2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون خیلی بی ادبن

226 بازدید | 26 پست

دختر من ده سالش خیلی بی ادب فحش میده بداخلاق وگستاخ .با مادرم با باباش باهمه بی تندیو بی ادبی صحبت میکنه به من وباهاش خیلی راحت فحش میده. مثلا به من میگ روانی .حس میکنم از چشمم افتاد دیگ . خیلی خیلی نا امیدم .من همیشه سعی می‌کردم مادر خوبی باشم. یه دختر لوس بی ادب بار اوردم پسرمم دقیقا شده مثل خواهرش .

منم پسرم داغوووونه 

دست خودش نیست پسرم دارو می خوره  ۱۲ سالشه 

پرخاشگر و عصبیه 

فحش میده  منو میزنه  

خیلی ازش ناامیدم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه از این حرفا میزنین یا تو مدرسه یاد گرفته؟

اصلا بحث فحش نیست . کسی نمیتونه بهش بگ بالا چشمت ابروعخ .یه دختر وابسته لوس با اخلاق تند.خودخواه  اگه چیزی مخالف میلش باشه زمین وزمانی بهم میریزه گستاخ

بچه ها همون جور رفتار میکنن که شما با هم دیگه رفتار میکنین

خیییر اصلا ابدا این طور نیست 

من و همسرم ۱۶ ساله در کمال احترام باهم حرف میزنیم 

ارومیم 

ولی پسررم نگم   براش حتی داروهم می خوره 

به اینا ربط نداره خواهر اقباااال 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بچه ها همون جور رفتار میکنن که شما با هم دیگه رفتار میکنین

نه همیشه دخترمن از وقتی خودشو شناخت بداخلاق بود منم زیادی لیلی به لالاش گذاشتم گند زدم توت بیت بچه

خیییر اصلا ابدا این طور نیست من و همسرم ۱۶ ساله در کمال احترام باهم حرف میزنیم ارومیم ولی پسررم نگم ...

دقیقا من بچه هامو بامحبت فروان واحترام فراوان بزرگ کردم آخر شدن دوتا بچه لوس وبیخود وبددهن. خیلی نا امیدم خیلی

خیییر اصلا ابدا این طور نیست من و همسرم ۱۶ ساله در کمال احترام باهم حرف میزنیم ارومیم ولی پسررم نگم ...

انشالله ک پسر شما حالش خوب بشه بنده خدا خوب دست خودش نیست 

ولی در کل خیلی تاثیر داره رفتار اعضای خانواده با هم

منم پسر کوچیکم کلاس دوم خیلی گستاخ و بی ادبه ...باز خداروشکر پسر بزرگم مودب وآرومه......

چون دختر من بزرگ تر پسرمم ‌رده مثل خودش .درحالی که خیلی مهربون واروم بود پیرم از بس سرش داد زد وبدبیراه گفت بهش .