2777
2789
نمیدونم پاکستانی رو نخریدم ولی یادمه دهه های 60 و 70 خیلی تو ایران همه برنج پاکستانی میخوردن ...یه ج ...

برنج تایلندی بود 

الانم هست 

کیفیت نداره و همش روغن می خوره

ریز ایرانی بگیر قاطی کن 

من ریز ایراتی مب گیرم عالی..

خیلی وقتا هم همون طوری می پزم و خوب درمیارم قلقش دستم امده.‌

برنج تایلندی بود الانم هست کیفیت نداره و همش روغن می خورهریز ایرانی بگیر قاطی کن من ریز ایراتی مب گی ...

اهان اون موقع یادمه نمیدونم چرا بهش میگفتن پاکستانی   

ولی الان که شما گفتی و دقت میکنم شبیه برنج تایلندی ها هم بودن اخه تپل بودن دونه هاش جالب بودن یادشون افتادم الان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومده پایین ...یه تحلیلگر دیگه دارم ، تاکید داره طلا خیلی میریزه... با ریزش انس و توافق لفظی ایران ...

منم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام خانومای گل ایام به کام...من یه دسته گلی آب دادم که ازدیشب حالم گرفته است😔...دخترم النگوش شکسته ...

هی ترسیدم گفتم چی شده ،فکر کردم الان میگی گم شده دزدیده شده

چه اشکال داره دل دخترت شاد شد خیالت هم راحت فدای سرت

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

برنج تایلندی بود الانم هست کیفیت نداره و همش روغن می خورهریز ایرانی بگیر قاطی کن من ریز ایراتی مب گی ...

بگو به ماهم

🔹آغاز ثبت نام وام قرض الحسنه ادارات آموزش پرورش ✔️دوستان عزیز وام های قرض الحسنه و مرابحه به مناطق ...

سلام،معلمای  بازنشسته هم میتونن این وامو بگیرن ؟یا فقط شامل معلمای شاغل میشه؟

سلام به خوشگلای لاکچری خودم 😘🤭

اومدم یه گزارشی از این چند روز گذشته بدم 

البته چند تا موضوع ذهنم رو درگیر کرده شاید پراکنده گویی بشه اما مینویسم🤤

از یه جایی یه ملیون هدیه دادن بهم که ۵۰۰ دادم از اسنپ سکه پارسیان ۱۵۰سوتی خریدم و ۵۰۰گذاشتم میلی که کم کم جمع کنم تا ۵۰۰سوت🤤

اعتبار اسنپ همسرم ۵ملیونه که میخواستم سکه ۵۰۰سوتی بخرم از وقتی طلا ۸۶۰۰بود اما امروز و فردا کردم و پول پیش قسط اسنپ رو دادم لباس زمستونی خریدم🤭

الان منتظرم طلا اصلاح بخوره اقدام به خرید کنم قیمتشم زیاد برام مهم نیست چون برای بلند مدت میخوام😚

همسرم توی یه مسابقه نفر اول شد بهش یک ملیون جایزه دادن که طفل معصوم رفت باهاش گوشت خرید برا خونه که تا آخر ماه برامون کافیه🤭

به خواهرم یک ملیون بدهکار بودم که پولش رو جور کردم😘

از طرف اداره همسرم ۱۵۰۰کالا برگ دادن که رفتم مواد شوینده و بهداشتی خریدم خداروشکر چون کلا تموم شده بود همه چی😍🤭

حقیقتا تجربه خرید از تره بار خیلی بهم چسبید هر روز به همسرم یادآوری میکنم بره اسنپ پول جمع کنه که جمعه بریم خرید و خب اینجوری حداقل هفته ای ۵۰۰به نفعمونه و میشه ماهی دو ملیون🫶 البته که توی پرانتز بگم تصمیم گرفتم این ۵۰۰هفتگی رو از همون تره بار برای مادر همسرم خرید کنم  و اینجوری بهش کمک کنم البته هنوز تصمیمم قطعی نشده و فعلا باهمسرم صحبتی نکردم لطفا در این مورد اگه نظری دارین بگین 🙏

برای اولین بار گوشت رو با سویا  چرخ و مخلوط کردم برای ماکارونی بد نبود اما عالی هم نبود(لطفا اگه تجربه ای دارین برای طعم بهترش بگین😘)

یه کاری هم که خیلی برام لذت بخش بود خرید سبزی قرمه و پاک کردن و خرد کردنش بود 

درسته یه صبح مشغولش بودم اما عطر سبزی تازه توی خونه منو مدهوووش کرده بود و احساس خیلی خوبی بهم داد و نگم از طعم عااالی و خوبش 

