2777
2789
عزیزم ☺️ انشاالله که پر برکت باشه من ا‌ولین بارمه خرج اومده دستم تو‌ این ۱۷ سال زندگی مشترک هیچی کم ...

دقیقا منم وضعیتم مثل شماست

کاملا درک میکنم 

مدتی تمرکزم رو میذارم روی این موضوع و حلش میکنم به امید خدا

ما خیلی همت داریم.

ببین خانم هایی که الان ۳۰سال از زندگیشون میگذره و هنوز متوجه نشدن باید روی این موضوع تمرکز کنن.

قدر خودمونو بدونیم😍

ده سال بعد زندگی اون روی زیباش رو نشون میده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من همیشه با پست های شما حالم خوب میشه الان خیلی حالم گرفته بود تیروئید پرکار دارم یه دکتر ...

سلام عزیزم 

شما به من لطف داری💕

من تهران نیستم عزیزم

ولی چندین ساله که تیرویید کم کار دارم

بدون استثنا هر روز قرصمو میخورم 

و خوراکی هایی که تاثیر منفی دارن رو نمیخورم

خیلی مشکل بزرگی نیست عزیزم قابل درمان خدارو شکر ♥️

سلام عزیزم شما به من لطف داری💕من تهران نیستم عزیزمولی چندین ساله که تیرویید کم کار دارمبدون استثنا ...

منم کم کاره

چه خوراکی نمیخورید!!!!

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام عزیزم میشه شما که با میلی کار کردین جواب منو بدید ،چقدر طول میکشه پول فروش بیاد حسابم

من شب می فروشم صبح اومذه به حسابم 

ولی یه قسمت میلی پرو هست اگر فعالش کنی دیر میاد پول

ولی به صورت عادی نه زود میاد

غنچه بیارید... لاله بکارید ...خنده بر آرید ...میره به حجله شاه دوماد❤️دیدین....دیدین ....دیددیدیننن. ...

به به 😍 سلام و صد سلام نسکاف عزیزم

واااای 😍 چه خبر خوشیییییی

خیلی مبارکککککک 💃

دیدی بالاخره اون شاه دوماد اومد؟
با اسب سفید بالدار هم اومد  😂

بدون شوخی عزیزم خیلی برات خوشحال شدم 😍خوشبخت بشین الهی 🤲

از خدا می‌خوام که  زندگیتون همیشه پر از عشق، خنده و دلخوشی باشه جووون بگین و جووون بشنوین انشالله 🌸

دیگه حالا از این به بعد گزارش زندگی می‌خواییم 😆

قسمت تمام مجردای تاپیک

بله ازدواج خوب هم واقعاً یه سرمایه‌گذاری طلاییه 😉

برات از ته دل آرزوی خوشبختی و روزهای قشنگ رو دارم عزیزم ❤️

سلام عزیزم من همیشه با پست های شما حالم خوب میشه الان خیلی حالم گرفته بود تیروئید پرکار دارم یه دکتر ...

سلام عزیزم ❤️ خوبی فدات شم 

من از تاپیک عقبم ،چند روز نبودم الان هم یه سر اومدم ده دقیقه ای دارم میرم 

یکی از دوستانمون زایمان کرده میریم دیدنش ❤️

انشالله خدا اجازه بده عمری باقی باشه شب میام می‌خونمتون ❤️ 

یه لحظه چشمم افتاد به پست شما عزیزم ❤️ دیدم خیلی ناراحت و نگران هستین ❤️ دلم نیومد بدون دلداری بدم 

عزیزم نگرانی ات بیخود 

پر کاری تیروئید که چندان مشکل بزرگی نیست 

یه دونه قرص داره یه مدت میخورین ،بعد نرمال میشه قطع می‌کنه 

منم تیروییدم پر کار هستش 

با یه ورق قرص تو دو ماه اومد تیروید ام نرمال شد و دکتر قطع کرد دارو رو 

اون قرص هم میخوری که تپش قلب اذیتت نکنه 

لرزش دست نداشته باشی 

چیز خاصی نیست عزیزم ❤️ 

فقط شما نمک ید دار رو کاملا حذف کن 

در مصرف لبنیات هم زیاده روی نکن 

ماهی و و میگو هم به حداقل برسون 

و اصلا نگران نباشید که از جیب رفتنی 

سلام به همه خانم های مدیر مقتدر و با برنامه تاپیک🥰من دیشب با این تاپیک روبه رو شدماز ماه پیش همسرم ...

سلام خوش اومدی تاپیک گزیده بخون💐

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

سلام دوستان🥰ما برا تکمیل وجه ماشین چون دعوتنامه زودتر صادر شد 🙃مجبور شدم ۳۷ گرم طلا فروختم 🫠و نیم ...

سلام ریحانه بانو عزیزم ❤️ آفرین به شما که همت و تلاش میکنید زندگی رو به نحو احسنت بچرخونین 👌

گرفتن این وام ها خیلی خیلی خوبه 

چند پله میری بالاااا یه جا عزیزم 

من باشم نه دیگه وام  ویپاد رو نمی‌گیرم چون هم اقساط ویپاد رو بدین و هم اقساط وام رو براتون خیلی سخت میشه 

تا وقتی وام رو بدند میگزرونم 

بعد که وام دادند اندازه ی یه ماه و نیم از خرجی کل باکس ها رو پر میکنم که یک ماه و نیم جلو باشم تا حقوق ماه بعدی واریز بشه 

و با مابقی هم قرض بچه رو که گذاشتم سر جاش ✅ میدم طلای بدون اجرت 

غنچه بیارید... لاله بکارید ...خنده بر آرید ...میره به حجله شاه دوماد❤️دیدین....دیدین ....دیددیدیننن. ...

