یه مسئله دیگه که ذهنم رو درگیر کرده اینه که ما هفته قبل دعوت بودیم اداره همسرم
حقیقتا نسبت به سالهای قبل امسال احساس کردم جذابیت کمتری دارم و اون تناسبی که بین خودم و همسرم بود یکم نامتوازن شده البته شاید متوجه منظورم نشید🤭
اما خودم میدونم منظورم چیه🤭
همسر من ورزشکار حرفه ایه و امسال احساس کردم وقتی کنار هم راه میریم یکم نامتوازن شدیم و نیازه که من بیشتر به ظاهرم رسیدگی کنم
وزنم رو کمتر کنم
بیشتر به پوستم رسیدگی کنم
جالبه که قبلا این احساس رو نداشتم و از اونجایی که حس ششم قوی دارم مطمئنم باید یه کاری برای رفع این احساس انجام بدم
برای همین تصمیم دارم باشگاهم رو جدی تر دنبال کنم
یکم غذام رو کمتر کنم و پیاده روی رو شروع کردم
هدف مالی بعدیم رو هم گذاشتم برای رسیدگی به پوست و مو که باید براش یه مبلغی جمع کنم که مطمئنم موفق میشم😍
جدا از بحث ظاهر باید روی شخصیتم هم بیشتر کار کنم
با توجه به رتبه و مقام همسرم احساس میکنم باید شخصیت قوی تری از خودم بسازم
اجتماعی تر بشم
آداب معاشرت رو بالا ببرم
درسته که همین الانم همسرم با افتخار منو به همکاراش معرفی میکرد اما خودم شخصا دوست داشتم با اعتماد به نفس بیشتری توی جمع حاضر بشم
به همین خاطر از وقتی از مراسم برگشتم شروع کردم مطالعه درباره آداب معاشرت و بالا بردن اعتماد به نفس و سیاست های زنانه🤭
البته هنوز خیییییلی جای کار دارم اما اگه بتونم روزی یک درصد بهتر بشم حساب کنید در طول یکسال چقدر بهتر میشم😍😍
یه مسئله دیگه هم اینکه توی این مراسمی که رفتیم دیدم این بود که حقیقتا ماشینمون در حد جایگاه و رتبه همسرم نیست
البته همسرم خودش احساس نیاز نمیکنه و میگه همین ماشین خوبه اما مگه من دلم آروم میگیره🤷♀️
از وقتی برگشتیم با خودم میگم همسرم باید حداقل یه دناپلاس مشکی تمییییز سوار باشه یا یه تارای مشکی تا یه ایکس ۲۲ یا ایکس ۳۳😅
از اون روز دارم دیوار رو میگردم دنبال این ماشینا و خب الان فعلا اولویتمون خرید خونه هست اما من تصمیم گرفتم خرد خرد طلا جمع کنم و در اولین فرصت یکی از این ماشینا رو بخریم(ممنون میشم اگه تجربه ای درباره این ماشینا دارین به اشتراک بذارین)
درباره رسیدگی به خود و مدیریت احساسات توی شرایط اقتصادی الان هم میخواستم بگم که البته الان باید برم به درس بچه هام رسیدگی کنم 😚
فعلا خدانگهدار😘