من همیشه از خانمهایی که سبزی تازه خرد میکنن میخریدم و اینجوری میگفتم دارم به یه کسب و کار کمک میکنم اما حقیقتا الان هم برام نصف قیمت درومد و هم اینکه احساس میکنم سبزی خودم معطر تر بود شاید اونا چوب سبزی رو هم قاطی میکنن دقیق نمیدونم🤔

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
سلام به خوشگلای لاکچری خودم 😘🤭اومدم یه گزارشی از این چند روز گذشته بدم البته چند تا موضوع ذهنم رو ...

خرید تره بار اینجوری خیلی خوبه ولی من با همسرم میره و جواب نمیده 

ماکارونی فقط سویا میریزم و خوب میشه بستگی به ذائقه داره 

کمک به مادرشوهر حتما در قبالش کاری کردند که شما دوست داری کمک کنی و باید ببینی رابطه تون چه جوریه

ولی مواظب باش وظیفه تون نشه

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام دوست جونیا....میشه کمک کنید .....ما ۶۰۰میلیون بدهکاریم و الان ۲۰۰داریم تا بهمن ماه فرصت داریم حداقل ۴۰۰رو بدیم کدوم بانک ۲۰۰تومن رو بزارم که روش وام بگیرم .....مامان سبحان جان ...استاد وام ....بفریادم برس  

سلام به خوشگلای لاکچری خودم 😘🤭اومدم یه گزارشی از این چند روز گذشته بدم البته چند تا موضوع ذهنم رو ...

یه مسئله دیگه که ذهنم رو درگیر کرده اینه که ما هفته قبل دعوت بودیم اداره همسرم 

حقیقتا نسبت به سال‌های قبل امسال احساس کردم جذابیت کمتری دارم و اون تناسبی که بین خودم و همسرم بود یکم نامتوازن شده البته شاید متوجه منظورم نشید🤭

اما خودم میدونم منظورم چیه🤭

همسر من ورزشکار حرفه ایه و امسال احساس کردم وقتی کنار هم راه میریم یکم نامتوازن شدیم و نیازه که من بیشتر به ظاهرم رسیدگی کنم 

وزنم رو کمتر کنم 

بیشتر به پوستم رسیدگی کنم 

جالبه که قبلا این احساس رو نداشتم و از اونجایی که حس ششم قوی دارم مطمئنم باید یه کاری برای رفع این احساس انجام بدم 

برای همین تصمیم دارم باشگاهم رو جدی تر دنبال کنم 

یکم غذام رو کمتر کنم و پیاده روی رو شروع کردم 

هدف مالی بعدیم رو هم گذاشتم برای رسیدگی به پوست و مو که باید براش یه مبلغی جمع کنم که مطمئنم موفق میشم😍

جدا از بحث ظاهر باید روی شخصیتم هم بیشتر کار کنم 

با توجه به رتبه و مقام همسرم احساس میکنم باید شخصیت قوی تری از خودم بسازم 

اجتماعی تر بشم 

آداب معاشرت رو بالا ببرم 

درسته که همین الانم همسرم با افتخار منو به همکاراش معرفی می‌کرد اما خودم شخصا دوست داشتم با اعتماد به نفس بیشتری توی جمع حاضر بشم 

به همین خاطر از وقتی از مراسم برگشتم شروع کردم مطالعه درباره آداب معاشرت و بالا بردن اعتماد به نفس و سیاست های زنانه🤭

البته هنوز خیییییلی جای کار دارم اما اگه بتونم روزی یک درصد بهتر بشم حساب کنید در طول یکسال چقدر بهتر میشم😍😍

یه مسئله دیگه هم اینکه توی این مراسمی که رفتیم دیدم این بود که حقیقتا ماشینمون در حد جایگاه و رتبه همسرم نیست 

البته همسرم خودش احساس نیاز نمیکنه و میگه همین ماشین خوبه اما مگه من دلم آروم میگیره🤷‍♀️

از وقتی برگشتیم با خودم میگم همسرم باید حداقل یه دناپلاس مشکی تمییییز سوار باشه یا یه تارای مشکی تا یه ایکس ۲۲ یا ایکس ۳۳😅

از اون روز دارم دیوار رو میگردم دنبال این ماشینا و خب الان فعلا اولویتمون خرید خونه هست اما من تصمیم گرفتم خرد خرد طلا جمع کنم و در اولین فرصت یکی از این ماشینا رو بخریم(ممنون میشم اگه تجربه ای درباره این ماشینا دارین به اشتراک بذارین)

درباره رسیدگی به خود و مدیریت احساسات توی شرایط اقتصادی الان هم میخواستم بگم که البته الان باید برم به درس بچه هام رسیدگی کنم 😚

فعلا خدانگهدار😘

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
🔹آغاز ثبت نام وام قرض الحسنه ادارات آموزش پرورش ✔️دوستان عزیز وام های قرض الحسنه و مرابحه به مناطق ...

