2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25512 بازدید | 305 پست

اسی به شوهرت بگو تو بلدی وام بگیری برا خودت بگیر

چرا میخاستی اعتبار وامتو بدی به یکی دیگه؟

سر این قضیه هم بشور پهنش کن

بگو میخای از نونِ دهنِ منو بچه هام بزنی بدی به یه گیس بریده؟

بعد بگو به تو چه که ه یا ح که تمام خوبی هارو داره.

اینارو به روش بیار یه مدت

تا حالش از اسم حانیه به هم بخوره

خدایا شکرت

حالا ناهار خوردی عزیز؟

با منید؟ من از، صبحه رو تخت ولو شدم. بچه هام خونه رو کردن بازار  شام. از جام تکون نخوردم. ینی حال ندارم ک بلند شم

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی به شوهرت بگو تو بلدی وام بگیری برا خودت بگیر چرا میخاستی اعتبار وامتو بدی به یکی دیگه؟ سر این ...

بعدش ک از خونه رفت بیرون زنگ زدم همه اینا رو گفتم

تو عصبانیت تصمیم نگیر. خونه رو خالی نزار شوهرت رو از خونه بیرون کن خودت بمون خونه. احمق بیشعور خاک تو سره نفهم اه چقد عصبی ام از شوهرت . امیدوارم ختم ب خیر بشه و زندگیت ب هم نخوره ب خاطر اون دو تا بچه میگم 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
با منید؟ من از، صبحه رو تخت ولو شدم. بچه هام خونه رو کردن بازار  شام. از جام تکون نخوردم. ینی ح ...

بله گلی با خود خودتم..بچه ها چ گناهی کردن؟پاشو ی ناهر بزار سه تایی بخورید معدت درد میگیرع

هر بار این درو محکم ببند برو
فعلا فقط میخوام ازین شهر خرابشده برم. حالم خوب نیس. ده ساله بخاطرش تو شهر غریب زنگی کردم. روز اول ک ...

غلط کرده نه همچین کاری نمیکنه

فقط گوشش جنبیده خاسته یه غلطای ریزی انجام بده که خداروشکر تیرش به سنگ خورده

فقط کوتاه نیایکه بگه خوب جوریه زود زنم ساکت شد باز بخاد تکرار کنه.

برو حداقل تا اخر تابستون یه بادی به سرو کله ات بخوره.

ولی اگر رفتی باید به این چیزا فکر نکنی،بری اونجا همش ناراحتی و غصه بخوری نری بهتره

پس اگر رفتی از دق این قضیه خوش بگذرون.

اگر بهت پول نداد یه تیکه  طلاتو بفروش با بچه هات حال کن این چن روزو

گور پدر طلا و پس اندازو خونه و ماشین کن

خدایا شکرت

بچه هاااا چه خبرتونه

چه خبرتووونه

والا من ۳ صبح اسنپ گرفتم

۴ صبحم گرفتم،چیزی نشده ابدااا

ارامم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تو عصبانیت تصمیم نگیر. خونه رو خالی نزار شوهرت رو از خونه بیرون کن خودت بمون خونه. احمق بیشعور خاک ت ...

میدونم شوهرم نمیره. ۷۵۰تومن پول کرایه رو ریختم برا راننده. باید برم. دلمم برا مامانم تنگ شده. نمیخوام بمونم. 

حالم ازش بهم میخوره. من خیلی ساده و احمقم ک ده ساله بهش اعتماد داشتم

چرا خونه رو ترک کنی و طلاق توافقی.

بمون خونت و سریع تو دو روز مهریه رو از طریق وکیل اجرا بذار ولی نذار بفهمه که اموال منتقل کنه. اموال رو که گرفتی هرررر کاری خواستی بکن

با منید؟ من از، صبحه رو تخت ولو شدم. بچه هام خونه رو کردن بازار  شام. از جام تکون نخوردم. ینی ح ...

اع پ ب شما نارهار ندادن؟🤣🤣🤣خواستم حالت عوض شه پاشو یچی بخور جون داشته باشی شوهرتو بچزونی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تو این جریان اصلا اون خانوم مقصر نیست. اون بنده خدا یه تاکسی گرفته که به مقصدش برسه شوهر شما اینهمه پیام پشت سرهم بهش داده و معلومه دختر ندیدس و چقدم تو ماشین مزاحمش شده. اصلا به اون چیزی نگو که خودت کوچیک میشی چون مشخصه شوهرت مزاحمش شده

ميري ك حاهانيه بياد خونه تون

شوهرت چطوري ميخاد برا اون وام بگيره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بعدش ک از خونه رفت بیرون زنگ زدم همه اینا رو گفتم

اره خوب کردی.

حرص دلتو خالی کن

من میگم‌الان باز زنگ بزنی با گریه باز فحش بارونش کنی داد بزنی بگی این حقم بود؟هزارتومن‌ته جیبت نبود من باهات زندگی ساختم این حقم بود و...

یکم‌دلش اتیش بگیره عذاب وجدان بگیره

خدایا شکرت