2777
2789
من که ندیدم بخدا همه ی اونایی که از نظر جن سی تامین نمیشدن بلاخره یه روز خیانت کردن

حواست باشه با این حرفا ک نوشتی و این تفکر شوهرت رو سمت زن صیغه ای ها جذب نکنی

آدمایی مثل شوهر خواهر شوهرت انگشت شمارن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که ندیدم بخدا همه ی اونایی که از نظر جن سی تامین نمیشدن بلاخره یه روز خیانت کردن

آدمای جامعه بد شدن اما واقعا میتونم همین الان از دو گروه برات چهار پنج تا مثال فقط از اطرافیان خودم بزنم.

سیاه فکر نکن مرد خوب هم هست .برادر شوهر من نمونه بارزش هست .

از اون مردای زن دوسته . زنش یه خانم معمولی خانه داره نه به خودش میرسه نه اهل ادا و عشوه هست تازه چند سال اخیر اونقدر وزن اضافه کرده که بالای ۱۰۰ کیلو شده اما شوهرش بی نهایت دوستش داره و اینو همه میدونن.

بیست سال هم از زندگی مشترکشون میگذره.

.

درسته،،مگر اینکه اون آقا از لحاظ رابطه سرد باشه و گاهی ممکنه خیانت نکنن چون از عواقبش میترسن ولی به روش های دیگه میل شون رو ارضا کنند

اسی

شوهر خواهرشوهرت

استخوانبندیش درشته

طبعش دم هست

گرم مزاج

متاسفانه اهل تقوا هم نبوده رفته زن صیغه مرده

خالا ببین همون زن چه بلاها سرش بیاره

چوب خدا بی صداست

بگو تو هم که از بچه خوشت نمیامد، غلط کردی زن گرفتی

مگه این بچه ها را لک لک آورده

معلومه پی بهانه بوده

خدا جوابش بده

مردیکه زبان دراز

هرچیزی گفتین حاشیه ای و برداشت شما بود و قضیه اصلا بطنش این نبود

درهرحال ما در زندگی کسی نیستیم انقد راحت قضاوت کنیم و اینجام مقصر. خانومه

چون اقا گفته من ازبچه خوشم نمیاد و حرفاشو کلا زده بود و خب خانم خودش اونو راضی ب اوردن بچه کرده و مواظبت ولی الان نه ب خودش میرسه ن بچها چون خب بچه داری واقعا سخته

جدا ازاون مطمئن باش مسائل دیگم هستن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
باحرفات موافقم اماخاک توسراون مرد که به این بهونه هاسرزنش هوو اورده اینامیشدحل کنه خانمه جون نداره ...

بله درسته ولی عزیزم من خواهرشوهرمو یازده ساله میشناسم اصلأ به هیچی اهمیت نمیده یه بار جلو خودم حرف از خواب بچه ها شد من گفتم دخترم ساعت ۹ خوابه خواهرشوهرم گفت نه بابا ما تازه ۱۲ شب مهمونی و شب نشینی داریم شوهرش با تیکه گفت همینه دیگه خواهراتو جمع میکنی خونه اصلأ فکر نمیکنی که منم فرداش باید برم سرکار

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بابابزرگ من ۱۳ تا بچه داره از این غلطا نکرده

این حرفا فقط و فقط از ی نر ش.وندل مغزی برمیاد

واقعا اگ ذره ای شرف داشت همچین حرفی رو نمیزد

من واسه .... پاره شدم کثافت

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

از یه طرف هم اگر واقعا مشکل رابطه جنسیه میبود واقعا میشد مدیریت کرد در حد هفته ای یکبار میشد بچه ها رو برد جایی گذاشت یکساعت دوساعت. یا من که خودم یکی دارم یوقتایی براش تلوزیون میذارم زود میریم اتاقو میایم.... خلاصه که خدا برای کسی نخواد واقعا

گفته پسر کلاس نهمی کار کنه خرجش بده؟؟؟؟

آره پسره الانم تو جیگرکی کار میکنه خودش با میل خودش رفته گفته از درس خوشم نمیاد

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