2777
2789
سلام دوستان یه سوالبریا خرید مایحتاج روزمره مثل مواد شوینده بهداشتی خواروبار که هر روز داره گرونتر م ...

من دقت کردم فروشگاه اتکا مخصوصا شعبه شهید چمران داخل خیابان امام خمینی قیمتهاش

خوبه از بقیه فروشگاههای زنجیره ای تخفیف بیشتر دارن، جنسهاشون هم تازه است.

مولوی هم می تونی بری ولی من خودم از همین اتکا خرید عمده و حتی سالیانه خیلی از وسیله ها مثل شوینده و بهداشتی و حبوبات رو انجام میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان خواهش میکنم کمکم کنید دکتر بارداری پرخطر پریناتالوژیست خیلی خوب تو تهران بهم معرفی کنید؟؟؟ هم سواد خوبی داشته باشه هم با اخلاق و با دقت ، خواهش میکنم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

سلام بر دوستان عزیزم

انشالله حال همگی عالی باشه🩷

منم خیلی وقت فعالیت ندارم حقیقت با درس بچه ها حسابی مشغولم پسرم کلاس هفتم حسابی باید حواسم بهش باشه

امروز در اوج گرونی رفتم یه انگشتر خریدم

گفتم برای انگیزه دهی عکسشو با شما به اشتراک بزارم

امیدوارم کسب و کار همتون سکه باشه و تنتون سلامت

این انگشتر طبق معمول همیشه نو خریدم ولی فقط ۷درصد سود دادم

وزنش۳/۱۳۰

طلا گرمی ۱۳۱۵۶بود

قیمتش شد۴۴ میلیون

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

سلام بر دوستان عزیزمانشالله حال همگی عالی باشه🩷منم خیلی وقت فعالیت ندارم حقیقت با درس بچه ها حسابی ...

چه زیبا مبارک باشه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام دوستان کسی از شما عزیزان از این دو طرح سکه پارسیان از سکه رادا سفارش داده؟ معتبره این مارک ها؟

عزیزم منم از گالری رادا خرید میکنم.

و بیشتر امین زر میخرم.

البته چون گالری رادا مطمئنه و ادرس مغازه هم داره و فاکتور هم میفرسته میشه گفت که این برند هم احتمالاخوب باشه

سلام بچهها اگه بخوام از دیجی کالا طلای قسطی بخرم هم باید سود وام دیجی پی رو بدم و هم اجرت دیجی کالا ...

طلای دیجیتال بخر از خود دیجیکالا

من ۴ تومن اعتبار داشتم. که ۳۹۰۰ طلای دیجیتال خریدم ازش.

برای ۴۱۰۰ حساب کرد.

هر ماه ۱ میلیون میدم به اضافه ی ۸۰ هزار ت

الان که طلا داره میره بالا اصلا اون مبلغ اضافه دیده نمیشه.

میتونی بعد مدتی درش بیاری و نقدش کنی و بری بیرون مثلا پارسیان بخری یا از خودش هم میشه