من تازه دیدم پیام شما رو😍

عزیزم مبارک باشه❤️❤️❤️❤️

زندگیتون شیرین باشه 

من قبلا سعادت آشنایی با شما رو نداشتم

تازه اومدم

امیدوارم از تجربیات شما بیاموزم عزیزم😘

سلام خانم ها ببخشید اینجا سوال میکنم ولی ضروریه یه دکتر خوب غدداگر تهران می‌شناسید معرفی کنید ازتون ...

خانم دکتر اردشیری اکباتان

برای من تا الان خوب بودن

مشکل خاصی نیست فدات شم

خداروشکر متوجه شدی

سلام معصومه جون،وقتشه که آفتابی بشی گلم.دلتنگتیم

دقیقا اصلا معصومه جون و پیامهاش حس امید و در جریان بودن زندگی رو منتقل میکنه..حس شعف و شور زندگی داره پیامهاشون....یکی از افراد تاثیر گذار این تاپیک قطعا ایشونن وقتی نیستن انگار یه چیزی کمه.... 

سلام به همگی ..ظهرزیبای پاییزیتون بخیروخوشی....

آنقدر دوستدارم روزانه گزارش بدیم که چطور خرج امروز رو مدیریت کردیم ایده های جایگزین کردن و....بالاخره گرونیه و...باید هرروزمون بهترازدیروز باشه ازهمدبگه چیزهای جدید یادبگیریم

فعلا خودم گزارشم روبنویسم انشاله ادامه داربشه

پنروز اون یکی اتاقمون رو ریختم بیرون و حسابی تمیزکردن موکتشدشستم منتظرم خشک بشه وپهن کنم وبچینم یه چندتا سیله هم اتاق نیازدارد باید لامپ بزرگتر کنم چون بعضی وقتها شبهاخیاطی میکنم نورش کمه نور چرخ خیاطی اذیتم میکنه یه محافظ سخ راهی هم بایدبخرم که اتوچرخ خیاطی وسردوز همزمان باهم تو برق باشن هی اینومیکشم اونومیزنم ودوباره تکرارمیشه حوصلمو سرمیبره 

یه میزبرش میخوام که اونو همسرم تختشو آورده که خودش درست کنه ببینم کی انشاله اقدام میکنه

یه رگال هم بایدبگیرم سعی دادم هرقسمت ازخانه رو تمیزمیکنم کم وکسریش رو حل کنم.

پس الان لیست خریدم شده یه رگال یه محافظ یه لامپ.بایدهزینشوجمع کنم 

انشاله چندروز دیگه سالگردازدواجمونه خودم برای خودم کادوخریدم خخخخ

البته بااعتبار اسنپ پی ..۵میل اعتبارداشتم که یه پلاک فکرکنم ۳۰۰سوتی حرف اول اسمموخریدم فکرکنم شد ۴۶۰۰..قسط اولشو دادم بقیشم ماهیانه پرداخت میکنم

راستش اقساطمون زیاده نمیشه گرم گرم طلابخرم ترجیحا اینه پارسیان بخرم زیاده شد تبدیل به طلای بدون اجرت بکنم البته پول وام یاقرعه وایناباشه تبدیل میکنم ولی خب درآمد رو همون پارسیان میگیرم نمیخوام زیاداذیت بشیم 

یه قرعه ۱۵۰ملیونی دارم که انشاله به امیدخدا جمعه قراره انجام بدیم ببینیم قسمت چیه

بعداینکه برنامه میلی رونصب کردم تیکه درحد ۵۰هزار۴۰هزار ۲۰۰هزهر حتی ۵۰۰هزار هم ۷ریدزدم فعلا تیکه تیکه میخرم انشاله خدابخوادبه نیت خریدلپتاپ که هم برای آینده دخترام خوبه هم خودم خیلی لازم دارمبه امیدخداجوربشه

راستش ازخیلی وقته فقط دارم پس انداز میکنم وخیلی کم وسایل خونه خریدمدیگه وقتشه خریدطلا رومحدودکنم البته میگم محدودمیکنم ولی متوقف نمیکنم

که به خریدوسایل خونه برسم...

یه رم ۶۴گیگ خریدم برای گوشیم بمبلغ ۶۵۰هزار دیروز عطاری رفتم فلفل ومایه خمیر وپودر قندوپفیلا خریدم

گفتم این هفته برای تغذیه بچها پیراشکی درست کنم بجای کیک تنوع بشه میوه هم بایدبخرم من هرموقع خریدارم میوه مدرسه روجدامیخرم میوه خونه روهم جدا که یهویی همش خورده نشه جداجدامیزارم

همسایمون حدود۲کیلوونیم لوبیاسبزبرام آورده دستش دردنکنه خوردکردم وباپوره گوجه ای که توفریزر داشتم قاطی کردم وبسته بندی کردم...بایدلیست وسایلایی که برای یه خیاط لازمه رو بشینم بنویسم وکمکم بخرم مثل ااتو ...اتوپرس...دکمه زن....و....و...

خیلی دوستدارم به جاهای خوب خوب برسم ...

دخترم تومسابقه حفظ قرآن شرکت کردم جزئ سی روبایدحفظ کنه انشاله کمکش کنم موفق بشه خودمم ابتدایی بودم حفظ کرده بودم یادش یخیررررر