2777
2789
سلام خانوما به نظرتون اگه به خانوم متاهل با پول خودش پنهونی آپارتمان بخره،ممکنه شوهرش بفهمه؟مثلا سره ...

آره بنظر من ممکنه یه اداره ای جایی متوجه بشه یه اپارتمان به اسم خانمش هست. 

من خودمم تو فکر خرید خونه یا زمین مخفی هستم ولی خب اگه روزی لو برم به راحتی میتونم بگم برای بابامه بنام من زده گفته به هیچکس نگو داداشات نفهمن🤣و یه جوری میپیچونم

کرایه خونه هم دارید ؟ بچه مدرسه ای ؟ ولی اگر مدیریت کتی خیلی راحت می تونی جمع و جور کنی البته بگم با ...

بله عزیزم داریم کرایه خونه با خودشون هست

یه دختر دارم ۱۵ ساله و پسرم ۹ سالشه

مایحتاج بچه ها و کل هزینه خونه با منه 

زندگی متوسطی داریم ولی خرجای الکی بسیار 😔

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییی خوبه 😍ماهم تو ساختمونیم همینطوریم 😍یهو میبینی ساعت دو ظهر یه بشقاب قرمه سبزی میاد در خونه � ...

شما لطف دارین.شما هم خیلی خوب و مهربونید.

اون روز من سوپ درست کرده بودم و یه قابلمه کوچیک هم واسه خانم مسن همسایه دادم،باورتون نمیشه اونقدر برکت به زندگیمون میاد که فرداش سود یه روز همسرم تو کارش نزدیک 2تومن شده بود.از قدیم گفتن از هر دستی بدی پس میگیری.

منم با شما موافقم مامان منم بعضی غذاها که زحمت زیادی داره مثل آش یا دلمه به دوتا از همسایه هامون که ...

آره واقعا من میگم تا حالا کسی از کم خوردن چیزیش نشده،چی میشه غذامون رو با دیگران شریک بشیم؟

وا...من مادر شوهرم درسته اخلاقای خاصی داره ولی تو این زمینه اونقدر بذل و بخشش میکنه.میبینی یه لقمه رو بین بچه ها و عروس و دختر تقسیم میکنه.

سلام به همه دوستان☁️❤️امشب با ۱۲۹تومان مایحتاج میوه و صیفی جات یک هفته رو خریدم😍سیب زمینی، پیاز، هو ...

سلام دوست عزیز شما از کجا خرید میکنید که قیمت‌ها این همه مناسبه!؟؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام دوست عزیز شما از کجا خرید میکنید که قیمت‌ها این همه مناسبه!؟؟

سلام عزیزم

از تره بار پرسیدم بار درجه ۲ چیا دارید

گفتن ساعت ۴:۳۰ بیرون از سالن تره بار فروخته میشه

رفتم و خرید کردم.

میوه ها ریز هستن

باید دقت کرد در جداسازی میوه‌های خوب

اما ارزش داره.

مخصوصا برای من که بچه‌هام کوچیکن و میوه ها رو نصفه میخورن، میوه‌ی ریز بهتره برامون

میخام یه برنامه ریزی دقیق انجام بدم که کم نیارم این ماه با خرید تمام مایحتاج و اجاره خونه و خرید بچه ...

فدات شم برای من ۶۰۰ مونده😂

ما میتونیییییم

اینجور‌مواقع باید صرفه جویی رو بیشتر کنیم و خلاق تر بشیم😍

تازه از وسط این خلاقیت ها چیزای جالبی هم درمیاد

مثلا من عدسم تموم شده، نمیخواستم بخرم.

دیروز هی فکر کردم چی درست کنم با گوشت قلقلی؟؟؟

لبوپلو پختم😍

اولین بار بود.محشر شدا

کیف کردیم همه

حتی برای مهمونی هم خوبه😇

خرید میوه درجه ۲ هم خیلی کمک کنندست.

