2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من یکم طلا مخفی دارم زیاد نیس درحد پنجاه یا شصت تومنبه نظرتون بیارم وسط تو تکمیل کردن وسایل خ ...

به نظر من اگه که این تنها پس انداز خانواده هست بهتره نگهش داری چون مثل من دستت خالی میشه ولی اگر که نه پس انداز وپول به حد کافی دارید و وسایلتون خیلی کهنه شدن استفاده کنید چه اشکالی داره ولی من خودم هیچوقت طلا برا وسیله خونه نفروختم ولی دیدم از نزدیکانم که چه طلاهای زیبا و با ارزشی رو برا خرید موکت یا فرش ویا وسایل تزیینی خونه فروختن البته خوب اون موقع ها طلا مثل حالا گرون نبودش ولی میدیدم که بعدش غصه طلاشون رو میخوردن

سلام من هم هر وقت اومدم تو این دو هفته خیلی از کامنت ها اعلام قیمت بوده..وای شد 10 وای شد 10200....ج ...

بله خیلی با حرفتون موافقم اینکار روی روحیه ی آدم خیلی اثر بدی داره به قول شما منی که قرض و قسط وبدهی دارم نمیتونم حتی یک سوت بخرم خیلی ناراحتم ولی وقتی حرفهای دوستان خوبی مثل شما یا معصومه جون رو میخونم خیلی امیدوار میشم ومیگم خیلی خوبه آدم بتونه طلا بخره شاید منم بتونم یروز طلا بخرم ولی فعلا چند ساله که در حال فروش هستم تا ببینم که چه زمانی دوباره به لطف خدا  طلا خریدن قسمتم بشه زندگی که همش طلا خریدن نیست یک وقتهایی اونجوری که دلت میخواد چرخ نمیچرخه واین دیگه دست من نیست واقعا امتحانه خدا روشکر که بچه هامون سلامتن خودمون وخانواده هامون سلامتیم فعلا اینجوریه به قول شاعر دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت     دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور😢

سلام خواهران گلم؛ ازتون راهنمایی و مشاوره تخصصی میخواستم. خیلی وقته تایپیک ها رو نمیتونم دنبال کنم و توی اقتصاد نیستم. من ۸۰۰ میلیون پول بهم دیه رسیده که نمیدونم برم طلا بخرم یا خونه+پول نقد ؟؟؟

قیمت طلا بازم قراره بالاتر بره یا نه؟؟

ضمنا مستاجر هستم و خونه نداریم.

الان بهترین کار چیه؟ ضمنا من شهرستانم و با پولم خونه متوسط میتونم بخرم.

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

سلام به همه دوستان☁️❤️امشب با ۱۲۹تومان مایحتاج میوه و صیفی جات یک هفته رو خریدم😍سیب زمینی، پیاز، هو ...

سلام من قبلا ماست میزدم با شیر ولی الان چندماهه که از برنامه اسنپ مارکت ماست رو با تخفیف میخرم که خیلییییی از شیر خریدن و ماست زدن مقرون بصرفه تره و کیفیتشم بهتره.

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

چقدر حرفاتون عین واقعیت و به قول خودمون اوریه یاتیم(دل نشین )بود.منم در راستای حرفای شما میخوام بگم ...

خیلییی خوبه 😍

ماهم تو ساختمونیم همینطوریم 😍

یهو میبینی ساعت دو ظهر یه بشقاب قرمه سبزی میاد در خونه 😋

من که روحم میره 😊

تعدادمون کمه تو ساختمون و این زنجیره ادامه داره بینمون، 

به قول شما منم حالم خوب میشه

اون روز پسر واحد پایینی رو دیدم، داشت میرفت مدرسه، گفت خاله پیتزایی که فرستادی رو تا آخر با داداشم خوردیم 😍 انگار بچه هام خورده بودن 😚😊🤗

یا دو سال پیش من حالم بد بود، خیلی سرفه میکردم،شبا همش تو بالکن بودم که بتونم نفس بکشم. واحد بالایی واسم آش پخته بود، من اینقدررررر ذوق کردم 😍💕

یا موقع زایمانم، انواع کاچی و شیربرنج بود که میرسید، خدا به همشون برکت بده

با اینکه اصلا رفت و آمد نداریم، فقط در حد سلام و احوال پرسی اونم تو آسانسور یا پارکینگ گاهی همو ببینیم

ولی خیلیبا محبتن ♥️ مثل شما ♥️

سلام خواهران گلم؛ ازتون راهنمایی و مشاوره تخصصی میخواستم. خیلی وقته تایپیک ها رو نمیتونم دنبال کنم و ...

سلام هشتصد تومن رو اگر خونه ندارین خونه بخرین تا اجاره نخواین بدین. وقتی خونه ندارین و میشه با هشتصد تومن خونه بخرین بهتره اینکارو بکنین چون خدای نکرده اگر اتفاقی برای طلا بیفته دیگه قابل جبران نیست ولی خونه هم مصرفیه هم سر جاشه... البته خیلی مهمه که خونه ای بخرین که بعدا برای فروشش دچار مشکل نشین..من خودم چندین سال می تونستم خونه بخرم ولی برام مهم بود خونه خوب بخرم که موقع فروش مشکلی ایجاد نشه برام و زود بفروشمش نه هر خونه ای ...که این دیدگاه منه.... شما هم اگر خونه نسبتا خوب میتونین بخرین حتما بخرین..

سلام خانوما

نظرتون راجع به خونه های مسکن ملی چیه؟

ارزش داره که بخریم ؟

مسکن ملی شهرِ ما یه مقدار دوره ولی خب بالاشهره و جای پیشرفت هم داره، تکمیل شده (بدون کابینت و کمد دیواری و شیرآلات) میدن ۱۷۰۰ تا ۱۹۰۰،  یه وام ۵۰۰ میلیونی هم داره که باید پرداخت بشه ، و خب حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ هم کابینت و .......

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام خانومانظرتون راجع به خونه های مسکن ملی چیه؟ارزش داره که بخریم ؟مسکن ملی شهرِ ما یه مقدار دوره و ...

اون وامش اگه ده ساله برداشته باشه ماهی ۱۴قسطشه و حدود ۲میلیارد و ۵۰۰باید پس بدی ما خودمون نوشتیم اخراشه سال بعد تحویلمون میدن ولی وامش نمیصرفه