لی_جونگ_سوک مدیر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 847 عنوان کیا خونوادشون از خونواده شوهرشون بهتره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 21 پست دستا بالاچیکار میکنین اذیت نمیشین؟ من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/ 1402/12/28 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن1401 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 3701 من دارم پشیمون میشم از ازدواجم بخاطر همین چیزایی ک شما نوشتین میخوام جدا بشم ازشون بدم میاد حس میکنم ... خود شوهرت چطور آدمیه؟
لی_جونگ_سوک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 847 خود شوهرت چطور آدمیه؟ خودش مشکلی تداره خوبه از هر لحاظ من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/
هلن1401 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 3701 خودش مشکلی تداره خوبه از هر لحاظ پس خیلی اشتباه میکنی به طلاق فکر میکنی بچسب به شوهرت که تهش اون واست میمونه ، خانوادش هم به پاس شخصیت خودت احترامشون کن
لی_جونگ_سوک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 847 پس خیلی اشتباه میکنی به طلاق فکر میکنی بچسب به شوهرت که تهش اون واست میمونه ، خانوادش هم به ... نمیخوام خیلی حس بهتر بودن دارم حس میکنم دارم حسف میشم من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/
هلن1401 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 3701 نمیخوام خیلی حس بهتر بودن دارم حس میکنم دارم حسف میشم بعد طلاق ممکنه گزینه بهتری گیرت نیاد و به اینم فکر کن که شوهرت چرا باید چوب لول پایین خانوادش را بخوره، این دوره شوهر خوب کم گیر میاد اگه خوبه دو دستی بچسب خانوادش را هم هفته ای یک بار نهایت تحمل کن دیگه
لی_جونگ_سوک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 847 بعد طلاق ممکنه گزینه بهتری گیرت نیاد و به اینم فکر کن که شوهرت چرا باید چوب لول پایین خانوادش ... والا اینجا میخونم تاپیکای خواستگارو کیس خوب پرههههه برا ادمای معمولی چبرسع من ک شرایطم خیلی خوبه من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/
هلن1401 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 3701 والا اینجا میخونم تاپیکای خواستگارو کیس خوب پرههههه برا ادمای معمولی چبرسع من ک شرایطم خیلی خوبه اینجا ۷۰ درصد تاپیک ها دروغه عزیزم یا اغراق گویی میکنن یا فقط رویا پردازی کردن یا همه واقعیت را کامل تعریف نمیکنن ، فقط بخش جذابش را میگن رو حرفای اینا واسه زندگیت نسخه نپیچ عزیزم