2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25505 بازدید | 305 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه این مردای اشغال هرزه رو 

منم امروز خونه بابام اینا هستیم 

گوشی شوهرم کنارم رو میز عسلی بود نوتیف اینستا اومد رو گوشی فقط اسمشو دیدم نوشته بود مریم تا گوشیو برداشتم بدو بدو از اون سر خونه اومد از دستم کشید حالم خیلی بده نمیدونم چکار کنم دارم از بغض میترم فقط بزور جلو خودمو گرفتم اشکام نریزه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خو باشه ادم نمیتونه نصفه شبی کار واجبی پیش بیاد اسنپ بگیره؟!

بابا اوکییی😐

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

اسی به خانوادت نگو فعلا

بعدشم برو‌خونش‌ن بگو فقط دعوای ساده بوده بشین ببین شوهرت میخاد چیکار کنه

اگه خاست بیاد بگو دیگه برام زندگی با تو ارزشی نداره و کلا خیلی بره بیاد اخرش بگو حق طلاقمو بده 

ببین اسی متاسفانه اینجور پیاما خیلی حاکی از خیانت نیست

و بعدشم شرطکن بره سر یه کار دیگه

حیف زندگیت‌و دو تا بچهات

بعدشم ختما سر کار برو

چون دو تا بچه داره اونم یه سه ساله فقط خودش تنها نیس که براحتی کنار بکشه و الان اینقد شوهرش توجیه م ...

شایدم دید نتونست یک عممممر بی اعتمادی رو تحمل کنه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
فکر میکنم تند رفتی بهتر بود حرف هاشو می شنیدی شاید سوتفاهم بوده

هروقت جلو مردا خریت کنی بیشتر سوارت میشن

اتفاقا اگر از همون اول که پیامی چیزی دیدی شروع کنی به سلیطه بازی،دیگه به خیانت جنسی نمیکشه.

خدایا شکرت

هیچکس پشتم نیس. ولی دیگه هم این زندگی رو نمیخواد. دوهفته دیگه دهمین سالگرد ازدواجمه. حالم بده

اسی جانم،،،بهترنبود بجای اینکه تو بذاری بری،،خونه رو براش باارامش کنی،،سرکارشو بره،،بیا شامشو بخوره،،راحت بخابه،،توام نیسی غرغر کنی،،رااااحت هرکار میخاد بکنه...بهتر نبود میموندی؟

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اسی به خانوادت نگو فعلا بعدشم برو‌خونش‌ن بگو فقط دعوای ساده بوده بشین ببین شوهرت میخاد چیکار کنه ا ...

بابام فوت کرده. فقط مامانمو دارم. نمیخوام بهش چیزی بگم غصخ میخوره. قبلا کارش یه چیز دیگه بود. الان یکی دو ماهه ک میره اسنپ. پسرم از مهر میره کلاس دوم. نمیدونم مدرسشو چیکار کنم

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم