2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25505 بازدید | 305 پست
خوب کردی رفتی الان یکم احساس قدرت میکنی و حس میکنی قوی تر از قبل شدی شوهرت از خجالتشه باهات تماس ن ...

ظهر ک زنگ زدم ازش پول بخوام برای کرایه دقیقا مث طلبکارا حرف میزد. خیلی پررویه. میگف بری همه چی رو خرابتر میکنی. گفتم ب درک همه چی خراب هس

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خاطر بچه هات زندگی کن گناه دارن من تجربه دارم که میگم همین اتفاق واسه منم افتاده فکر نکن ...

میدونمم ولی از چشمم افتاده دیگه بهش اعتماد ندارم

اره میدونم. ینی نمیدومستم. امروز فهمیدم

شوهر اول منم همینجوری هول و کثافت بود. دختر همسایه شون دبیرستانی ، این ۳۵ ساله ! بهش پ میداد چقدر دختر شیطونی هستی یا میگفت امروز چقدر ناز شده بودی!!! 

شبی که اینا رو تو گوشیش دیدم اصلا عوقم گرفت بهش. دوماهه باردار بودم. بچه رو س ق ط کردم و ازش جدا شدم. مرتیکه لجن رو

نه اسی به خاطر بچه ها جدا نشو ولی به این راحتی هم کوتاه نیا بگو خونرو بزنه به نامت نزار کسی این موضو ...

منم نمیخوام کسی بفهمه ب کسی هم نمیگم. ولی خونش هم بخوره تو سرش باشه واسه خودش

اره عزیزم تو راهم

عزیزم یه چیز میگم روش فکر کن،منم دوتا بچه دارم خیلیییی با شوهرم مشکل دارم که اینجا جاش نیس بگم ولی موندم ماشین ‌وبه نامم کرد هزینه عمل زیبایی و داد و منتظر یکی دو مورد دیگم اکی بشه ولش کنم چون من با اینکه خانواده قوی ای دارم ولی نمیخوام دستم جلو اونا دراز باشه که بعدا هم تصمیم بزام بگیرن میدونم عصبی هستی ولی تو اشفتگی روحی تصمیم درست نمیشه گرفت

شوهر اول منم همینجوری هول و کثافت بود. دختر همسایه شون دبیرستانی ، این ۳۵ ساله ! بهش پ میداد چقدر دخ ...

شوهر من اینجوری نبود. ده ساله ازدواج کردیم تو این ده سال جیزی ازش ندیدم. با اینکه ۳۲سالشه و خوشگلم هس. از وقتی رف اسنپ اینجوری شد ک من تتزه امروز فهمیدم

عزیزم یه چیز میگم روش فکر کن،منم دوتا بچه دارم خیلیییی با شوهرم مشکل دارم که اینجا جاش نیس بگم ولی م ...

برعکس مت میخوام ماشین هم بهش برگردونم ن مال و اموالشو میخوام ن خودش. بزار بره ب درک. من فقط بچه هامو میخوام

شوهر من اینجوری نبود. ده ساله ازدواج کردیم تو این ده سال جیزی ازش ندیدم. با اینکه ۳۲سالشه و خوشگلم ه ...

نگاه کن لطفا طلاق نگیر می‌دونم خیانت وحشتناک ولی بجاش اتمام حجت کن باهش

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚

واقعا خاک تو سر هول اینجور مردا

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