2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25505 بازدید | 305 پست
اره مشخصه که شوهرت دنبال دختره ست. ولی نمیدونم هرچی تصمیمته با خانواده مشورت کن بعد نهاییش کن. خیانت ...

شماره دختره رو سیو کردم. دستیار دکتره

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا بچه دارم. کوچیکه سه سالشه. نمیدونم چ غلطی کنم

ببین تا بچه هات کوچیک هستن جدا شو کسی ک یه بار این کارو کرده مطمعن باش بار دومم میکنه اون از اعتمادت سوءاستفاده کرده اگه بخوای ببخشیش دوباره کارش و تکرار میکنه

فقط اونایی که با اسنپ هیچ آشنایتی ندارن

میگن چرا راننده باید بگه من رسیدم😐😂

اسنپ سوار نمیشید ولی حداقل توی این جامعه دارید زندگی میکنید اطلاعاتتون رو نسبت به مسائل روز بالا ببرید

🥰

بچه ها ماکسیم ماشین گرفتین تا حالا؟؟

نمیدونم چرا از صب دو بار. زنگ زدن،در صورتی ک من دیروز ماشین گرفتم و تموم شد

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   
ممن همینو ب شوهرم گفتم ولی قبول نمیکرد گفتم من اسنپ سوار شم فقط سلام ک حداحافظ. دیگه ب اسم کوچیک طرف ...

اره بابا راننده همیشه فامیلی منو فقط چک میکنه یا فوقش اولش چک میکنه شما خانم فلانی هستید همین 

یکی دو بار هم موادری پیش اومده مثلا کارت به کارت نمیشد هزینه که با خود اسنپ تماس گرفتم گفت عیب نداره وقتی زدید به راننده خبر بدین که اونجا به شماره اس ام اس دادم واریز شد

یک بارم لغو میخواستم بکنم نمیشد بنده خدا رسید بهش گفتم گفت اشکالی نداره فقط خودتون لغو بزنید وقتی انجام دادم بهش گفتم 

ولی واقعا این مدلی هیچوقت نشده 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بچه ها ماکسیم ماشین گرفتین تا حالا؟؟ نمیدونم چرا از صب دو بار. زنگ زدن،در صورتی ک من دیروز ماشین گر ...

هیچ وقت موفق نشدم با ماکسیم جایی برم اطراف ما انگار نیست 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

وام دریت درمون  

کاش به ما هم وام میدادن

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