2777
2789

@rokin‍ 

@zahra1994‍ 

سلام خانمها ازتون چند وقته خبری نیست 

بیاین یه خبری از خودتون بدین 

زهرا جان پی وی هم پیام دادم جواب ندادین اگه پیاممو دیدین یه پیام واسم بذارین 

هر جا هستین انشاءالله که به خوشی مشغول باشین 🤲

سلام خانم ها من یک حساب بانکی میخواستم باز کنم و با حسابم کار کنم پول بلوکه نکنم و بتونم وام بگیرم و وام کارمزدش پایین باشه بانک رسالت دارم الان چه بانکی پیشنهاد میدین خودم نظرم مهر هست فکر کنم ۴ درصد وام میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما صحیح عزیزم ولی مثلا بچه من تا لحظه ای که داریم از خونه بیرون میریم ماشاالله داره غذا مبخوره ...

پس همسر شما بابت مسائل مالی کاملا خیالشون راحته

امیدوارم واقعا وضع مالیتون عااالی باشه و بی دغدغه خرج کنید.

مادر و پدر اگر در تربیت فرزند همسو نباشن، خیلی کار سخت میشه

همسر من هم قبلا خیلی راحت خرج می‌کرد

من هم اعتماد کرده بودم بهش. 

خودمو تا حدی کشیده بودم کنار و فرمون رو داده بودم دستش

اما بعد متوجه شدم پولی درکار نبوده :)

داشته از اصلِ مال برای خونه خرج میکرده و حساب کتاب درستی نداشته!

پس همسر شما بابت مسائل مالی کاملا خیالشون راحتهامیدوارم واقعا وضع مالیتون عااالی باشه و بی دغدغه خرج ...

بله هم فرمون رو داده دست من هم گاهی دخالت می‌کنه 

پیامای دیگمو رو بخون متوجه میشی 

میدونه من خرج نمیکنم میدونم ریخت و پاش بی خود نمیکنم 

اما میگه تا کی

بخاطر همین کم کم دارم ناامید میشم 

دیشب با خودم گفتم بزار ولشون کنم خودشون هرچی دوس دارن بخرن و ببینن آخرش چیزی برای قسط و بیمه و پس انداز میمونه یا نه

حرف شما صحیح عزیزم ولی مثلا بچه من تا لحظه ای که داریم از خونه بیرون میریم ماشاالله داره غذا مبخوره ...

واقعا عزیزم فرق بین خوب و بد به باریکی یه تار مو هستش.

خیلی سخته بگی همه چیز برای بچه م بخرم که چشم و دل سیر باشه و عقده ای و بدون اعتماد به نفس بار نیاد یا اینکه نه همه چی براش نمی‌خرم که پرمدعا و بی تلاش نشه.

خیلی فرقشه اینا و همه مون هردو نتیجه این مدل هارو دیدیم.

اینکه طرف تو بچگی هیچی نداشته عقده ای و ندید بدیدشده.

یا برعکس خیلی توانا و پرتلاش بوده.

اینکه تو بچگی همه چی حاضر بوده حالا در راستای همون بهترین زندگی رو داره چون چیزای کم رو لایق خودش نمیبینه.

یا اینکه بی تلاش بوده و منفعل حالا شکست خورده و عقب افتاده شده.

اینا همه حاصل تفکر و تربیت ماست.

حرفایی که می‌زنیم. خیلی تاثیر گذاره. 

اینکه من بگم پول ندارم برات بخرم تا اینکه بگم عزیزم بریم خونه برات کلی میوه خوش مزه حاضر کردم باهم بخوریم.

واقعا تربیت بچه ها خیلی سخته همیشه در حال انتخاب کردن بین بد و  بدترین هستیم.

و چیزی که ممکن تو فکر ما خوب و درست باشه نتیجه عکس و اشتباه بده. 

و اینا بستگی به خیلی چیزا داره.

پس نمیشه همیشه گفت یه راه و روش خوبه یا بده.

لطفاً دوستان این مسئله تربیت کودک رو دیگه تموم کنیم بهتره.

همینکه یه والد به فکر بچه سه بنظرم کافیه یعنی به بچه اش اهمیت میده 🌷🌷

دیگه واقعا این چیزا سلیقه ای هستش.

همه مون هم کلی تروماهای مشترک کودکی داریم که اقتضای اجتماعی اون زمان بوده.

هیچکس نمیتونه بگه من فرزندی تربیت میکنم که سلامت روان صد در صد داشته باشه.

