2777
2789
عنوان

تجربه من از prpصورت👱🏼‍♀️💉

| مشاهده متن کامل بحث + 54222 بازدید | 119 پست
عزیزم معمولا پوست با مصرف آبرسان و مرطوب کننده هیدراته میشه و خشکیش برطرف میشه  اگه بازم درست ...

ممنون میشم اگر کلاژن خوبی استفاده کردین معرفی کنین...

راستی راجع به پی آر پی که انجام دادین،این روشو خود دکتر بعد از معاینه پیشنهاد داد یا خودتون خواستین؟

چربی بزن عزیزدلم پی آر پی شاید اون نتیجه ای که میخوای رو بهت نده چون کار اصلیش جوانسازی و لیفت صور ...

من دکترم موقع تزریق چربی در آخر پی آر پی هم انجام میده

دوستانی که میگن کم خون هستن آخه خون رو نمیبره برای خودش که از دست تزریق میکنه به صورت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم اگر کلاژن خوبی استفاده کردین معرفی کنین... راستی راجع به پی آر پی که انجام دادین،این روش ...

مادرم استفاده کردن

کلاژینو و کلاژن گلد هردو خوبن 

کلاژینو بهتره 

نه من خودم خواستم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

میشه بپرسم چند جلسه انجام دادین؟؟؟دکتر نگفت چند جلسه نیازه؟

سه جلسه عزیزم 

همون سه جلسه گفت کافیه 

من جوش زدم بعدش بخاطر همین ادامه ندادم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سه جلسه عزیزم  همون سه جلسه گفت کافیه  من جوش زدم بعدش بخاطر همین ادامه ندادم

بعنوان آخرین سوال (ببخشید خیلی سوال پرسیدم)علت جوش زدن پی آر پی بود یا ربطی به اون نداشت؟شفافیت پوست هم برای شما مشخص بود؟

بعنوان آخرین سوال (ببخشید خیلی سوال پرسیدم)علت جوش زدن پی آر پی بود یا ربطی به اون نداشت؟شفافیت پوست ...

نه خواهش میکنم گلم هر سوالی  دارید میتونید بپرسید 🌹بله عزیزم چون دقیقا روز بعد تزریق جوش زدم

شفافیتش مشهود بود ولی ماندگار نبود و تقریبا یکی دوماه بعد آخرین جلسه میشه گفت از بین رفت 

درکل پیشنهادم همون روتین پوستی و مکملهاست تاثیرش از پی ار پی بیشتره برای این مواردی که گفتید 

قرص هیالورن سائور پلاس هم برای آبرسانی پوست خوبه 

خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی تون🙏🌸

خواهش میکنم عزیزم 🌺

سلام عزیزم پی ارپی گودیهای صورت مثه پیشانی وشقیقه و اطراف چشم پر می کنه؟

نه عزیزم اصلا

تفاوت مزو با پی آر پی چیه کدوم بهتره

برای چی میخواید؟

تیرگی لک کدر بودن چروک

مزوژل بهتره برای چروک هم فیلر یا بوتاکس بسته به شدت چروکها

ولی روتین پوستی هم داشته باشید حتما