2777
2789
مبارک باش عزیزم انشالا بقول معصوم جون هرروز گرم طلاهاتون بیشتر بشه اما چه جالب که بین خواهر برادریتو ...

سلام عزیزم 🥰

حقیقتا من مدل خانواده خودمون رو بیشتر می‌پسندم 😅🥰

اول اینکه اتفاقا خییییلی هم باهم صمیمی هستیم و خیلی هم همبستگی داریم 

مثلا همین خواهرم میگه به جای اینکه من طلای نو و تمیزم رو برم بدم به طلافروش میدم به خواهر خودم که نخواد اجرت و کارمزد بده 🥰

یا مثلا خواهرم قراره ماشین برادرم رو بخره و برای همین طلاها رو فروخت البته با خوشحالی ودل خوش 🥰🥰🥰

برادرم میخواد خونه بخره به لطف خدا 

برای همین به خواهرم پیشنهاد داد چون ماشینش تمیزه و واقعا حیف بود بده به دلال دوست داشت خواهرم ماشینش رو بخره

کلا ما خانوادگی وقتی یه چیز خوبی داریم به خانواده خودمون می‌فروشیم که خانواده خودمون سود کنن😄🧡 

مثلا الان خداروشکر برادرم خوشحاله خونه خریده 

خواهرم خوشحاله ماشین خریده 

منم خوشحالم گردنبند خریدم 

همه هم راضی هستیم و خوشحال 

چون هم خودمون سود کردیم هم خواهر برادرمون🥰😍

همین خواهرم دیشب گردنبند رو تو گردنبند من دیدم کلی بهم تبریک گفت و آرزوهای خوب کرد منم گفتم انشالله باز بهترش رو میخری

بعدم عزیزم توی این تورمی که معلوم نیست فردا قراره چی بشه چرا من باید پولی که همسرم به زحمت به دست میاره رو بدم به خواهرم که خدارو صد هزار مرتبه شکر از من وضعیت مالی بهتری داره

اصلا خود خواهرمم راضی نیست 

همین خواهرم خدا بهش برکت بده برای خرید خونه من ازش طلا قرض گرفتم و بعد به همون گرم و حتی سوت بهش پس دادم و همیشه قدردانشم که توی روز سخت پشتیبانم بود 🥰🥰🧡

الان منم بخوام برای خرید خونه بزرگتر طلاها رو بفروشم اول به خواهرم و برادرم پیشنهاد میدم 🥰

برادرمم چون ماشینش تمیز بود به خواهرم گفته هروقت خواستی بفروشی اول به خودم بگو که دوباره ازت بخرم 

حالا نمیدونم کدوم روش بهتره ولی ما مدلمون اینه و همه هم راضی هستیم و خوشحالیم که خواهر برادرمون سود میکنن🧡🧡

ولی نه عزیزم راضی به ضرر هم نیستیم 

قرض هم بگیریم به گرم طلا قرض میگیریم😅🧡

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی‌ که با این اوضاع بچهام برداشتن ساعتمو که ۷ تومن‌ پولش بود انداختن بیرون 🙂💔کل خونه رو دو روزه ریختم وسط جمع کردم پیدا نکردم که نکردم چقد ناراحتمممم 😭😭خیلی دوسش داشتم

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

مبارک باشه ان شاءالله سری بعد حتما رفع بدهی اولویتتون باشه

ایکاش دنبال زیر بغل مار نباشیم و وقتی کسی میاد از خوشحالیش میگه توی کارش تجسس نکنیم و از به اشتراک گذاشتن تجربه ش پشیمونش نکنیم 

بدهی من به طلافروشه که ماهانه باید قسط پرداخت بشه و هنوز ۶ ماهش تمام نشده که کامل رفع بدهی بشه 

وگرنه خودم اینقدر عقل و وجدان دارم که بدونم اول باید رفع بدهی کنم دوست گرامی 

منم اگر اینجا نوشتم فقط به عشق معصومه جون نوشتم برای قدردانی از لطفش 

masumehjoon@

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
عزیزم بهترین فرصت مستقل شدن رو از دخترت نگیر به نظرم اتفاقا حتی خوابگاه برای وسواس اش هم عالیه زندگ ...

ممنون. آره. واقعا حرفاتون. خیلی درسته انشالله از فردا بیفتیم. دنبال کارهاش. انشالله. هرچی خیره پیش بیاد. 

ایکاش دنبال زیر بغل مار نباشیم و وقتی کسی میاد از خوشحالیش میگه توی کارش تجسس نکنیم و از به اشتراک گ ...

عزیزم والا من منظوری نداشتم تو لیستتون نوشته بودین منم گفتم توکل بر خدا که اولویت بعدیتون رفع بدهی باشه 

دعای خیر کردم برامم مهم نیست چه برداشتی کردین مهم دل خودمه که خدا خبر داره 

ممنونم معصومه جان بله عزیزدلم شروع کردم به جمع کردن طلا الان حدود 20گرم برای دخترم خرید کردم و 3گرم ...

عزیزم من‌پیام های شما رو خوندم، اما شما بهترین کار رو کردید که خونه خریدید شما اگر طلا رو نگه میداشتید موقعی که رشدش رو کرده بود اونوقت با توقف رشد طلا شما می خواستی خونه بخری ولی دل غافل که ملک می افتاد تو رشد و شاید دیگه با کل پول طلا هم نمی تونستی خونه بخری، کسی که خونه نداره الان وقت نگه داشتن طلا نیست تو رکود ملک باید ملک خرید چند سال دیگه ملک شما میفته تو رشد و در ضمن به این هم فکر کردید وقتی خونه نداری و کلی پول اجاره و رهن میدی حداقل اندازه ی ماهی یه گرم طلا ضرر می کنی؟ به این ضرر فکر کردی؟  ولی الان چون خونه  داری پول رهن و کرایه رو طلا می خری  ولی اگر این طلاها رو همش نگه میداشتی و دزد میزد چی؟ الان راحت تو خونه ی خودت عشق کن و کنارشم طلا بخر . 

یه چیزی هم بگم خیلی ها رو حسادت دلتون رو خالی می کنن

مهمترین تنبیه آدمای این مدلی بی محلی هست یا اینکه همون موقع بگی من عاشق خونه ای هستم که خریدم و خدا رو شکر می کنم از اجاره نشینی راحت شدم 

از حاشیه بیا بیرون برو تو متن زندگیت و کیف خونه زندگیت رو ببر ❣️❣️❣️

درسته دیشب تا حالا تصمیم گرف یکم عاقلانه تر رفتار کنم کمتر گریه و زاری کنم صبر کنم تا خونم رشد خودشو ...

عزیزم نکن این کارو 

بخدا که پیر میشی مریض میشی 

اون ثروت آخرش بمونه برا وارث که ممنون هم نیستن 

من خود خودم اینجا نوشتم که چقدر طلا فروختم 

و حتی همسرم گیر داده بود پولا رو بدیم طلا 

و طلاهای خودتو نفروش من قبول نکردم 

الان باید یک میلیارد و ششصد تا هفتصد داشتم فقط پولی که دادم زمین 

پس برا خودت میگم ناراحتی هیچ چیزی رو درست نمیکنه 

ای کاش من الان صد گرم طلا داشتم تا بتونم یه واحد کوچیک بگیرم قطعا میفروختم حتی اگه بخواد بشه گرمی صد میلیون 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