2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز نخوندم ولی من از نی نی سایت فهمیدم چه الان چه گذشته و در طول تاریخ این زنا بودن که باعث شدن حقوقشون پایمال بشه و مردا قدرت رو به دست بگیرن چون بعضی از خانوما به شدت حسود و بدبختن

همچنان امیدوار

متاسفانه اکثریت مردها و خیل عظیمی از زنهای ما زن ستیز هستن . باید چند نسل بگذره تا این تفکر غلط برچیده بشه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

تاپیک کتک خوندم

واقعا حالا ی زن هوس کیک کنه بگه برام کیک بگیر باید کتک بخوره لایق کتک خوردنه

@۱۳۹۹khoshgelam ببین تازه ازدواج کردی یکبار دیگه تکرار کرد کارشو درست و خسابی از خحالتش دربیاد تا بفهمه شهر هرت نیس

حسوی و بدبختی چه ربطی داره؟

چون خودشون یه سری تجربه بد داشتن یا شکست خوردن تو هر زمینه ای میخواد تحصیل باشه یا زندگی مشترک دلشون میخواد همجنسشونم مثل خودشون بدبختی بکشه و حاضرن قدرت دست مردا بیوفته ولی هیچ زنی به حق خودش نرسه

همچنان امیدوار