سلام عزیزم 🥰
حقیقتا من مدل خانواده خودمون رو بیشتر میپسندم 😅🥰
اول اینکه اتفاقا خییییلی هم باهم صمیمی هستیم و خیلی هم همبستگی داریم
مثلا همین خواهرم میگه به جای اینکه من طلای نو و تمیزم رو برم بدم به طلافروش میدم به خواهر خودم که نخواد اجرت و کارمزد بده 🥰
یا مثلا خواهرم قراره ماشین برادرم رو بخره و برای همین طلاها رو فروخت البته با خوشحالی ودل خوش 🥰🥰🥰
برادرم میخواد خونه بخره به لطف خدا
برای همین به خواهرم پیشنهاد داد چون ماشینش تمیزه و واقعا حیف بود بده به دلال دوست داشت خواهرم ماشینش رو بخره
کلا ما خانوادگی وقتی یه چیز خوبی داریم به خانواده خودمون میفروشیم که خانواده خودمون سود کنن😄🧡
مثلا الان خداروشکر برادرم خوشحاله خونه خریده
خواهرم خوشحاله ماشین خریده
منم خوشحالم گردنبند خریدم
همه هم راضی هستیم و خوشحال
چون هم خودمون سود کردیم هم خواهر برادرمون🥰😍
همین خواهرم دیشب گردنبند رو تو گردنبند من دیدم کلی بهم تبریک گفت و آرزوهای خوب کرد منم گفتم انشالله باز بهترش رو میخری
بعدم عزیزم توی این تورمی که معلوم نیست فردا قراره چی بشه چرا من باید پولی که همسرم به زحمت به دست میاره رو بدم به خواهرم که خدارو صد هزار مرتبه شکر از من وضعیت مالی بهتری داره
اصلا خود خواهرمم راضی نیست
همین خواهرم خدا بهش برکت بده برای خرید خونه من ازش طلا قرض گرفتم و بعد به همون گرم و حتی سوت بهش پس دادم و همیشه قدردانشم که توی روز سخت پشتیبانم بود 🥰🥰🧡
الان منم بخوام برای خرید خونه بزرگتر طلاها رو بفروشم اول به خواهرم و برادرم پیشنهاد میدم 🥰
برادرمم چون ماشینش تمیز بود به خواهرم گفته هروقت خواستی بفروشی اول به خودم بگو که دوباره ازت بخرم
حالا نمیدونم کدوم روش بهتره ولی ما مدلمون اینه و همه هم راضی هستیم و خوشحالیم که خواهر برادرمون سود میکنن🧡🧡
ولی نه عزیزم راضی به ضرر هم نیستیم
قرض هم بگیریم به گرم طلا قرض میگیریم😅🧡