2777
2789
عنوان

انتخاب کلینیک کاشت ابرو و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 59 پست
ریزش مو دارم نازک شده شدت گرفته 19 سالمه ارثی نیست چیکار کنم 3 بار دکتر رفتم هر کدوم ی چیز داد

جواب تمام آزمایشات ؟

و اینکه چه درمانهایی و هرکدام را برای چه مدت گرفتی؟

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

من ۱۲ روزه کاشت ابرو انجام دادم

1️⃣ بهم نگفتن باند ببند

خودم گفتم می خوام ببندم ، گفت لازم نیست ، ولی اگه می خوای ببندی از هفته ی دوم به بعد ببند

از امروز ببندم یا صبر کنم فاز ریزش بگذره بعد ببندم ؟

باند رو از کجا باید بخرم ؟

اسمش چیه ؟

چند تا باید بخرم ؟

چجوری ببندم ؟

چقد بمونه ؟

زیرش باید پمادی چیزی بزنم ؟

2️⃣ مزوتراپی چجوری انجام میشه ؟

موقعی که کاشت رو انجام میدادن ، طبیعتا من چشام بسته بود و دکتر گفت مزوتراپی تو هم انجام دادم   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

1 - قاعدتا" مزوتراپی همراه کاشت ابرو انجام نمیشه.

2 - منظور از باند، همان هدبند است.

3 - شبها ابروها را با یک روغن ساده مثل نارگیل یا زیتون به مفدار کم چرب کن، حالت بده و هدبند را روی ابرو قرار بده و بخواب، صبح با آرامش بردار و شستشو بده.

4 - تا قبل از کشیدن بخیه، هدبند توصیه نمیشه. ولی از هفته دوم به بعد میتونی شبها روغن بزنی و حالت بدی و بخوابی

1 - قاعدتا" مزوتراپی همراه کاشت ابرو انجام نمیشه. 2 - منظور از باند، همان هدبند است. 3 - شبها ابرو ...

ممنون که جواب دادین 🙏🏻

لطفا ریپلای بزنین تا متوجه پیام تون بشم

جدی همون روز مزوتراپی انجام نمیدن ؟

یعنی الکی گفته ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مزوتراپی واجبه ؟

چند جلسه باید انجام شه ؟

آخه بدون بی حسیه ، میترسم

مزوتراپی واجبه ؟ چند جلسه باید انجام شه ؟ آخه بدون بی حسیه ، میترسم

مزوتراپی برای همه افراد واجب نیست.

اما در برخی افراد واجب است. برای دیگران مفید است.

حداقل 3 جلسه، فواصل حدود 3 هفته.

درد قابل تحمل است

مزوتراپی برای همه افراد واجب نیست. اما در برخی افراد واجب است. برای دیگران مفید است. حداقل 3 جلسه ...

ممنون از پاسخگویی تون   

سلام دکتر خوبین سوال من بی ربطه ولی خواهش میکنم جواب بدین..من ۳سال مداوم اسپیرونولاکتون خوردم..بعد پارسال رژیم گرفتم ریزش موی بدی گرفتم شقیقه هام روزبروز نازک تر و خالی تر میشن

حالا نمیدونم از رژیممه یا این قرص حس مبکنم چون بدون وقفه خوردم جواب عکس داده البته هر دکتریم رفتم دوباره برام نوشته آزمایشامم نرماله ولی من خودم شک دارم ب این قرص چون الگوی ریزشم هورمونیه

سلام وقتتون بخیر  من صورتم تیره شده زیر چشام گود شدن  و لک بارداری دارم میشه بهم بگید ب ...

من برای چنین بیماری، کربوکسی را توصیه نمیکنم.

سلام آقای دکتر من قسمتی از موهام ریخته  ولی سکه ای کامل نیست  دونه دونه  توی اون قسم ...

چند وقت پیش ریخته؟

چند جلسه مزوتراپی؟

لطفا" عکس بفرستید.