2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25496 بازدید | 305 پست

اسی من کم و بیش چیزایی خوندم و واقعا از ته دلم متاثر شدم.و یاد خودم افتادم..اصلا تن و بدنم میلرزه وقتی یاد اون اتفاقات میفتم..ولی باز بخاطر پسرم مجبور شدم برگردم..نه خونه ایی هست که بخواد به اسمم بزنه و نه هیچی...ده روزی قهربودم و بعدش مث سگی برگشتم...فقط و فقط بخاطر بچم...

هیچ ضمانتی هم نبود که باز نکنه اون کارو‌.‌‌فقط خدارو گذاشتم وسط...میخوام بهت بگم سخته خیلی هم سخت..ولییه چندروزی بمون خونه ی بابات بعد فکر کن درست و حسابی..به بچه هات هم فکر کن.عزیزم کار همسرت اشتباه بود خیلی...ولی من میگم آدمیزاده خطاکاره.خدامیبخشه ما کی باسیم نبخشیم...من اوایل میگفتم مگه من چی کم دارم..تا اینکه فهمیدم من هیچی کم ندارم این ذهن مریض یه عده اس که سیر نمیشه...سال ها میگذرن به سرعت نه من اون خانم حساس گذشته هستم نه همسرم اون ادم قبل...

یه چیزی رو خواهرانه میگم گوش کن.از زیر ذره بین دربیار شوهرتو و اصلا اصلا گوشیش رو چک نکن.و فقط خدارو ضامن کن.بگو خدایا تو حواست به زندگیم باشه به بچه هام به چشمای شوهرم و به همه چی...

من نعمولا کامنت نمیزارم ولی دلم نداد چیزی نگم.

به خودت و همسرت زمان بده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام فوت کرده. فقط مامانمو دارم. نمیخوام بهش چیزی بگم غصخ میخوره. قبلا کارش یه چیز دیگه بود. الان ی ...

عزیزم من کامل نخوندم ولی اگر شما ترک منزل کنی و صورت جلسه کنن ن دیگه میتونی طلاق بدی ن کهریه بگیری

تو این جریان اصلا اون خانوم مقصر نیست. اون بنده خدا یه تاکسی گرفته که به مقصدش برسه شوهر شما اینهمه ...

چی بگم قضاوت نمیکنم اما من تو اسنپ فقط میگم هوم اره نه یعنی هرچی بخواد کش بده من ادامه نمیدم و خودش خسته میشه ببین ایشونم چقدر صحبت کرده ک کار ب وام کشیده

بچه ها ماکسیم ماشین گرفتین تا حالا؟؟ نمیدونم چرا از صب دو بار. زنگ زدن،در صورتی ک من دیروز ماشین گر ...

ماکسیمم مسخره اس دیر ماشین پیدا میشه برات ی یار من ماشین درخواست دادم دیدم جواب نمیده رفتم با اسنپ رسیدم خونه این بعد رسیدن من ۳ بار زنگ زد ک رسیده مبدا ک من ماشین رفتم 

خدایا ازت ممنونم که هستی ممنونم که هرجا کم آوردم حواست بهم بود ممنونم که بدیهایی رو که کردم با خوبی جواب دادی ممنونم که با گناه کردن دلت رو شکستم و تو گفتی عیب نداره و منو بخشیدی ممنونم که تنبیه ام نکردی نه خودت رو ازم دریغ کردی نه نعمت هات رو. خدایا خیلی دوست دارم میخوام به همه بگم که چقدر خوبی میخوام همه بدونن که چه خدای خوبی دارم دوست دارم خدا جون همیشه 
اسی من کم و بیش چیزایی خوندم و واقعا از ته دلم متاثر شدم.و یاد خودم افتادم..اصلا تن و بدنم میلرزه وق ...

من اصلا تو گوشیش دنبال همچین پیامب نبودم چون تو این ده ساله هیچ شکی بهش نداشتم فقط چون بعضی وقتا مامان و خواهرش پشت سرم یه چیزایی بهش میگن واسه همین گوشیش رو نگا کردم. واسه همینم وقتی همچین پیامی رو دیدم شوکه شدم دیگه مغزم کار نکرد. الان هم دلم برا بچه هام میسوزه چون تو خانواده خودم پشتیبانی ندارم از یه طرف بابام فوت کرده و مامانم تنهاس و وضع مالی خوبی نداره. ولی ن دنبال مهریه م ن حق و حقوقی. شوهرمو متاسفانه هنوزم دوسش دارم ولی ته دلم نفرت هم هسن و نمیخوام الان ببینمش یجورایی حسام باهم قاطی شد. تنها چیزی ک الان میدونم اینه ک فعلا دوس ندارم ببینمش

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم
چی بگم قضاوت نمیکنم اما من تو اسنپ فقط میگم هوم اره نه یعنی هرچی بخواد کش بده من ادامه نمیدم و خودش ...

ممنم اسنپ ک سوار میشم فقط سلام و خداحافظ. بعضی راننده ها ک خواستن سر حرف رو باز کنن فقط با سر تایید کردم ک طرف خودش فهمیده حوصله حرف اضافی رو ندارم. الانم ازین میسوزم ک شوهرم چقد با طرف گرم گرفته ک بحث اسم کوچیک و وام پیش اومده

عزیزم من کامل نخوندم ولی اگر شما ترک منزل کنی و صورت جلسه کنن ن دیگه میتونی طلاق بدی ن کهریه بگیری

من دنبال مهریه و حق و حقوقم نیستم. فقط تو لحظه اونقد عصبانی بودم ک مغزم نکشید اومدم ک فقط دیگه نبینمش

من اصلا تو گوشیش دنبال همچین پیامب نبودم چون تو این ده ساله هیچ شکی بهش نداشتم فقط چون بعضی وقتا مام ...

میفهمم چی میگی.باتمام وجووووودم احساستو میفهمم.اینکه میگی دوستش داری ولی ازش نفرت داری رو خوب خوب میفهمم.فقط به خودتون زمان بده.اجازه بده همسرت برات توضیح بده حتی اگر دوست نداری بشنوی زوری گووش بده شاید چیزایی دستگیرت شد..ولی نه الان بزار از عصبانیت که افتادی اونوقت.

ببین من کاری ندارم خانومای اینجا بهت میگن جداشو.خیانت کرد.فلان کرد..اینا همون عده هستن که زندگیشون رو با چنگ و دندون میچسبن..مگه بچه بازیه زندگی که تا تقی به توقی خورد بچه ی طفل معصوم ولو بشه چه گناهی داره اخه..زندگی کردن سخته و هرکی بخواد بگه آسونه یعنی از سختیاش فرار کرده نساخته.

@نی_نی_یار_پنج  

سلام

استارتر صفحه ی اول عکس گذاشتن می خواستن حذف بشه.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.