خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 4378 عنوان وا ما همیشه دلمه با نون میخوریم 5635 بازدید | 257 پست الان فهمیدم اشتباه بوده چند نفر اینجا گفتن خالی میخورن واقعا کسی نیست دلمه با نون بخوره؟ امروز | 08:08 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17963 چرا ما اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 4378 چرا ما خداروشکر میخواستم زنگ بزنم مامانم اعتراض کنم بهش 😆😆😆
آذردخت736 عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 4829 ماهم با نون میخوریم...هرکس رو دیدم با نون خورده..دلمه برگ منظورته؟؟چون دلمه فلفل دلمه ای و دلمه کلم برگ رو نمیشه خالی بخوری که ...
sunflowerrr عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 2570 ماهم خالي ميخوريم ولي با نون خوردن چه ايرادي داره انگار برنج و با نون ميخورى كه خيلي هم رواج داره
بروبچه عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 4375 دلمه ای که گوشت زیادی داره و برنج کم با نون خرده میشه اما برعکس باشه دیگه نون لازم نیست. کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید من دیگه اون کاربر سابق نمیشم از همتون آتو دارم
khfdjkln عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8377 ماهم خالی میخوریمش و بعنوان وعده ی اصلی نیس مثل آش واینا برا عصرونه ها ومزه میخوریم😁
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 35935 مواد توش مگه بجز گوشت و سبزی برنج نیس آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78890 اره مام با نون میخوریمولی اگه زیاد باشه ترجیحم اینه خالی بخورم🤪 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
هلیا۹۳h عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11080 نه والا گذاشتن برگ لای نون عجیبه ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران