2777
2789
عنوان

انتخاب کلینیک کاشت ابرو و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 59 پست
سلاام برای پوست شل و چروک عمیق میشه یه روتین پوستی با چه محصولاتی از چه مارکی استفاده کنم  و چ ...

بخشی از پاسخ شما در جوزه آرایشگاهی است... اما یک عکس بفرستید بتونم ارزیابی کنم

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقت بخیر  ایا مزوتراپی با روویتاکر برای درمان کم پشتی مو مناسبه؟  علتش هورمونیه . چ ...

رویتا کر یکی از مزوتراپیهای خوب برای رشد مجدد مو است.

اما همانطور که در پستهای زیادی گفتم:

1 - مزوتراپی به تنهایی نمیتواند درمان مناسبی برای ریزش مو باشد.

2 - ریزش مو علل زیادی دارد که معمولا" 2 یا چند تا از آنها در هر فرد دیده میشوند. بنابراین باید همه آنها را همزمان در نظر گرفته و درمان نمود.

ببخشید راجع کاشت ابرو سوال دارم  اینکه این همه امپول و .... حتما باید استفاده بشه بعد از کاشت ...

در پیامی که پی وی فرستادید پاسخ دادم.

سلاام برای پوست شل و چروک عمیق میشه یه روتین پوستی با چه محصولاتی از چه مارکی استفاده کنم  و چ ...

این موردی که فرمودید، چیزی نیست که اینجا پاسخ داده بشه. باید توسط پزشکی که در این زمینه کار میکنه ویزیت بشید و تحت درمان چند مرحله‌ای قرار بگیرید که هم چروکها بهتر بشه، هم پوست سفت بشه و ..

این موردی که فرمودید، چیزی نیست که اینجا پاسخ داده بشه. باید توسط پزشکی که در این زمینه کار میکنه وی ...

اونکه بعله درست 

شما پیشنهادتون چی هستش؟ 

خوشگلا میشه لطفا برای سلامتی مادر پدرم صلوات بفرستین ☺️ به نیت خوشبختیم و آرامش دل و زندگیم در کنار خانواده پنج نفرم چی میفرستی 🤩خدایا شکرت بهترینا همیشه مال منه 😍من آدمیم که از خوشحالیه بقیه خوشحال میشم حتی اون آدمی که باعث ناراحتیم شده