سلام به همگی ..ظهرزیبای پاییزیتون بخیروخوشی....
آنقدر دوستدارم روزانه گزارش بدیم که چطور خرج امروز رو مدیریت کردیم ایده های جایگزین کردن و....بالاخره گرونیه و...باید هرروزمون بهترازدیروز باشه ازهمدبگه چیزهای جدید یادبگیریم
فعلا خودم گزارشم روبنویسم انشاله ادامه داربشه
پنروز اون یکی اتاقمون رو ریختم بیرون و حسابی تمیزکردن موکتشدشستم منتظرم خشک بشه وپهن کنم وبچینم یه چندتا سیله هم اتاق نیازدارد باید لامپ بزرگتر کنم چون بعضی وقتها شبهاخیاطی میکنم نورش کمه نور چرخ خیاطی اذیتم میکنه یه محافظ سخ راهی هم بایدبخرم که اتوچرخ خیاطی وسردوز همزمان باهم تو برق باشن هی اینومیکشم اونومیزنم ودوباره تکرارمیشه حوصلمو سرمیبره
یه میزبرش میخوام که اونو همسرم تختشو آورده که خودش درست کنه ببینم کی انشاله اقدام میکنه
یه رگال هم بایدبگیرم سعی دادم هرقسمت ازخانه رو تمیزمیکنم کم وکسریش رو حل کنم.
پس الان لیست خریدم شده یه رگال یه محافظ یه لامپ.بایدهزینشوجمع کنم
انشاله چندروز دیگه سالگردازدواجمونه خودم برای خودم کادوخریدم خخخخ
البته بااعتبار اسنپ پی ..۵میل اعتبارداشتم که یه پلاک فکرکنم ۳۰۰سوتی حرف اول اسمموخریدم فکرکنم شد ۴۶۰۰..قسط اولشو دادم بقیشم ماهیانه پرداخت میکنم
راستش اقساطمون زیاده نمیشه گرم گرم طلابخرم ترجیحا اینه پارسیان بخرم زیاده شد تبدیل به طلای بدون اجرت بکنم البته پول وام یاقرعه وایناباشه تبدیل میکنم ولی خب درآمد رو همون پارسیان میگیرم نمیخوام زیاداذیت بشیم
یه قرعه ۱۵۰ملیونی دارم که انشاله به امیدخدا جمعه قراره انجام بدیم ببینیم قسمت چیه
بعداینکه برنامه میلی رونصب کردم تیکه درحد ۵۰هزار۴۰هزار ۲۰۰هزهر حتی ۵۰۰هزار هم ۷ریدزدم فعلا تیکه تیکه میخرم انشاله خدابخوادبه نیت خریدلپتاپ که هم برای آینده دخترام خوبه هم خودم خیلی لازم دارمبه امیدخداجوربشه
راستش ازخیلی وقته فقط دارم پس انداز میکنم وخیلی کم وسایل خونه خریدمدیگه وقتشه خریدطلا رومحدودکنم البته میگم محدودمیکنم ولی متوقف نمیکنم
که به خریدوسایل خونه برسم...
یه رم ۶۴گیگ خریدم برای گوشیم بمبلغ ۶۵۰هزار دیروز عطاری رفتم فلفل ومایه خمیر وپودر قندوپفیلا خریدم
گفتم این هفته برای تغذیه بچها پیراشکی درست کنم بجای کیک تنوع بشه میوه هم بایدبخرم من هرموقع خریدارم میوه مدرسه روجدامیخرم میوه خونه روهم جدا که یهویی همش خورده نشه جداجدامیزارم
همسایمون حدود۲کیلوونیم لوبیاسبزبرام آورده دستش دردنکنه خوردکردم وباپوره گوجه ای که توفریزر داشتم قاطی کردم وبسته بندی کردم...بایدلیست وسایلایی که برای یه خیاط لازمه رو بشینم بنویسم وکمکم بخرم مثل ااتو ...اتوپرس...دکمه زن....و....و...
خیلی دوستدارم به جاهای خوب خوب برسم ...
دخترم تومسابقه حفظ قرآن شرکت کردم جزئ سی روبایدحفظ کنه انشاله کمکش کنم موفق بشه خودمم ابتدایی بودم حفظ کرده بودم یادش یخیررررر