سلام من بعنوان یه مرد جوون که چند ماه کار کردم تجربیاتم رو میگم قیافه ام هم نه در حد محمد رضا گلزار هستش نه مهران رجبی معمولی هستش و متاهل هستم
من انصافا توی اون چند وقت هیچ خانمی کار به کارم نداشت اگه صحبتی هم میکردن در حد حرفهای معمولی مثلا مسیرو درست نزده بودن یا فلان جا چه جوری بریم البته من هم یه چهار چوبی دارم واسه خودم زیاد اهل شوخی نیستم فقط یه مورد بود اونم یه زن خیابونی بود که با شوخی و خنده قصد اخاذی داشت منم جلوی کلانتری نگه داشتم از ترسش پرید در رفت
خانمها شماها مگه خودتون اسنپ سوار میشید میخواید عاشق راننده بشید که خانمهای دیگه عاشق شوهر شماها بشن یه خورده خودتون رو کنترل کنید تا شوهرتون هم بیشتر جذبتون بشه هیچ چیزی به یه مرد مثل بی اعتمادی شما بهش ضربه نمیزنه
در پایان یه نصیحت که البته گل به خودی هستش میگم بهتون
مرد جماعت اگه از جانب شما تایید بشه حتی بصورت الکی، شده ازش تعریف و تمجید کنید جلو همه بهش احترام بگذارید اون مرد خر شده و میتوانید سوار بشوید ولی اگه بخواید هی تحقیر و سرزنش و غرورش رو هدف بگیرید دوباره خر شده ولی این بار بجا سواری دادن،گاز میگیره و جفتک میزنه و آسیب میزنه
همیشه زن هایی که سیاست دارن برنده اند نه زنهایی که باربی و بی سیاست و بی اخلاقند