2777
2789
عنوان

انتخاب کلینیک کاشت ابرو و مو

2274 بازدید | 59 پست

برای انتخاب کلینیک کاشت ابرو و مو، کدام فاکتور برای شما مهمتره؟

اگر جوابتون در گزینه‌های زیر نیست، توضیحتون را بنویسید.

تعداد رای : 0
نظرسنجی
سابقه کلینیک و مشهور بودن در فضای مجازی
0
0%
کاشت ابرو و موی افراد مشهور در کلینیک
0
0%
استفاده از تصویر سه‌بعدی و تکنیکهای جدید
0
0%
میزان ارائه خدمات مشاوره‌ای در فضای مجازی
0
0%
پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

سلام

ببخشید مزاحمتون شدم

میخواستم بدونم آیا کربوکسی برای رفع تیرگی آیا امکان انتقال hpv داره ؟ یعنی امکان داره برم کربوکسی و از اون طریق خدایی نکرده hpv بگیرم ؟

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید مزاحمتون شدم میخواستم بدونم آیا کربوکسی برای رفع تیرگی آیا امکان انتقال hpv داره ؟ یعن ...

اگر توسط پزشک و با رعایت اصول بهداشتی انجام شود ( از نیدل یکبار مصرف استفاده میشود ) خطری ندارد.

اگر توسط پزشک و با رعایت اصول بهداشتی انجام شود ( از نیدل یکبار مصرف استفاده میشود ) خطری ندارد.

ممنون از پاسخگوییتون 🙏🏻❤🙏🏻💖

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

سلام وقتتون به خیر من امروز جلسه اول مزوتراپیم بود ، دکترم روکش تخت رو عوض نکرد ، سوزن هارو ندیدم که از پلمپ در بیاره ، کوکتل هارو ندیدم ! میخوام‌بدونم اگه بخوام کوکتل هارو خودم بخرم و بدم یکی از اعضای خانواده که دکتر عمومیه برام تزریق کنه مشکلی هست؟؟؟

و اینکه نظر دکتر ها در‌مورد گرمی و سردی یا طبع بدن چیه؟ همچین چیزایی صحت داره از نظرتون؟؟؟

با تشکر

سلام وقت بخیر من ۳ روزه کاشت انجام دادم ا! رو ب رو خوبه قشنگه از بغلا یکم سیخ سیخ دیده میشه ایا ب م ...

به مرور بهتر میشه.... البته باید ژل بزنید و با هد بند ببندید که حالت بگیره

سلام وقتتون به خیر من امروز جلسه اول مزوتراپیم بود ، دکترم روکش تخت رو عوض نکرد ، سوزن هارو ندیدم که ...

پزشک عمومی صلاحیت کامل داره...

سردی و گرمی : شخصا" تا حدودی قبول دارم... ولی نظر شخصی است و پزشک دگری ممکنست قبول نداشته باشد... اما اینکه هر چیزی را به سردی و گرمی ربط بدیم، اشتباهه

سلام من فهمبدم ک ریزش ارثی دارم دکتر بهم دروسبلا ۶ ماهه داده بود از وقتی خوردم ب وضوح موهام نازک شدن و کچل... الان هم روکین و فینا و اسیپرونولاکتون استفاده میکنم به نظرت روکین هم نخورم؟ با توجه ب اینکه از وقتی دروسبلا خوردم قشنگ موهام نازک شده... من موهام چن سال شدید میریخت ولی نازک نشده بود😞

پزشک عمومی صلاحیت کامل داره... سردی و گرمی : شخصا" تا حدودی قبول دارم... ولی نظر شخصی است و پزشک دگ ...

1 - نازک شدن موها، یک مرحله از ریزش موها است. ممکنست در زمانهایی از زندگی دیده بشه...

2 - من نمیتونم بگم یک قرص را بخورید یا نخورید. انتخاب دارو با پزشک معالج است.

3 - توصیه من در این موارد ( علاوه بر درمان هورمونی )، مزوتراپی، به همراه کربوکسی‌تراپی، و در صورت نیاز، ماینوکسیدیل است.

سلاام برای پوست شل و چروک عمیق میشه یه روتین پوستی با چه محصولاتی از چه مارکی استفاده کنم 

و چه کارهایی انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید من کسی رو ندارم که در این باره راهنماییم کنه 🌹

خوشگلا میشه لطفا برای سلامتی مادر پدرم صلوات بفرستین ☺️ به نیت خوشبختیم و آرامش دل و زندگیم در کنار خانواده پنج نفرم چی میفرستی 🤩خدایا شکرت بهترینا همیشه مال منه 😍من آدمیم که از خوشحالیه بقیه خوشحال میشم حتی اون آدمی که باعث ناراحتیم شده