امیدوارم بچه هامون عاقبت بخیر باشن💚💚💚

غنچه بیارید... لاله بکارید ...خنده بر آرید ...

میره به حجله شاه دوماد❤️

دیدین....دیدین ....دیددیدیننن.دن....ریتمیک بخونین😁

ان شالله که همیشه خبر خرید طلا و خونه و ماشین و ویلابدین....حالا یه بارم خبر ازدواج 🥰

ازدواج خوب هم، یک سرمایه گذاری بلند مدت😊

بله دوستان منم ازدواج کردم و رفتم سرخونه و زندگیم...این مدت حسابی سرم شلوغ بود و بدو بدو و خرید

چون من توی هیچ تایپیکی فعالیت نمیکنم فقط اینجا میام...گفتم بیام خوشحالی مو با شما قسمت کنم.

ان شالله ازدواج عزیزان تون و همه مجردهای تاپیک قشنگ مون🤩🥰😍

معصومه جون بیا اینم یه گزارش کار🥰😊🤭

@masumehjoon‍ 

سلام دوستان🥰

ما برا تکمیل وجه ماشین چون دعوتنامه زودتر صادر شد 🙃

مجبور شدم ۳۷ گرم طلا فروختم 🫠

و نیم سکه پسرمو بعنوان قرض 🫠

و ۳۰ میلیون هم از کسی قرض کردیم 🫠

و پول همه باکسام 🫠 ک برا مخارج خونه بودهو برا عروسی یکی از نزدیکان جمع کرده بودم 🥹🫠

ماه بعد واممون اماده میشه ک ۴۵۰ میلیون هست 😉

قرض و بدهیا پرداخت میشه و خب بستگی ب قیمت طلا بخشی از طلاها هم برمیگردونیم انشالله ❤️

حالا صحبت من اینه ک برنج گوشت ی مقدار حبوبات و شوینده  موجودی اشون داره تموم میشه 

و باکس ها هم خالی شدن 

پسرمم هم پیش دبستانی میره و تغذیه اش مهمه 

و تا قبل عید اقساط سنگین میشن و تحویل ماشین هم فعلا نیست اول دی هست ک بگم کمک خرجمون هزینه اسنپ باشه 

😶‍🌫️

حقوقمون حدودا ۳۵ تومنه و اقساطمون میشه ۳۲ تومن 🥹🥰

از این ۳۲ تومن ۳۴۰۰ ابان ۳۷۰۰ اذز و و۳۰۰۰ تومن  هم دی اخرین قسط هستن ک تموم میشن ب نوبت🙂

البته یارانه و بن هم داریم ک حدودا ۲۵۰۰ هست.

نظر شما چیه؟ 🫥

ی وام از ویپاد بگیرم و قسطا بیشتر بشن جوری ک در حد دو سه تومن بمونه برامون و با وام ویپاد کم و کسریای خونه رو جبران کنم!  و وام ۴۵۰ تومنی رو بدم برا طلا ها🤔

یا از همون وام ۴۵۰ نیم سکه پسرم و قرض ۳۰ تومنی و پول باکسها رو بزارم سرجایش و با بقیشم خونه رو پر کنم مثلا ۳۰ تومنش و اضافه اش رو بدم طلا ینی حدود ۳۰۰ تومنش؟ 🫠 

البته ک تا ماه اینده اصلا قیمت طلا و اجناس مشخص نیس اما حدودی قیمتا رو گفتم 

ممنون میشم ی ایده بدید بهم 

@masumehjoon‍ 

سلام خانم ها ببخشید اینجا سوال میکنم ولی ضروریه یه دکتر خوب غدداگر تهران می‌شناسید معرفی کنید ازتون ممنونم باورکنید انگار دنیا روسرم خراب شد فهمیدم که پر کاری تیروئید دارم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام دوستای عزیزمیه مشورت ،ما یه خونه دیدیم منطقه متوسط شهرمون به قیمت ۱۶۰۰ ، دو خواب بزرگ و کمد دیو ...

سلام ، هر دو خونه سند دارند؟ 

به نظر من اولی ، من خونه ایده آل تر رو به محله ترجیح میدم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بله هم فرمون رو داده دست من هم گاهی دخالت می‌کنه پیامای دیگمو رو بخون متوجه میشی میدونه من خرج نمیکن ...

من دوماه دادم خرج به شوهرم دادم مجبور شدم وام بگیرم قسطارو بدم.