2777
2789
کدوم شهرین؟پستتون فانه؟

تهران عزیزم

رفتم تره بار و بار درجه ۲ خریدم

کمی ریزتر هستن و از بین درجه ۲ها باید جدا‌کنیم

ولی کاملا ارزش داره

گلابی کیلویی ۱۴۰رو‌میگیرم ۴۰

شلیل کیلویی۱۰۰رو‌میگیرم ۲۰

فقط سایزش ریزتره

همسرم گفت چرا اینا کوچولوان؟

گفتم بچه‌ها اینجوری کامل میخورن

نصفه نمیذارن.

سلام خانوما به نظرتون اگه به خانوم متاهل با پول خودش پنهونی آپارتمان بخره،ممکنه شوهرش بفهمه؟مثلا سره ...

من چند نفر شنیدم که شوهر نفهمیده 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها طلا احتمالش هست پایین بیاد به خاطر صلح حماس ...؟؟

مرد بازار چیزی نگفت؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

کدوم شهرین؟پستتون فانه؟

این بار تشریف بردید تره بار

ازشون بپرسید بار درجه ۲  رو چه ساعتی میارید؟

مثلا سمت ما ساعت ۴:۳۰ بار درجه ۲ بیرون میاد

بهش میگن بار پَس سورت(sort)

یعنی میوه رو سورت( دسته بندی) کردن و این‌ها پس از سورت کردن باقی موندن.

سلام من قبلا ماست میزدم با شیر ولی الان چندماهه که از برنامه اسنپ مارکت ماست رو با تخفیف میخرم که خی ...

سلام عزیزم خوبی شما؟

ممنون از راهنماییتون😍

چه ماستی رو معمولا تخفیف میذاره؟ چند میده؟

آفرین به شما کدوم شهرین ؟چقدر قیمتا خوبه

ممنونم عزیزم

تهرانم و‌ از تره بار، میوه درجه ۲میگیرم.

ساعت ۴:۳۰ یک سری میوه ها رو میارن بیرون از تره بار

از اونا جدا میکنم.

ساعت حدود ۱۲هم احتمالا باید داخل تره بار، همین میوه ها رو داشته باشن اما من تا حالا اون ساعت نرفتم 

میوه ها کوچیک تر هستن

سیب زمینی بیل خورده هست گاهی یا ریز 

پیاز هم همینطور

ولی کاملا کاربردی هستن 

سلام من قبلا ماست میزدم با شیر ولی الان چندماهه که از برنامه اسنپ مارکت ماست رو با تخفیف میخرم که خی ...

عزیزم درسته اون ماست ها شاید به صرفه باشه ولی اصلا سالم نیستن و برای سلامتی مضر هستن و مقدار قابل توجهی شکر در اون ماست ها می ریزن که کسی متوجه نمیشه و...و درکل لبنیات شرکتی شاید پاستوریزه باشه ولی اصلاااا برای سلامتی مفید نیستن 

شما بهترین کار و پس انداز همون خرید شیر و درست کردن ماست سالم و پرو بیوتیک خودتون هست . 

سلام به همه خانم های مدیر مقتدر و با برنامه تاپیک🥰

من دیشب با این تاپیک روبه رو شدم

از ماه پیش همسرم تمام مخارج خونه رو با ماهی ۲۰ میلیون سپرده دست من تا بقیه حقوقش رو پس انداز کنه .

نمیخام از سختی های زندگیم بگم که گذشته و حس می‌کنم میخام تازه شروع کنم ممنون میشم منم راهنمایی کنید . 🤍❤️

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
سلام به همه دوستان☁️❤️امشب با ۱۲۹تومان مایحتاج میوه و صیفی جات یک هفته رو خریدم😍سیب زمینی، پیاز، هو ...

چقدر عالییییی

من هر بار برای یه کاهو کوچیک چند تا فلفل دلمه و هویج و چند تا خیار بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومن هزینه می کنم . 

چند تا می گم مثلا ۴ تا دونه متوسط 

میوه ها کلا بالای ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومن ! 

سلام به همه خانم های مدیر مقتدر و با برنامه تاپیک🥰من دیشب با این تاپیک روبه رو شدماز ماه پیش همسرم ...

کرایه خونه هم دارید ؟ 

بچه مدرسه ای ؟ 

ولی اگر مدیریت کتی خیلی راحت می تونی جمع و جور کنی 

البته بگم باز بستگی به نوع زندگی خودتون هم داره ...

میخام یه برنامه ریزی دقیق انجام بدم 

که کم نیارم این ماه با خرید تمام مایحتاج و اجاره خونه و خرید بچه ها ۴۸۰۰ برام مونده تا آخر ماه 

خیلی استرس دارم البته یه کارت دارم که 

موبایل بانک نداره و ۱۹۰۰ موجودی داره 

یکم استرس دارم و کلافه م تا آخر ماه کم نیاد 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
سلام خانوما به نظرتون اگه به خانوم متاهل با پول خودش پنهونی آپارتمان بخره،ممکنه شوهرش بفهمه؟مثلا سره ...

بله اگر سیستم کد ملی بزنن راحت تمام داری ها رو متوجه میشن . خصوصا اگر سند دار باشه .‌

یا اگر می خواد کسی متوجه نشه خونه رو به اسم کسی که هییلی بهش اعتماد داره بگیره و از اون یه وکالت تام و الاختیار ازش بگیره و ثبت کنه و تو محضر هم ثبت دفتری بکنه که خونه مال شماست و ایشون فقط امانت دار هستن و. ... 

این جوری نمی تونه اون طرف هم بالا بکشه . و اگر هم شد می توتید به راحتی پس بگیرید . 

خیلییی خوبه 😍ماهم تو ساختمونیم همینطوریم 😍یهو میبینی ساعت دو ظهر یه بشقاب قرمه سبزی میاد در خونه � ...

خییلی هم عالی 

من هم با همسایه ها م این طور بودیم خصوصا واحد روبروی ها مون 😍

موقع بارداری سینی پر غذا برام می فرستادن 😍

البته منم همین کار رو می کردم 

واحد رو برویی بارداری مون همزمان با هم شد و هر دوتا مون نا خواسته بود ولی خییلی هوای هم رو داشتیم 

و غذا و .. برای هم می دادیم 

خونه های قبلی هم که بودم همین طور بود 

بارداری اول 

یه شب کلی مهمون داشتم یهویی همسایه رو برویی زنگ زد و یه سینی پر از غذا و مخلفات گذاشته بود از دیدن مهمونا تعجب کرد و گفت ببخشید اینو برا زهرا خانم اوردیم مادرشوهرم هااااج و واج مونده بود ... چون خودش هییییییچی بهم نداده بود ... 

همسایه هم در جریان زندگی من بود تاکید کرد هیچ کس دست نزنه فقط برای این خانمه .‌. دیگه دیدن قیافه مادرشوهرم تخمه خوردن داشت ...‌😅