2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25513 بازدید | 305 پست
چه پر روعه اگه بچه هارو نمیاوردی عالی میشد تازه جاش باز شده

دلم طاقت نمیاورد. بچه ها بهم وابسته ن. مخصوصا کوچیکه همش سه سالشه. چند روز دیگه هم تولدشه. همش میگه مامان کی تولدمه برام کیک میخری🥺

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم طاقت نمیاورد. بچه ها بهم وابسته ن. مخصوصا کوچیکه همش سه سالشه. چند روز دیگه هم تولدشه. همش میگه ...

الهی 😔😔😔

میگم مطمئنی تازه با این دختره آشنا شده؟

شوهرت اگه جواب نداده احتمالا میخواد حالت بگیره

الهی 😔😔😔 میگم مطمئنی تازه با این دختره آشنا شده؟ شوهرت اگه جواب نداده احتمالا میخواد حالت بگیره

اره مطمعنم. ادمیه ک وقتی ناراحته جواب نمیده. اینجور موقع ها وامیسته اروم ک شد بعد پیام میده

اره مطمعنم. ادمیه ک وقتی ناراحته جواب نمیده. اینجور موقع ها وامیسته اروم ک شد بعد پیام میده

پس دیگه پیام نده

بزار ببین چی میگه حرف حسابش چیه

اگر برگشتی که مطمئنم برمیگردی حق طلاق حتما بگیر 

وانمود کن بچه ها رو نمی بری و وابسته نیستی

صبور باش تا سر و کله اش پیدا بشه

پس دیگه پیام نده بزار ببین چی میگه حرف حسابش چیه اگر برگشتی که مطمئنم برمیگردی حق طلاق حتما بگیر&n ...

چیزی ک ندارم صبره. منه احمق هنوزم دوسش دارم. همش گوشی دستمه منتظر پیامشم. دلم آشوبه خیلی بهم ریختم. دلم واسه بچه هام میسوزه. ولی فکر اینکه با یه زن دیگه گفته و خندیده حالمو بد میکنه

چیزی ک ندارم صبره. منه احمق هنوزم دوسش دارم. همش گوشی دستمه منتظر پیامشم. دلم آشوبه خیلی بهم ریختم. ...

همه شون همینن

فکر میکنی شوهرای ما نمیگن نمی خندن؟

فقط خیلی سریع واکنش نشون دادی

فعلا چاره نیست تا جواب بده

همسر من مربیه بارها رفتم محل کارش دیدم صدای قهقه شون میاد با مادر بچه ها میگه میخنده اوایل اذیت می شدم الان زیاد نمیرم که اعصابم آروم باشه

همه شون همینن فکر میکنی شوهرای ما نمیگن نمی خندن؟ فقط خیلی سریع واکنش نشون دادی فعلا چاره نیست تا ...

این فقط خندیدن نبوده بعدش بهش پیام داده. من ادم حساسی ام. خیلی حسودم. ده ساله ازدواج کردیم. دو سال دوست بودیم با هزار جور بدبختی بهم رسیدیم

این فقط خندیدن نبوده بعدش بهش پیام داده. من ادم حساسی ام. خیلی حسودم. ده ساله ازدواج کردیم. دو سال د ...

مال منم به بهانه های مختلف پیام میدن

بیا ببین چه پروفایلهایی میزارن تاپ مو باز با هفت کیلو آرایش

کلی استیکر قلب و بوس عزیزم جونم و...

منم بدم میاد هیچ زنی بی تفاوت نیست

دیروزم اینجا گفتیم سریع واکنش نشون نده

قهر اشتباه ترین راهه باید میزاشتی حرف بزنه ببینی اصلا چرا چت کرده و...

الانم فقط باید صبور باشی تا خودش جوابت بده

واقعا من بعضی هارو درک نمیکنم ، میگید از خودش بگذره و خیانت رو نادیده بگیره؟ چرا فکر می‌کنید باید توسری خور باشیم؟ هی میگید حیف زندگیته ، اتفاقا این که تعهد ده ساله رو زیر پا گذاشته جون ادمو میسوزونه ، هی فکر می‌کنی تو سرت می‌چرخه چرا خیانت کرد ، هی میگی یعنی براش کم بودم ، این که میگید بخاطر بچه بمونه ، اون بچه در آینده بفهمه باباش یه خیانت کاره که مامانشو دوست نداره خوبه؟ یا این که مامانش جدا بشه و جوونیشو تباه نکنه؟ این بدبخت باید هی با این فکر زندگی کنه که نکنه دوباره بهم خیانت کنه ، این فکر خیلی دردناکه 

گلم کار درستی کردی ، ولی ای کاش زرنگ بازی در میاوردی 

مثلا وقتی فهمیدی میموندی ، صبر میکردی بیشتر صحبت کنن ، هر دفعه عکس می‌گرفتی ، مدرکی میشد برای دادگاه و طلاقت . وقتیم بهش گفتی و خواست توجیه کنه میگفتی به شرطی میمونم که خونه رو به نامم بزنی ، خونه رو به نامت میزد . درخواست می‌دادی مدرکم نشون می‌دادی مهرتم میگرفتی با خودت و بچه هات بهترین زندگی رو میساختی ، ولی نبخش ، اونی که یه بار رفته بازم می‌ره دنبال خیانت 

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
مال منم به بهانه های مختلف پیام میدن بیا ببین چه پروفایلهایی میزارن تاپ مو باز با هفت کیلو آرایش ک ...

مغزم اون موقع قفل شده بود فقط نمیخواستم صداشو بشنوم نمیخواستم ببینمش فقط گفتم از جلو چشام برو نبینمت

واقعا من بعضی هارو درک نمیکنم ، میگید از خودش بگذره و خیانت رو نادیده بگیره؟ چرا فکر می‌کنید باید تو ...

دقیقا همش ب این فک میونم چی کم گذاشتم همش میگم از کی چشمش دنبال بقیه بوده و فقط وانمود میکرده منو دوس داره. دیگه هیچ اعتمادی بهش ندارم. میگم الان با کی داره حرف میزنه

دقیقا همش ب این فک میونم چی کم گذاشتم همش میگم از کی چشمش دنبال بقیه بوده و فقط وانمود میکرده منو دو ...

عزبزم😪😪 خیلییی سخته می‌دونم ولی مطمئنم قوی هستی! نگذر ازش اگه زنا تو سری خور نباشن و نشون بدن قوی هستن ، مردا ازین که فکر خیانت هم به سرشون بیوفته تنشون میلرزه

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
چه ربطی داره  یعنی همه ماها که استپ میریم اون کارو کردیم  حالا خیلی کم آره پیش میاد ولی ...

شما چی میفهمی از احساسات زنانه؟!

ازینکه یه زن خیانت ببینه و شما بگی خب حالا چاره چیه.شده دیگه...

خودتو بزار تو مقعیت یه خانم که دوتا بچه داره و بعد ده سال همچین پیامی رو ببینه.اونوقت قضاوت کن.