2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25495 بازدید | 305 پست

.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم🌹

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

میفهمم چی میگی.باتمام وجووووودم احساستو میفهمم.اینکه میگی دوستش داری ولی ازش نفرت داری رو خوب خوب می ...

ب شوهرم پیام دادم بهم کف دیگه اصلا بهم پیام نده. نمیدونم چرا برعکس شده چرا اون طلبکار شده

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

سلام من بعنوان یه مرد جوون که چند ماه کار کردم تجربیاتم رو میگم قیافه ام هم نه در حد محمد رضا گلزار هستش نه مهران رجبی معمولی هستش و متاهل هستم 

من انصافا توی اون چند وقت هیچ خانمی کار به کارم نداشت اگه صحبتی هم میکردن در حد حرفهای معمولی مثلا مسیرو درست نزده بودن یا فلان جا چه جوری بریم البته من هم یه چهار چوبی دارم واسه خودم زیاد اهل شوخی نیستم فقط یه مورد بود اونم یه زن خیابونی بود که با شوخی و خنده قصد اخاذی داشت منم جلوی کلانتری نگه داشتم از ترسش پرید در رفت 

خانمها شماها مگه خودتون اسنپ سوار میشید میخواید عاشق راننده بشید که خانمهای دیگه عاشق شوهر شماها بشن یه خورده خودتون رو کنترل کنید تا شوهرتون هم بیشتر جذبتون بشه هیچ چیزی به یه مرد مثل بی اعتمادی شما بهش ضربه نمیزنه

در پایان یه نصیحت که البته گل به خودی هستش میگم بهتون 

مرد جماعت اگه از جانب شما تایید بشه حتی بصورت الکی، شده ازش تعریف و تمجید کنید جلو همه بهش احترام بگذارید اون مرد خر شده و میتوانید سوار بشوید ولی اگه بخواید هی تحقیر و سرزنش و غرورش رو هدف بگیرید دوباره خر شده ولی این بار بجا سواری دادن،گاز میگیره و جفتک میزنه و آسیب میزنه 

همیشه زن هایی که سیاست دارن برنده اند نه زنهایی که باربی و بی سیاست و بی اخلاقند