2777
2789
عزیزم چون من دوتا شو دارم نظر میدمزودپز برقی عالیه عالی به نظرم همون ۸ لیتر خوبه چون کوجیکتر دیگه کا ...

گلم 

زودپز برقی حبوبات رو چند دقیقه میپزه

و سوال دومم

مصرف برقش بالا نیس؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ولی ممکنه نوچه هاش خیلی حرص بخورن البته هر دفعه ازشون پرسیده شد ولی قهر کرد رفت بعد یه مدت که ه ...

والا منم برای ۳ نفر ۲ پیمانه برنج میزارم که یه مقدار میمونه چون هم خودم هم همسرم رژیم هستیم و دخترم هم کم خوراکه

شما که منتقد قهاری هستین بهتره پست هارو با دقت بیشتری بخونین ؛اتفاقا خیلی چیزهارو عمده میخریدن از جمله برنج

برای گوشت هم که گوسفند میکشتن

اتفاقا سنگدون فواید زیادی داره

منبع غنی از پروتئین با کیفیت بالا

مناسب برای کم‌خونی

کمک به بهبود سلامت دستگاه گوارش

تقویت استخوان‌ها

مناسب برای کنترل وزن

تامین ویتامین‌های ضروری

بهبود عملکرد قلب و عروق

فقط مصرف زیاد و مداومش مضره

من نه طرفدارشم نه مخالفش

با کلی از حرفا و کارهاشم مخالفم

ولی چیزهایی هم ازش یاد گرفتم و بنظرم شما دیگه داری اغراق میکنی

گلم زودپز برقی حبوبات رو چند دقیقه میپزهو سوال دومممصرف برقش بالا نیس؟؟

سلام ببخشید ک من جوابتونو میدم عالیه عالی من یک ساله ازش استفاده میکنم ببین ۴۰دقیقه ای نخود رو له میکنه لوبیا و همه چی فکرشو کن من آش رشته رو یک ساعته میپزم 😅

میگم ولی ممکنه نوچه هاش خیلی حرص بخورن البته هر دفعه ازشون پرسیده شد ولی قهر کرد رفت بعد یه مدت که ه ...

به عنوان یه مرفه بی درد و پولدار بهتره یکم روی ادبیاتتون هم کار کنید |نوچه| اصلا واژه زیبایی نیست

به جای تاپیک های پس انداز و مدیریت مخارج(که مناسب وضعیت مالی شما نیست)

چندتا پیج و کتاب در جهت ارتقا شخصیتتون مطالعه کنید

والا منم برای ۳ نفر ۲ پیمانه برنج میزارم که یه مقدار میمونه چون هم خودم هم همسرم رژیم هستیم و دخترم ...

اره بنده خدا با چقد میگفت برنج سالیانه ۱۵۰کیلو میخرم یا حبوبات عمده چک دادیم نمیدونم چرا اینجوری میگن