2777
2789
کیو بانک رو نصب کن و از اونجا ببین.پشت کارتت ی علامت کیو اسکن هست از اونجا میتونی وارد لینکش بشی

سلام عزیزم

من کیو بانک رو نصب کردم ولی برا احراز هویت با هوش مصنوعی مشکل دارم با اینکه تمام مشخصات رو کامل وارد میکنم میگه که اطلاعات درست نیست

شما میتونید کمکم کنید لطفا ببینم مشکل از کجاست 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتن اصلاح میده

شما هنوز ب حرف این تحلیل گرا اعتماد دارین؟من الان چندماهه دارم چک میکنمشون همش چپ و راست میزنن یکیش درست در میاد میگن دیدین ما گفتیم یا اشتبام درمیاد میگن نه شما بد متوجه شدین

یکی رو قیمت ۱۱/۸۰۰سیگنال فروش داد گفت تو اصلاح میخریم طلا رفت تا ۱۳ و سرمایه ملت رو ب فنا داد جالبه هنو حق ب جانب استوری میزاره انقده ک پوست کلفتن

یکی دیگم همین امروز صبح میگفت نخرین صبح شد ۱۳/۱۰۰گفت دیدین ارزون داره میشه بخاطر ۱۰۰تومن!!! بعد یهو رفت بالا الانم ۱۳/۷۰۰هست حالا اومده ماست مالی ک نه قیمت لحظه ایی هست

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید

همسر من کارمنده و بعد از مرخص شدن از کارش با اسنپ کار میکنه تا بتونیم قسط ها رو بدیم یعنی مجبوره که با ماشین کار کنه بنده خدا

ما مستاجر هستیم و خونه از خودمون نیست این هارو گفتم تا

بهتر راهنماییم کنید

ما یه ماشین داریم برای سال ۹۲هستش چون شوهرم باهاش کار میکنه دیگه انگار عمر خودش رو کرده الان تو همین ماه ما مجبور شدیم ۸۰میلیون خرج کنیم چون دوبار واشر زد

حالا همسرم میگه ماشین رو عوض کنیم و برای اینکار هرچی پس انداز نقدی و طلا داریم رو باید بدیم به نظر شما منطقی هست اینکار؟

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنیدهمسر من کارمنده و بعد از مرخص شدن از کارش با اسنپ کار میکنه تا ...

من جاتون بودم اینکارو الان نمیکردم شما ک دوبار واشر زده بردین درست کردین چندماهی باهاش مدارا کنید

با ماشین نو هم ک نمیشه رفت اسنپ واقعا حیفه ببری مسافر سوار کنی بندازی ب خرج دوباره ماشین تو مسافر کشی ریز میشه

یعنی از دیجی پی بخش خرید طلا داره خرید بزنم؟؟شما میخرین؟برداشت وواریز داشتید تاحالا؟مرسی عزیزم

نه از دیجی کالا بخش خرید دیجیتال طلا

بقیه اش بله خریدم و فروختم بعضی اوقات هم خیلی سریع نشسته به حساب

گهگاهی هم یکم دیرتر

ولی من خیلی بیشتر از میلی قبول اش دارم