2777
2789
من که هر موقع طلا بفروشم بعدش طلا وحشتناک بالا می‌ره ،بخاطر همین از طلا خریدن زده شدم😔

دقیقا منم همینطورم

پیارسال اب شده خریدم ۱۶۳ گرم

نزدیک یه سال نگه داشتم بعد با دو میلیون ضرر فروختم تا فروختم یهو قیمت جهش کرد

سلام معصومه جانم😍💖‌یه ساله همش کارای اشتباه میکنم و خودم الان فهمیدم ۵۰ میلیون الکی خرج شد اگر مدی ...

این نگرانی ها و استرس ها طبیعیه چون هر روز که بیدار میشی قیمت ها نجومی میره بالا عزیزم  

کاش شما که مستاجری همون موقع با ۴۰ ت طلا میخریدی همه همین کار رو میکنن و صاحیخونه میشن 

الانم این کار باعث شد شما اطرافیانت رو بهتر بشناسی  

از این به بعد طلا بخر همون ۴۰ ت رو اگر خرج نکردی فردا برو طلا بخر حتما می تونی خونه بخری   

من خودم تو سه خونه ای که عوض کردم فقط با فروش طلا بوده اونم کم کم  و باز هم میخزم به امید خرید خونه ای بهتر در محله ای بهتر تلاشم رو می کنم انشاا.. بشه شما هم نگران نبلش دوستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به احترام به نظر شما اصلا با طرز فکرتون موافق نیستم ..تو جامعه ای که تورم لحظه ای شده و هر لحظ ...

نه عزیزم اتفاقن ممنون که شمام نظرتو گفتی من همچنان دارم میخونم و فک میکنم به تک تک نظرات همگی مون 🫠اصن منظورم این نبود که طرز فکر من درسته و بقیه دارن اشتباه میکنن گفتم من هنوز بعد ۱۵ سال زندگیه متاهلی و ۳۰ و خورده ای سن نمیدونم که مدل رفتار خانوادگیه ما درسته یا مثلا اون دوستمون که خیلی راحت بدون تعارف و دلخوری طلای همدیگه رو میخرن، در کل برام جالب بود که بین خواهر برادریشون انگار هیچ توقعی ازهم ندارن انگاری متاسفانه یا خوشبختانه ما نسبت به هم زیادی پرتوقعیم😁

سلام.اگر تقویت مژه سریتا خواستین بگیرین حتما سرمش رو بگیرین پمادش خوب نیست البته بیشتر وقتی پوست چرب ...

ممنونم از اهنماییت عزیزم

از همین امروز ۱۴۰۴/۷/۱۱میخوام امضام بشه دفتر خاطرات دختر کوچولوم ماهلین❤️امروز جمعه ساعت۵ صبح ومن کنار دخترکوچولوم که خوابه، دارم برنامه ریزی میکنم با رفیق قدیمیم چجوری عصر خوش بگذره بهمون، تنها رفیقم قلبم پایه ثابت خوشی هام👩‍❤️‍👩امروز۱۴۰۴/۷/۱۵ دارم می‌نویسم ،ماهلینم داره تلاش میکنه برای چهاردست و پارفتن، دیشب موقع شام‌خوردن براش میخوندم و دخترکوچولوم از ته دل با اون صدای قه قه ته گلوش میخندید و‌ذوق میکرد انگار تمام دنیا رو به من میدادن🤱 خدایاشکرت ❤️ این پاییز زیبا برام قشنگترین پاییزه 🍁امروز ۱۴۰۴/۸/۱داریم بادخترکوچولوم و همسرم برمیگردیم شهرمون،ساعت۳صبحه و دلتنگم برای خانوادم دوستام و خاطراتم،اما فقط یه عشق ماهلینم دارم برمیگردم🍁

خانوما عزیزای دلم لطفا منو راهنمایی کنید. 

من تا حالا دلار نخریدم اینبار میخام دلار رو امتحان کنم لطفا هر چی در مورد خرید دلار و نگهداریش میدونید بهم بگین، برای سلامتیتون صلوات میفرستم، در ضمن پولم 5 تومن هست، ولی فک کنم تا 10 بتونم جور کنم 

سلام عزیز نه بلد نیستم

ببخشین من دقت نکردم که عکس پشت سکه رو هم فرستادین

شما درست ارسال کردین 

منم تا همین حد اطلاع داشتم دوست عزیز

من با هر کدی که فرستادم برام تاییدیه سکه اومد 

راستش نمیدونم چرا برای شما کد تاییدیه نمیاد

ببخشین من دقت نکردم که عکس پشت سکه رو هم فرستادینشما درست ارسال کردین منم تا همین حد اطلاع داشتم دوس ...

ممنون عزیزم 

لطف کردی❤️

ب فروشنده گفتم میفروشم ب خودت

دم عید پول دستم میشه میبرم اون موقع میفروشم

فک کنم تقلبیه

ممنون عزیزم لطف کردی❤️ب فروشنده گفتم میفروشم ب خودتدم عید پول دستم میشه میبرم اون موقع میفروشمفک کنم ...

خواهش میکنم عزیزم🥰

به نظرم جای دیگه اول نشون بده مطمعن شو بعد ببر پیش خودش 

انشالله که مشکلی پیش نمیاد براتون