عزیزم از طریق چه سایتی اقدام کنیم ؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
ممنون از نظر همگی💛با همسرم صحبت کردم گفتم مخارج این ماه زیاد شده نظرت چیه برنج پاکستانی اینبار بگیر ...

سلام دوست عزیز من کاملا درکت میکنم.من و همسرم حدود ۵ ساله ازدواج کردیم همسرم نه هوش اقتصادی داره نه مدیریت نه اهل ریسکه... بعد از عقد که می‌خواستیم وام ازدواج بگیریم خیلی استرس داشت میگفت بازپرداختش سخته.حقوقم کمه.دو سال اول زندگی خیلی تو گوشش خوندم که بدون وام نمیشه زندگی کرد بازم زیر بار نمی‌رفت... بماند که من چقدر حرص میخوردم سر ولخرجی هاش... کم کم خودم کارای وام رو انجام می‌دادم و تند تند وام میگرفتم.اما با ولخرجی هاش وام هم خرج الکی میشد..گفتم بیا مسکن ملی ثبت نام کنیم چون کم کم باید پول بدیم سخت نمیشه..اینجوری حداقل وام ها میرفتن برای خونه...تو این بین هم تا میتونستم میبردمش طلا بخریم حتی پارسیان های کم وزن...چندباری هم اقدام کردیم برای خونه خریدن اما میگه خونه ای میخرم که همه چیش عالی باشه.با این تورم هی من بدو آهو بدو....

چند روزه به زور میبرمش خونه ببینیم ولی واقعا خسته شدم از این همه تلاش یک طرفه ...البته از حق نگذریم همسرم از نظر اقتصادی کاملا بهم اعتماد داره و اختیار همه چی دستمه.اما عمیقا از هرروز حساب و کتاب کردن خسته ام...

خدایا شکرت  

سلام دوستای گلم😍

بالاخره بعد از کلی فراز و نشیب 40 تومن وام فراز رو گرفتم و فعلا هم هدف مشخصی براش ندارم گذاشتم تو بانک تا انشاالله قسمت بشه به خوشی مصرف کنیم🤲😍

من دوست دارم هر موفقیتی کسب میکنم ، شادیمو با دیگران شریک باشم❤️

الانم به شکرانه واریز وام جدید برای حاجت روایی تمام عزیزان ، برای تک تک لایکاتون سوره کوثر میخونم ، التماس دعا🙏🙏🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام خانومای گل ایام به کام...من یه دسته گلی آب دادم که ازدیشب حالم گرفته است😔...دخترم النگوش شکسته ...

اصلا مسخره نیست  دستت درد نکنه مبارک گل دخترتم باشه انشالله به زودی دوتا بشه تو دستش 

من خودم صد تومن  دویست تومن هم طلا میخرم خیلی ها هم مسخره کردن ولی همون (خیلی معذرت میخوام )چس سوت طلاها جمع شد یه  نیمست اسپرت خریدم 

اصلا چیز بدی نیست میتونی دوباره جایگزین کنی ولی ‌بالای برگه بنویس ۳ میلیون بدهی دخترم به من 

پانصد سوت بدهی من به دخترم 

منم طلا ریزامو دادم پول نقدم دادم از طلام کم شد ولی شکسته رو‌که نمیشه انداخت هر وقتم نگاهش میکنم کیف میکنم دوباره بعد از اون پول دستم‌اومد شرو‌کردم به کم اجرت و شکسته خریدن 

یادمه وقتی طلا شد ۲ میلیون من خریدم همه مسخرم گردن طلا ریزش موقتی داشت باز خریدم بازم ایراد گذاشتن همونا بارها همسرم و از قرض گرفتن نجات داد و منو سر بلند 

و از همه بهتر من به خودم ایمان پیدا کردم  که کاری نیست که نتونم انجام بدم 

الانم مخفیانه و آشکار خریدمو میکنم