سیب زمینی و پیاز کیلویی ۱۰:)

دوستان عزیز وقتتون بخیر وشادی یک سئوال داشتم در راستای مدیریت اقتصادی برای دورهمی خانوادگی  آیا بال وکتف خوبه بگیریم کباب کنیم در کنارش خورشت هم دارم 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
فدات شم برای من ۶۰۰ مونده😂ما میتونیییییماینجور‌مواقع باید صرفه جویی رو بیشتر کنیم و خلاق تر بشیم😍ت ...

عزیزم ☺️ انشاالله که پر برکت باشه 

من ا‌ولین بارمه خرج اومده دستم تو‌ این ۱۷ سال زندگی مشترک هیچی کم و کسر نداشتم ولی در عوض هیچی جز یه ماشین نداریم و پیش خونه و حدود ۴۰۰ پس انداز 

اگه مدیریت میکردم الان شاید خونه م داشتم 

ولی میخام دیگه بعد این تلاش کنم و کمک حال باشم و پس انداز کنم هر چند طلا خیلی گرون شده واسه سرمایه گذاری

دوستان عزیز وقتتون بخیر وشادی یک سئوال داشتم در راستای مدیریت اقتصادی برای دورهمی خانوادگی آیا بال ...

عزیزم اگر میخای غذا ۲ نوع باشه خورشت کنارش کشک بادمجون یا 

بچه ها طلا احتمالش هست پایین بیاد به خاطر صلح حماس ...؟؟مرد بازار چیزی نگفت؟

به مرد بازار زیاد اعتماد نکن خیلی از تحلیل هاشم اشتباهه . معمولا این تحلیل گرها یه حالاتی رو در نظر میگیرن و این وسط بعضی هاش درست میشه میگن دیدی گفته بودم بعضیاشم غلط در میاد میگن ما که گفته بودیم خرید و فروش و تصمیم با خودتونه...ایشونم تا جایی که یادمه صراف یا طلافروش بودند و خب طبیعیه عین ما مردم عادی اشتباه زیاد دیدم ازشون فقط چون سرشون تو چارت و نموداره چهار تا تحلیل از ما بیشتر ممکنه بتونن انجام بدن و چون مدام دارن همه پیج ها و کانال رو رصد میکنند چهار تا تحلیل هم از اونها قاطی میکنن باهاش. منظورم اینه هیچی صد در صد نیست و همه چیز نامشخصه کی فکرشو میکرد طلا به سرعت تا 11 تومن بره...اینا هم با وضع اقتصادی موجود چنان کار شاقی نمیکنن اینو دیگه همه بلدن که طلا صعودیه روندش..شما اینستا رو باز کن یکی تحلیل میکنه طلا به زودی 15 رو میبینه یکی میگه 12 رو میبینه یکی میگه 13 رو....!! خب مشخصه صعودیه هر کسی یه عددی میده میگیره بلاخره تحلیلش

دوستان معلم قرار وام ۵۰ تومنی بدن فرض الحسنه یا مرابحههر کدوم خواستین میتونین ثبت نام کنید

کجا ثبت نام کنیم

چند درصده؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
کجا ثبت نام کنیمچند درصده؟

🔹آغاز ثبت نام وام قرض الحسنه ادارات آموزش پرورش 

✔️دوستان عزیز وام های قرض الحسنه و مرابحه به مناطق داره ارسال میشه و بستگی به تعداد جمعیت داره ولی باز نسبت به گذشته شرایطش بهتر شده 

🌟وام مرابحه ۱۲ درصد ، ۳۶ ماهه به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان ✔️

🌟وام مهربانی ۴ درصد ، ۳۶ ماهه به مبلغ ۵۰ میلیون تومان ✔️

⭕️ثبت نام می کنید و قرعه کشی میشه. اطلاعیه و تعداد وام منطقه تون توسط تعاون محل خدمتتون رسانه ای میشه 

➖➖➖➖➖➖➖➖

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست