیبینم والنگوی خوشگلشوتودستش دلم اب میشه .🫠🫠🫠🫠..دخترمم اصلاولخرج وپرتوقع نیست امامن قول دادم به خودم که براش خردخردجایگزین کنم ودیگه انقدرطلاروعوض نکنم .اینم بگم شایدبرای بعضی این وزن طلااصلامسخره باشه امابرای منی که هزارتومن هزارتومن جمع میکنم خیلی مهمه وهمش عذاب وجدان دارم 😔...حالابنظرتون من خیلی کاراشتباهی کردم؟؟؟😔😔😔

سلام خانومای گل ایام به کام...من یه دسته گلی آب دادم که ازدیشب حالم گرفته است😔...دخترم النگوش شکسته ...

عزیزم مبارکش باشه ،قطعا شادی دخترتون بیشتر میارزه .۵۰۰ سوت طلارو میتونی ریز ریز بخری خودتو ناراحت نکن به این فکر کن که دخترت چقدر خوشحاله