2777
2789
عنوان

انتخاب کلینیک کاشت ابرو و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 59 پست

سلام

برا بیماری که تو خونه در بستره ولی کلی پرونده پزشکی داره

از چه سایتی میشه گروه خونیش رو پیداکرد ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
سلام برا بیماری که تو خونه در بستره ولی کلی پرونده پزشکی داره از چه سایتی میشه گروه خونیش رو پیداک ...

جایی وجود ندارد که همه پرونده‌ها در آن باشد.

از آزمایشگاه درخواست کنید... به منزل می‌آیند و نمونه‌گیری میکنند و گروه خون را مشخص میکنند.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی وجود ندارد که همه پرونده‌ها در آن باشد. از آزمایشگاه درخواست کنید... به منزل می‌آیند و نمونه‌گ ...

ممنون 🙏🏻

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
سلام وقت بخیر تکنیبن کاشت مو درامد خوبی داره؟ حتما باید از شاخه های پیراپزشکی باشیم؟

هر کسی تو هر حرفه‌ای، میتونه درآمد خوب داشته باشه..

تعریف درآمد خوب، برای افراد مختلف فرق میکنه.

از نظر قانونی، باید پرستار یا ماما یا تکنسین اتاق عمل باشد.. از نظر عملی...؟؟؟

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
هر کسی تو هر حرفه‌ای، میتونه درآمد خوب داشته باشه.. تعریف درآمد خوب، برای افراد مختلف فرق میکنه. ا ...

سلام وقت بخیر

هروقت شد سوالام روبیزحمت جواب بدید

کمی غبغب دارم که باعمل که بعدباید بست و و اینجاهزینه پارسال ۱۵بودکه بنظرم زیادبود

رفتم برای هایفوگفتن کمه،تاثیرنداره حتی اون عمل هم اون شلنگ یاسوزن داخلش نمیره

بهرحال کاری نکردم

غبغب هم مشخصه آزار دهندس اماکم

پیسنهادشماچیه؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

صورت لاغری دارم تزریق چربی ازخودبدن خوبه؟

چقدماندگاری داره

واینکه پوست نازگی دارم اسکارمینده گوشت اضافه باوجود زدن کرم وو

چکارکنم؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

سلام اقای دکتر هستین

من یه سوال دارم پبشونی من بلنده خط رویشم عقبه پبشونیم خیلی قلنبه و زشت دیده میشه میخوام خط رویشم بیاد جلو و پیشونیم کوتاه بشه طبیعی میشه یه حالت غیر طبیعی و زشت به خودش نمیگیره و بفرمایید هزینه این کار چقدر هستش

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

دکتر لطفا کمکم کنید قارچ مو و ابرو دارم شدید موهام میریزه چیکار کنم قارچ رو دکتر مو تشخیص داد ولی دارو هایی ک داد هیچ فایده ای نداشت بعدش من وقتی قارچ دارم میتونم کاشت کنم دوباره میریزه؟ 

پزشک عمومی صلاحیت کامل داره...سردی و گرمی : شخصا" تا حدودی قبول دارم... ولی نظر شخصی است و پزشک دگری ...

سلام آقای دکتر . وقتتون بخیر باشه. ببخشید من یه موردی برام پیش اومده که من یک سال هست دارم از ماینکسیدیل ۲ درصد استفاده می کردم و روزی دو بار می زدم. راستش یک ماه بود چون داروخانه دو درصد رو نداشت من پنج رو خریدم و دو هفته ی اول خوب بود اما از هفته ی پیش ریزشم کم کم شروع شد و در این هفته وحشتناک داره میریزه 🥲 من همیشه تا ۱۵ لاخ ریزش داشتم و بیشترین ریزش من ۲۰ لاخ می شد. حالا الان سه روز میشه که به دو درصد برگشتم. چیکار کنم آقا ی دکتر ؟