2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم برم با یکی بهتر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 40 پست
فکر کنم اومدی فحش بارون بشی.....شوهرت اگه مرد خوبیه زندگیت بکن....ذات خوب آدمها رو با پول و منال نمی ...

شعار میدین ولی خودتون همتون تو ازدواج فقط پولو میبینید کافیه یه تاپیک باشه اخلاق یا پول از دم میگن پول

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر طلاق گرفتی بنظرم کسی رو در حد خودت نمی‌بینی  احتمال داره بدتر حتی بیاد سر راهت  اگر ...

چون معیار همه دخترا فقط پولههه نمیخوام کم بیارم

یعنی ببن الان اگر شماره شوهرش داشتم ها در جا میگفتم ک زنت چه قدر روان پریشه

میدونه خودش یکساله اب خوش از گلوش پایین نرفته

شعار میدین ولی خودتون همتون تو ازدواج فقط پولو میبینید کافیه یه تاپیک باشه اخلاق یا پول از دم میگن پ ...

استارتر خیلی بیش از  حد داری منطقی فکر میکنی

یکم اون حسمنطقو بکش پایین یکم احساسات قاطیش کن

شوهرت دوست داره خیلیا فقط دنبال همین یه مورد هستن

بعد تو اولویتت رو پول گذاشتی ؟ یعنی یه شوهر که دوستت نداشته باشه اما پول داشته باشه میخوایی؟!

دعواتون شد به نظرت کنار میاد؟ دوستت نداشته باشه میفرستت خونه بابات و تمام...

تاپیکای قبلیتو خوندم یه جاهایی گفته بودی شباهت دارید خونوادگی یه جاهایی گفته بودید خونواده من ازاونا ازسطح مالی بهترن ببین مهم اینه خونواده اونا اخلاق و شخصیتشون به شما بخوره و فردا پس فردا همش ازسمت مادر شوهر پدرشوهر حرف و حدیث درنیاد و اذیتت کنن و بگی رفتم توجمعشوم دیونه شدم فلان شدم اینا مهمه وگرنه شما دوتا ماشین داشته باشی اونا یدونه داشته باشن مهم نیست اونقدرا چون باید ببینی پسری که روبه روت قرار گرفته ایا عاشقت هست ایا اهل خیانت نیست ایا بانومثل یه ملکه رفتارمیکنه ایابرید زیر یه سقف زندگی نرمالی دارید یانه،اینم بگم اگر واقعا دوستش نداری الان ازش جداشو چون همین الان ضربه میخوای بزنی تو ازدواج اینکاروبکنی سر اینکه بگی از ایشون بهتر نصیبت میشد و حسرت بخوری بهتره دوتاتونو بدبخت نکنی و اینم بگم شما یه پسر اصلا میلیاردر یا خیلی خوش‌تیپ و خوش قیافه هم بزارن جلوت فکرکردی ازاون بهتر نیست؟کسی که عاشق باشه فقط چشمش یه نفرو میبینه میدونه ازاون ادم خودش هزاران نفر بهترم هست

ریدن برات

مختصر و مفید👏

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چون معیار همه دخترا فقط پولههه نمیخوام کم بیارم

هرکسی یه معیاری داره 

قبل عقد چرا معیارتو چک نکردی 

تو زندگی پول میاد و می‌ره یهو کل شهر رو میخری یهو محتاج نون شب میشی ولی شخصیت و اخلاق و ذات خوب نمیاد هرجور انتخاب کردی هست قرار نیست تغییر کنه اگرم تغییر کنه خیلی کم پیش بیاد