2777
2789
دوست عزیز اسنپ پی بهم ۲تومن اعتبار داده بود منم از این فرصت استفاده کردم یه سکه پارسیان ماربر ۱۵۰ سو ...

سلام‌دوست عزیزم 

اول مبارکتون باشه به خوشی استفاده کنین انشالله😍

دوم اینکه من تاحالا تمام خریدایی که از اسنپ و تارا و دیجی داشتم با فاکتور ارسال شده و تمامشون معتبر بوده

با خیال راحت خرید کنین 

البته بنده فقط پیشنهاد میدم انشالله که خیر باشه براتون🥰

دوست عزیز اسنپ پی بهم ۲تومن اعتبار داده بود منم از این فرصت استفاده کردم یه سکه پارسیان ماربر ۱۵۰ سو ...

عزیزم وقتی سکه رو انشالله تحویل گرفتی بنده یه روش به دوستان گفتم شما هم امتحان کن و از معتبر بودن سکه اطمینان حاصل کن 🙂

کد استاندارد روی سکه رو به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کن

البته باید به اول کد استاندار حرف G را اضافه کنین

پیامکی که همون لحظه براتون ارسال میشه اعتبار سکه رو نشون میده 🥰

موفق باشین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم سکه امین زر چند بار سفارش دادم

با فاکتور برام ارسال کردند

منم مثله شما با وجود اینکه فاکتور داشت بازم شک داشتم گفتم نکنه تقلبی باشه🤭

چون حقیقتا تا حالا سکه مارک زر امین تو شهرمون ب چشمم نخورده بود، گفتم شاید خرید و فروش نشه تو شهر ما

به بعدش دیگه سفارش ندادم گفتم بیخیال همینو برم حضوری بخرم مطمئن ترم

تا اینکه چند وقت پیش، برای یک کاری رفتم فروختمشون

خیلی راحت ازم خریدنشون و مشکی نبود خداروشکر

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
عزیزم وقتی سکه رو انشالله تحویل گرفتی بنده یه روش به دوستان گفتم شما هم امتحان کن و از معتبر بودن سک ...

اگر معتبر باشه چی مینویسه گلم؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
خانوما آگاهاگر نظری فکری دارید ازتون ممنون میشم ریپلایی کنیدمن ۱۱سال سابقه آموزگاری دارمواقعا دیگه د ...

سلام عزیزم من بنظرم باید خیلی تحقیق کنی ک اگه رشته ای بخونی ایا مقطع بالاتر میذارن تدریس کنی یا نه نباشه که دوسال وقت و هزینه کنی اخرشم قبول نکنن. 

و الان اگر درخواست بدی نمیذارن با لیسانس مقاطع بالاتر تدریس کنی؟ 

استعفا هم بنظرم کار عاقلانه ای نیست مگر اینکه قبلش کاری رو شروع کنی و وقتی ب درامد ثابت و منظمی رسیدی اونوقت استعفا بدی. 

من بنظرم خسته شدی خودمنم الان دوساله سرکارم ی روزایی انقد خسته میشم و غر میزنم ک کاش رفته بودم معلمی و فلان.. 😁

ولی دوسه روز ک مرخصی میگیرم از ذهنم میره این اافکار یا اینکه عجولانه تصمیم نگیر یکسالی مرخصی بدون حقوق بگیر اگر واقعا خسته ای و فکرات رو بکن.. 

ممنون عزیزم خودش خیلی دوست داره بره ولی من میترسم. اگه خواسته باشه بره بیرون داخل شهر جایی روبلد نیس ...

هیچی نمیشه فدات شم
دختر شما شاخ غول رو شکسته دانشگاه دولتی قبول شده یه بیرون رفتن که چیزی نیست
مفهوم مادری نگرانی❤️
اما مسیر زندگی بچه رو عوض نکن بذار بره بشین از موفقیتش لذت ببر

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ممنون عزیزم خودش خیلی دوست داره بره ولی من میترسم. اگه خواسته باشه بره بیرون داخل شهر جایی روبلد نیس ...

عزیزم بهترین فرصت مستقل شدن رو از دخترت نگیر 

به نظرم اتفاقا حتی خوابگاه برای وسواس اش  هم عالیه 

زندگی به خوابگاه چیزهایی رو به ادم یاد میده که عمرا با درس خوندن تو شهر خودتون یاد بگیره 

بال و پر دختر رو نگیر 

بچه ها دیر ویا زود از پیش ما میرن حداقل بذاریم قبل اش استقلال رو یاد گرفته باشن حتی پس  انداز مالی 

اینکه مثلا ماهانه یه بودجه مشخص بهش بدیم و بعد خودش بتونه پول اش  رو مدیریت کنه 

شما الان از هر کی که دانشجو بوده تو شهر دیکه بپرسی ۹۰ درصد میگن جز بهترین خاطرات زندگیمون بوده 

این ترس هایی که گفتی این چیز ها حتی تو شهر خودتون هم ممکنه اتفاق بیفته 

ولی مگه میشه آدمی همیشه صبح تا شب تو خونه بمونه که مبادا چیزی بشه 

این جمله شاید سنگین باشه اما من بهش اعتقاد دارم ما وقتی زیادی به دیگران توضیح می دیم دیگران هم خواه ...

عزیزم خونه خودمو رهن دادم و الان توی این یکی خونه ساکنم 

و حالا نیازی به گفتن من نبوده هرکی خودش اظهار نظر میکنه 

طرف هس خودش خونه نداره و با دوتا بچه مستاجره و واقعا از هیچ نظری به پای ما نمی‌رسه اما اونم دهنشو باز کرده 

من خودم به خیلیا گفتم که تو شهر دیگه زندگی میکنن که خونه کوچیکه اما باز مثلا برای مهمونی12نفر باهم میان

من خودم به اندازه کافی ضرر کردم غصه دارم و مشکلاتم زیاده و این حرف و حدیثای دور و اطراف بیشتر منو ازار میده .

خدا انشاالله خودش سزای آدم حسود و اعصاب خوردکن رو بده .

ممنون از شما دوست عزیز 🌹

ممنونم معصومه جان بله عزیزدلم شروع کردم به جمع کردن طلا الان حدود 20گرم برای دخترم خرید کردم و 3گرم ...

سلام عزیزم منم پارسال ۱۰۰ گرم طلا رو با یک ماشین صفر دادم به یک اپارتمان  برای سرمایه که از پارسال تا الان تکون نخورده....اما طلا ببین چی شده ولی من از همون پارسال تا الان با تلاش و پول رهن خونه ۵۰ گرم از طلامو خریدم....پس خودتو سرزنش نکن چون شما و من و امثال ماها نمیدونستیم قراره چی پیش بیاد....اما در مورد حرف مردم متاسفانه شما خیلی خیلی به حرف مردم اهمیت میدی و این ضربه بدی بهت میزنه و نکته آخر هیچ وقت جواب دیگران با استوری نده کار چیپیه

سلام معصومه. جووون. ببخشین یه سوال داشتم. چون. دختر گلتون. دانشجوهستن. میخواستم. کمکم کنین. شما به ج ...

دانشگاه دولتی همه جوره ش خوبه مخصوصا که رشته خوبی هم قبول شدن با دخترتون موافقم 

سلام عزیزم منم پارسال ۱۰۰ گرم طلا رو با یک ماشین صفر دادم به یک اپارتمان برای سرمایه که از پارسال ت ...

پس همدردیم 

چی بگم استوری گذاشتم میگن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره 🤭😂😂دقیقا هم همینجور شد خود طرف پیام داد با کی هستی؟😂