2777
2789

من برای اسکار جوش این کرم رو خریدم خیلی هم گرون خریدم نمیدونم خوبه یا نه

❤❤❤یاد خدا آرامبخش دلهاست ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دیگه خریدی با انرژی ودیدگاه مثبت استفاده کن امیدوارم پوستت عالییی بشه🍃

مرسی عزیزم خودم احساس میکنم خوبه یه کرم ترمیم کننده آمریکایی هستش

آره هنوز دارم استفاده میکنم خوبه اما ماه رمضان تنبل شدم زیاد استفاده نکردم در کل پوستم خیلی بهتر شد

خداروشکر انشالله عالی بشه پوستت❤️😍چاله چوله ها و چروکارم برطرف میکنه؟ 

کاربری قبلیم ترکید😒⚡‏قهر نكنید هيچوقتهميشه يه نفر هست كه پير ميشه سر نخنديدناتون...!
خداروشکر انشالله عالی بشه پوستت❤️😍چاله چوله ها و چروکارم برطرف میکنه؟ 

مال من چاله چوله داشت مال جوش بودن خیلی هم عمیق ولی چون تازه ایجاد شده بودن اعتماد به نفسم از بین رفت بعد مشاور پوست داروخونه بهم پیشنهاد داد منم خریدم الان سطحی شدن اول عمیق بودن فقط خدا نکنه بعد از ترک کرم دوباره به حالت قبل برگرده

سلام دوست عزیزم چه خبر از این کرم؟  بازم استفاده کردی؟  خوب شد چاله ها؟  دقیقا چه مدت مصرف کردی تا تغییر و دیدی؟  

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
سلام دوست عزیزم چه خبر از این کرم؟  بازم استفاده کردی؟  خوب شد چاله ها؟  دقیقا چه مدت ...

سلام گلم آره هنوز دارم استفاده میکنم تقریبا بعد از ۷ ماه خیلی بهتر شد 

کامل خوب نشده ولی خدا رو شکر خیلی بهتر شدن چاله ها

سلام گلم آره هنوز دارم استفاده میکنم تقریبا بعد از ۷ ماه خیلی بهتر شد  کامل خوب نشده ولی خدا ر ...

خیلی ممنونم جواب دادی گلی جان 😍😍

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